Hur ser du på Raúl Jiménez 30 minuter idag?
Jag såg samma sak som ni såg. En spelare som kom in och gjorde det bra. Jag har lämnat honom utanför truppen de senaste matcherna men har fortsatt att säga att han kommer utvecklas och bli en viktig spelare för oss. Han är en en bra lagspelare som är bra inne i boxen och kan spela med ryggen mot mål. Idag fick han 30 minuter vilket resulterade i tre bra målchanser och jobbade hårt när laget behövde honom. Jag är nöjd för hans skull och förhoppningsvis fortsätter han på samma sätt då vi tror på honom.

I förra veckan jämförde du Arda Turan och Antione Griezmann, hur ser du på deras insats idag?
De gjorde en bra match. Enligt mina kriterier är detta en viktig match. De gjorde det möjligt att stoppa Málagas spel som varit så framgångsrikt på senaste. Laget stängde ytorna bra och i den första halvleken kom de knappt till några avslut. Laget idag var mycket bra och hade ett fint kontringsspel samt att vi kunde bryta bollen högt upp i banan.

Efter vad som hände med Tiago i somras är han tillbaka i laget. Hur skiljer han sig ifrån Gabi och Mario som har samma position?
Jag är glad att ha Tiago i truppen och när han spelar gör han det bra. Han är den spelare av de defensiva mittfältaren som läser spelet bäst och kan anpassa sig till hur matchen ser ut. Han har en bra blick för spelet och kan fördela bollen bra ut på kanterna. Koke är en spelare som ibland spelar som defensiv mittfältare och då gör han det bra.

I den andra halvleken sjönk tempot i matchen...
Det är normalt..Vi spelade snabbt under de första femton minuter av den andra halvleken. Vi spelade inte lika bra men växte in i matchen igen och när Málaga reducerade svarade laget bra.

Vad hände med Mario Mandzukic?
Mandzukic har fått en fraktur i halstrakten och det medicinska teamet får informera er mer om det. Det gjorde ont på honom och han bad själv om att bytas ut.

Idag spelade Griezmann lite åt vänster, är det speciellt för denna matchen eller kommer han att spela där?
Vi visste att ytorna på Málagas kanter brukar öppnas upp och därför satte jag Arda och Griezmann på samma kant vilket gjorde det möjligt att kontra på ett bra sätt. Han spelade inte på den position där motståndarna är vana vid att ha en anfallare vilket gjorde de lite förvirrade.

Tror du att detta var en viktig vinst för laget?
Det är alltid viktigt att vinna och vi visste att vi mötte ett lag som spelade mycket bra och har vunnit fem raka matcher. Det är viktigt att vinna mot lag långt upp i tabellen och nu siktar vi in oss på onsdagens match.

Hur ser du på Giménez insats?
Han gjorde en bra och jämn insats. Det är inte lätt att hålla koll på Santa Cruz som är en rutinerad spelare som rör sig mycket och deltar i spelet. Han gjorde en bra insats tillsammans med Diego Godín och det glädjer mig då det är en kille som väntat länge på denna chansen.

Idag vann ni, kommer du att hoppas på att Real Madrid och Barcelona kommer att förlora?
Självklart kommer Barcelona förlora då de möter Sevilla. Ciao