Blev du överraskad över Olympiakos i den första matchen?
Det överraskade inte mig. De är ett bra lag och resultaten visar att de är ett lag som är väldigt starka på hemmaplan. De har gjort två bra bortamatcher mot Malmö och mot Juventus och de är ett välstrukturerat lag som är väldigt snabba i anfallet med Domínguez och Afellay. Det är även denna typen av lag som vi förväntar oss imorgon.

Olympiakos har inte spelat en match på 17 dagar, tror du att de är mer utvilade?
Det ser vi imorgon. Allting är möjligt. Det kan vara bra att inte spela för att förbereda sig men samtidigt så kan du tappa rytmen i spelet. Imorgon får vi se vad som är bäst, att spela eller att vila.

Olympiacos har under senaste tiden tränat mycket på att kontra efter Atléticos hörnor, hur ska ni göra för att försvara er i dessa situationer?
De är mycket bra på kontringar och vi kommer att försöka visa på planen hur vi försvarar i dessa situationer.

Om ni vinner imorgon kommer ni att vara kvalificerade till slutspel. Skulle det vara mycket annorlunda för dig om ni skulle sluta etta eller tvåa i gruppen?
Så långt tänker jag inte. Ända sen den första matchen har vi alltid spelat för att kvalificera oss. Vi spelar med hög intensitet och spelar vi med det kommer vi att få matchen dit vi vill.

Har du pratat med Cerci? Är han i skick för att kunna starta matchen?
Cerci är i ett väldigt bra stadie och han kämpar för att komma till matchen på bästa sätt.

Hur står det till med Mandzukic?
Han vill väldigt gärna spela, det är en modig typ. Han tillför väldigt mycket karaktär och engagemang. Han vill spela. Vi får se hur det är med honom men i hans huvud kommer han att spela. På så sätt vill jag säga att det är svårt att han inte ska kunna spela.

Hur kommer ni att gå in i matchen?
Det viktiga är hur vi kommer att inleda matchen. Laget kommer att spela väldigt hård match och genom intensitet och snabbhet kommer vi att få det resultatet vi vill.

Olympiakos tränare Michel, som höll preskonferens drygt en och en halv timme innan Simeone berömde argentinarens jobb med Atlético...
Jag är tacksam för orden. Det är även värt att komma ihåg hans arbete i Grekland. Hans lags insatser mot Malmö och Juventus har varit mycket bra.

Arda Turan är nominerad till en av årets bästa fotbollsspelare...
Mina tankar om arda är de bästa man kan ha. Det är en spelare som alltid levererar och gör ett grymt starkt jobb varje dag. Det uppskattar vi enormt mycket. Han är en väldigt bra fotbollsspelare och det överraskar inte mig att han är bland de bästa.