Vad betyder ett Sevilla - Atlético för dig?
Varje gång jag tänker på Sevilla har jag väldigt bra minnen då jag började karriären i Spanien där och de behandlade mig väldigt bra dä. Jag var där under två års tid och hara bara otroligt bra minnen från det jag upplevde i staden och i klubben. Att möta Sevilla är väldigt svårt då de är en av våra störa motståndare, Sevilla och Atlético är väldigt lika på många aspekter och ibland kan man säga att vi är som en spegel för varandra. Emery har lyckats bygga om laget och gjort den konkurrenskraftigt flera gånger om.

Har du bestämt om Jackson kommer att spela från start?
Vi har fortfarande inte bestämt oss för hur vi ska spela och vet därför inte om Jackson, Vietto eller Torres kommer att starta.

Du har snart varit tränare i decennium, är detta den bästa truppen som du haft hand om?
Vi har inte samma uppfattning angående detta temat då ni baserar allt på namnen. Jag tror inte på att namnen gör laget, namnet avgör inte om truppen är bra eller inte. Självklart skapar de förväntningar men vad man gör på planen är det som skapar en bra trupp. Det finns en trupp med bra fotbollsspelare men bara för det är det inte säkert att man har en bra trupp. 

När anländer Kranevitter och har du kunnat prata med honom?
Vi är nöjda med att han kommer att ansluta och vi har kunnat prata med honom. Förutom att han inte ansluta direkt är han en väldigt bra värvning. Jag önskar honom all lycka i den sejour som han har kvar i River för att därefter ta emot honom här för att jobba tillsammans i framtiden.

Folk har tänkt på att det svåraste med att spela mot Astana i Champions League är anpassa sig till den långa resan och att så pass långt bort?
Ja, det är en lång resa (till Astana) och vi måste förbereda sig oss för de två matcherna som vi har på helgerna mellan Champions League-matcherna.

Vi måste ge extra mycket i ligan och vi är säkra på att vi kommer att göra det. Att spela i Champions League är väldigt svårt. Förutom namnen på motståndarna finns det andra faktorer som spelar roll, till exempel att spela första matchen på bortaplan. Förhoppningsvis kan vi inleda starkt.

Hur är det med Filipe Luis?
Tyvärr tränade han inte idag då han inte är tillräckligt frisk för att resa med till Andalusien. Gámez kommer att spela istället och han kommer att försöka spela lika bra bra som han gjorde förra säsongen.