Koke...
Han är en väldigt viktig spelare för oss. Han jobbar över hela planen och läser sina medspelares rörelser och löpningar väldigt bra. För tillfället ser vi en Koke som är inne i sin bästa period när det kommer till passningar, han ger allt varje match och för oss är det viktigt att ha en så pass viktig spelare på mittfältet.

Kommer du försöka överraska med uppställningen imorgon eller kör du med samma spelare och taktik som alltid?
Det är självklart att man alltid vill förbättra det man gjort under tidigare matcher. Vi kommer använda oss av olika varianter för att göra det svårt för motståndarna och försöka vinna matchen.

När Atlético vann ligan sa du "Om man tror, och jobbar så kan man åstadkomma allt", nu har fansen satt upp plakat världen över med citatet. Tycker du att fansen har ett ansvar imorgon?
Nej. Matchen vinns genom att vi gör ett mål mer än våra motståndare. Det är en fantastisk känsla och atmosfär på arenan men jag tror inte att Barcelona överraskas då de är vana vid denna typen av matcher. Fansen bör göra som de alltid gjort och vi ska försöka ta oss vidare.

Planerar du matchen efter att Barcelona inte kommer att göra mål eller tar du för givet att de kommer göra det?
Jag skulle hemskt gärna kunna se matchen i förväg, men det kan jag inte. Vi måste förbereda matchen på så sätt som vi tror är bäst för oss. Vi planerar att göra en match med intensitet och mycket kontakt.

Barcelonas senaste matcher har skapat lite tveksamheter.. Tror du att Atlético har en liten fördel när det kommer till känslan i laget?
I en match som den imorgon läggs det som tidigare hänt åt sidan. Under matchens gång kan det möjligtvis påverka lite, men inte till en början.

Fansen har förberett sig för en väldigt het stämning, hur viktigt är det att laget inte går ut och är för motiverade?
Folket måste vara sig själva, och det de alltid varit. Det kommer inte överraska mig att se en fullsatt arena då det är det jag alltid ser.

I de två senaste matcherna har ni fått tre utvisningar, Mourinho sa vid ett tillfälle att han skulle vilja möta Barcelona med elva spelare i var lag, känner du samma sak?
Nej.

Vad innebär det att vara en Atlético?
Det innebär att står emot och aldrig ger upp något, att kämpa mot alla motgångar och veta att det finns lag som är bättre än oss. Dock anser vi att vi kan utmana vem som helst.

Smådetaljer gör skillnad... Hur tar du det att Luis Enrique valde att hålla presskonferensen på spelarhotellet istället för på matcharenan?
Jag tänkte inte på var han skulle prata. Han får prata var han vill och var de låter honom göra det.

Är morgondagen det bästa tillfället att möta 'MSN'?
(skratt) självklart är det det, vi möter ju de imorgon 20:45. Jag tvekar inte på att imorgon är det bästa tillfället att möta de.

Hur känns det att veta att Luis Suárez kommer att spela men inte Torres, efter det som hände på Camp Nou?
Vi kommer försöka ersätta Torres på bästa sätt och samtidigt stoppa en extraordinär spelare som Luis Suárez.

Laget har spelat bra och snabbt de senaste matcherna, kommer du att starta med Carrasco imorgon?
Vi har Luciano, Correa, Carrasco och Koke till vårt förfogande. Vi har många olika varianter och taktiker att använda oss av. Vi kommer försöka spelare på olika sätt, antingen 4-4-2, 4-2-3-1 eller med 4-3-3. Vi får se vilket nummer det blir.