Hur förbereder ni matchen mot Sevilla?
Vi kommer att möta ett jag som har väldigt bra balans sedan två år tillbaka. Utan tvekan är det men viktigt ligamatch då de är våra direkta rivaler.

Vad är det som gör att bortaspelet är sämre denna säsongen än förra?
Jag jämför inte laget med det från förra säsongen. Det har kommit in nya spelare och i slutet kommer vi kunna utvärdera vad detta laget gjort. Man kan inte jämföra de mitt under säsongen men vi gör en bra säsong. Vi gjorde en bra insats i Copa del Rey, vi vann Supercupen och vi är fortfarande med i Champions och i ligaspelet där vi har höga förväntningar. Vi gör en bra säsong och när den är över får vi se om den var bra eller mycket bra.

Tror du att Sevilla kan straffa er genom att pressa högt upp?
Sevilla försöker oftare att erövra bollen vid mittplan och de är även bra på att vinna andrabollar. De har en hel del spelare som är bra över hela planen och Banegas kapacitet gör att man blir väldigt igenstängd då han täcker ytorna bra. Vi måste göra en väldigt bra match för att utnyttja ytorna som vi kommer få på offensiv planhalva.

Hur är det med Koke?
Vi behöver Koke, han är en annorlunda spelare. Han har en väldigt bra spelförståelse och vi tänker på om han kan starta matchen, vilket är möjligt.

Ansaldi har inte spelat på nästan tre månader och Siqueira är skadad, vem kommer att spela som vänsterback?
Siqueira kommer inte att åka med och Ansaldi försöker att bli fri från skadan då han tränar enskilt och lite mer speciellt. Förhoppningsvis kan han spela. Vi får se hur vi gör med vänsterbacksplatsen.

Hur ser du på konkurrensen mellan dina anfallare?
Fernandos ankomst har varit väldigt bra för Griezmann och Mandzukic. Sen december har de växt enormt. Fernando har alltid visat vad han har att ge och med hans egenskaper hoppas att hans egenskaper kan komma att hjälpa oss. Bland annat hans snabbhet och målfarlighet. Raúl García kan spela överallt. Han ger oss möjligheten att använda honom på olika positioner och han gör det väldigt bra. Vi får se vem som kommer att spela imorgon.

Vad tänker du när folk anser att du är en av de viktigaste personerna i Atléticos historia?
Jag tänker inte på den personliga situationen. Hela laget försöker att jobba för att bli bättre och förbättra oss på varje träning och i varje match.

Har den senaste kritiken stört spelarna eller har det gjort att de velat jobba ännu hårdare?
Jag varken lyssnar eller ser på sportprogram. Jag försöker att hålla mig utan från det, kvittar om vi vinner eller förlorar. Det är normalt att de överdriver. Det är logiskt att de kritiserar oss när vi förlorar eller gör en dålig match.

Vad kan laget göra för att undvika det som gjort det svår för laget i de senaste matcherna?
Förutom att ta sig förbi deras press måste vi själva även pressa. Att själva pressa, visa rörelse och löpa i djupled är nycklarna för att ta sig ut denna typen av sitautioner. Vi behöver allt detta för att vi ska känna oss bra samtidigt som vi måster vinna mittfältsspelet och pressa från mittfältet och framåt samtidigt som vi vinner bollen snabbt och går till anfall.

Vad tycker du om att VM i Qatar 2020 ska spelas på vintern?
Det är något som andra personer får svara på.