I den första halvleken såg vi ett Atlético som gick ut väldigt lågt, var det er plan eller var det på grund av Barcelonas spelare?
Vår plan var att pressa lite högre upp i banan. Barcelona dominerade matchen, de täckte ytorna och hade bollen samtidigt som de spelade väldigt bra. De försvarade även väldigt bra och vi gjorde ingen bra match. Det som var bäst var de första 20 minuterna i den andra halvleken och det var även då målet kom. Efter att de fick sitt första mål väldigt snabbt kunde vi inte längre styra matchen, då dominerade Barcelona totalt åter igen resten av matchen.

Igår sa du att alla matcher mot Barcelona är väldigt jämna. Tillslut blev det två små misstag som straffade er extremt mycket…
Det är normalt. Barcelona är ett lag som spelar väldigt offensivt och när man själv inte lyckas komma till anfall är det svårt att få till ett bra resultat. Jag säger det igen, det vi såg i början av den andra halvleken var det vi ville ha redan från början av matchen, vi fick stora ytor och då kom målet. Deras kvittering kom så pass snabbt att vi inte han styra matcher på något sätt, Barcelona gjorde en bra match medan vi gjorde en mindre bra.

Vad tänkte du när du säg Messi på bänken och hur stor del av vinsten tycker du är hans förtjänst?
Den första frågan är mer för Luis Enrique, vi koncentrerar oss bara på spelarna som ska gå ut på planen. När Messi väl var på planen var han avgörande, han är en spelare som är van vid att avgöra matcher och ännu en gång gjorde han det. 

Tror du att du hade vunnit matcher som denna och fler titlar om du haft Messi i laget?
Han är inte i vårt lag och vi kan inte prata om antaganden. 

Igår sa du att ni inte hittat ett sätt att vinna över Barcelona, vad måste ni förbättra för att kunna slå de?
Vi måste fortsätta leta efter ett sätt att slå de. Fortsätter vi att leta kommer vi tillslut hitta ett sätt att vinna matcherna mot Barcelona.