Var det du som tog beslutet att inte ta med Diego Costa till denna match?
Ja, det är jag som är tränaren och tar de beslut jag tror är bäst för laget.

Du pratar ofta om positiv energi, kraft, känsla och egenskaper. Är detta en match för att få ut allt ni inte fått ut i tidigare matcher?
Det gäller att inte tänka så mycket i ett sånt här läge. Det viktigaste är att fokusera då vi spelar mot ett lag som är inne i en jättefin form och leder gruppen.

Det gäller att endast fokusera sig på att vinna.

För några år sen gav du ett väldigt historiskt citat angående spelarnas mammor och du hyllade de för de född spelare med stora kulor. Detta här på Stamford Bridge. Har laget samma karaktär nu som då?
Vi har haft ungefär samma trupp med oss under dessa sex år och vi har alltid jobbat på samma sätt. Vi har spelat bra och förra säsongen tog vi oss till semifinal i Champions League. Vi utmanar även i en liga där vi har Barcelona och Real Madrid, två lag som vunnit Champions League majoriteten av CL-turneringarna det senaste decenniet. Detta gör konkurrensen väldigt stor för oss.

Conte tyckte det var en överraskning om ni inte kvalificerade er för nästa runda. Vad är det för dig, en överraskning eller ett fiasko?
Jag kan inte säga något då inget har hänt än. Jag gillar inte att prata om saker som potentiellt kan hända..

Hur viktigt är det för er att göra en match på det sättet ni spelat under de fyra senaste åren?
Det är väldigt viktigt för oss att hitta vårt spel och spela på samma sätt som tidigare år. Detta samtidigt dom vi inte får tänka för mycket på den andra matchen.

Vi ställs mot ett väldigt bra lag som välförtjänt är vidare till nästa runda av turneringen. Det är viktigt att få till en matchbild som passar oss.

Chelsea är det enda laget som slagit er denna säsong. Hur mycket ändras i förberedelserna på grund av det?
Man lär dig något av varje match. Oavsett om man vinner, spelar oavgjort eller förlorar. Vi ställs mot ett lag som gjorde det väldigt bra i det första mötet dör vi inte var i den form som vi är nu. Förhoppningsvis kan vi göra en match likt den vi tänkt oss inför. Under de senaste matcherna har vi mött stora lag, bland annat Roma, något som kan hjälpa oss.

Skulle du säga att morgondagens match är svårare att förbereda med tanke på att ni påverkas av en annan match? Än till exempel en CL-final?
Nej, det är två helt skiljda världar. I en final kan allt hända och då är allt mer komplext. Vi. Åkte gå ut med endast en sak i tankarna, att vinna.