Du sa på presskonferensen inför matchen att Griezmann måste gå från den talangfulle killen till en man, tror du att kvällens match är bevis på att han tagit åt sig vad du sa?
Griezmann jobbar på bra på planen och växer hela tiden som fotbollsspelare. Han tränar hårt varje dag och gör allt för att bli en mer komplett spelare. Idag gjorde han två mycket viktiga mål för oss och hans insats betydde mycket för matchens utgång. Han är väldigt värdefull för oss och han gjorde det vi hade förväntat oss.

Vad tycker du om klackens plakat och sånger mot LFP och Javier Tebas som du applåderade?
Det är inget jag kan komma ihåg, men Córdoba gjorde en mycket bra match och bemötte vår taktik väldigt bra.

Koke är väldigt viktig för laget. Han är nästan som Ronaldo för Real Madrid och Messi för Barcelona, Kan du tänka dig en match utan honom?
Jag tänkte egentligen byta ut honom med det tredje och sista bytet då jag såg vissa saker som jag inte gillade men jag kunde tyvärr inte ta ut honom.

I början av säsongen så har motståndarlagen backat hem mycket precis som de gjorde i slutet av förra säsongen, Hur gör ni för att lirka upp försvaret?
Det viktigaste av allt är tålamodet. Behåller man tålamodet så löser allting sig tillslut. Men det vi även har gjort är att vi har kommit runt mer på kanterna och kunnat slå inlägg in i boxen. Koke, Arda och Griezmann har blivit mer delaktiga i spelet och laget växer för varje match.

Juanfran fortsätter väldigt bra och kan vara inne i sin bästa period i klubben, vad är din åsikt?
Han är väldigt positiv och jobbar på bra för varje dag som går.  Han är en viktig spelare för oss och fortsätter att vara det.

Ni ligger nu på nästan en tredje plats i tabelltoppen och även i Champions är laget i topp...
Det var inte lätt att inleda säsongen med Supercupen men laget fortsatta att kämpa och spela på som man alltid gjort nu vli har blivit mer samspelta under säsongen. Vi har även blivit bättre på fasta situationer som ni alltid pratar om. Vi fortsätter att växa och nu har vi mer kontinuitet i spelet. De tre lagdelarna linka bra ihop. Vi kommer även runt mer på kanterna och Mandzukic och Griezmann deltar mer i spelet. Efter matchen mot Sevilla har vi förbättrat oss. Vi spelar nu med mer intensitet och det blir bara bättre.

Ni har nu 25 raka matcher utan förlust på Calderón...
Det bästa som finns är att spela på Vicente Calderón och vi ser redan fram emot att få spela här vid nästa tillfälle.

Hur reagerade du vid Córdobas kvitteringsmål?
Jag kände att tiden började ticka snabbare och att vi var tvungna att göra mål. Jag ville byta in Raúl García mot Gabi men Griezmann hann göra 2-1. Jag gjorde bytet ändå då det är viktigt för Gabi att få vila inför vad som komma skall.

Vad har du att säga om Cebollas insats?
Cebollas insats överraskade mig och han gjorde det mycket bra. Han presterar alltid och ger alltid allt för laget. Han är en förebild för de andra i laget. Cebolla är en spegelbild av Atlético.

Vad sa du till fjärdedomaren?
Det var ingen stor sak, men ändå. Córdoba hade samma färg som domaren på shortsen vilket jag förklarade för honom. Han kontrade med att säga att Córdoba även han ta fel på oss och sina medspelare.

Vad har du att säga om Córdobas insats?
De spelade bra och var bra på kontringar, speciellt i den första halvleken. Griezmanns mål gjorde att den andra halvleken blev lite mer avslappnad från vår sida och ledningsmålet var väldigt viktigt. Lagets insats är viktig då de precis fått en ny tränare.