Gult kort för att fira med fansen?
Om reglerna är så är det rättfärdigat. Det finns inte mycket att säga om det.

Vad tycker du om matchen?
Det var en match med hög intensitet och de spelar med mycket energi, precis som vi förväntat oss. Getafe är ett samspelt lag som är bra defensivt men jag tycker vi fick till den matchbild vi ville. I den första halvleken skapade vi flertalet målchanser plus ett mål och efter paus fortsatte det.

Vi kände att vi kunde skapa farligheter varje gång vi kom upp i banan. Vi fick även in 2-0 sen kom utvisningen för Costa. Då ändrades matchbilden och vi fick tänka mer på att försvara.

Diego Costa…
Jag tar med mig det positiva Costa gjorde i matchen. När det kommer till utvisningen var det känslorna som tog över. Att gå ett halvår utan att få spela och göra mål direkt är något väldigt speciellt. Domaren kan dock inte ta hänsyn till känslor då han följer regelboken och därför gav han Costa gult kort.

Costa gav oss fler alternativ i anfallet och skapar rädsla i motståndarförsvaret. Jag är nöjd med hans insats.

Hur mycket mer gillar du Atlético med Diego Costa?
Jag har varit här i sex år och jag har alltid gillat Atlético. Jag älskar klubben och alla spelare som gett allt under sin tid här. Klubbledningen och tränarstaben har jobbat väldigt hårt för att få ihop det kompetitiva lag vi har idag. Att ha spelare som Costa, Torres, Gameiro och Correa ger mig väldigt bra vibbar.

Ángel Correa….
Vi pratar väldigt ofta med honom och han är inne i en viktig fas in sin karriär. Ángel är en avgörande spelare för oss när han spelar som han gjorde idag. Vi behöver en Correa som jobbar hårt och har självförtroendet på topp.

Han spelar bra på alla positioner han placeras på och hoppas kan han ta dagens match med sig som exempel för framtiden.

Domaren…
Det var ingen lätt match att döma. Det var en match med mycket kamp och det är inte lätt när det regnar och gräsmattan är blöt. Jag är säker på att han gick ut till matchen för att göra sitt bästa och därefter får ni ge positiva och negativ kritik.

De tre visa männen har kommit med Costa och Vitolo. Önskar du dig något mer?
Att vi fortsätter arbeta med samma energi och vilja som vi gjort tidigare.