Kan du tänka dig ett anfall utan Mandzukic?
För tillfället kan jag inte det, han är vår referens i anfallsspelet. När Mario inte är tillgänglig spelar vi med Jiménez och Griezmann långst fram. Mandzukic är mycket bra och har gjort tre mål på de fyra senaste matcherna. Han gör ett viktigt arbete vilket är det som laget behöver.

Gabi som är en av ligans bästa mittfältare är inte med i landslaget...
Det är ett val som Del Bosque har gjort och jag kan inte uttrycka mig om det. Det är hans beslut så ni får fråga honom

Hur ser du på Real Sociedads tränarbyte?
Det är aldrig bra när en tränare måste lämna klubben, varken för laget eller för de andra i klubben. Dock kan det även betyda förbättring då de har en bra trupp. Framförallt på mittfältet och framåt där de har långa och starka anfallare. De har en väldigt fin trupp som har varit väldigt bra de senaste säsongerna och jag förväntar mig den bästa versionen av laget.

Vad har du att säga om Graneros uttalande när han sa att "Att gå från La Real till Atlético inte är någon förbättring" ?
Jag uttrycker mig inte om en spelares tankar. Jag visar respekt och inget annat.

Griezmann kommer tillbaka till Anoeta...
Jag tror inte att denna typen av uttalande påverkar honom. I fotboll finns det många som uttrycker sig då det är mycket lätt att göra det. Allting avgörs på planen genom vad spelarna gör där och ingen annanstans. Griezmann växer för varje match han spelar. Jag har en trupp där det inte är lätt att få speltid då man måste kämpa till hundra procent varje gång. Konkurrensen i truppen har ökat och i vissa lag måste man se hur man ska ersätta en spelare medan vi endast tar in någon annan. Vi har många olika karaktärer i laget där alla reagerar på olika sätt även om de befinner sig i samma situation. Vi är väldigt nöjda med vad Griezmann presterar och han är en spelare som utgör skillnaden i matcher. Det viktigaste i stora lag är att utnyttja den tiden man får. Alla tränare försöker ge alla spelare tid i en match. Ibland byts man ut och ibland byts man in, detta betyder inte att någon är bättre eller sämre, bara att man vill få ut olika kvalitéer av olika spelare.

La Real är inne i ett tränarbyte...
På en vecka kan man få upp motivationen och berätta sin idé men det är inte lätt att få laget att spela efter din idé efter endast sju dagar. 

Att hålla nollan och göra spelmål är viktiga ingredienser i matchen...
Om du inte släpper in mål är det lättare att vinna, om man försöker kombinera förmycket kan man också förlora, som vi gjorde i Valencia.

Hur är lagets status?
Laget växer och blir bättre för varje dag som går. Spelarna utvecklas varje dag vilket gör att vi även hittar fler sätt att spela på. Det är en utmaning att försöka förbättras och utvecklas efter förra säsongens ligavinst och CL-final.