Hur tycker du sammarbetet med Griezmann, Jackson och Ángel Correa fungerade och tyckte du att någon gick bort sig vid målet?
I den första halvleken hade laget flertalet chanser att göra fler än ett mål men vi inte tillräckligt effektiva, därefter gjorde de 1-1 via Gaitán. I den andra halvleken gjorde de 1-2 efter en fin kontring och efter det hade vi några väldigt bra lägen genom Correa och Griezmann. Laget pushade framåt och kämpade på men lyckades inte få in bollen. De vann på grund av efektivitet, inte för att de skapade fler chanser än oss.

Tror du att det som hände med bengalerna påverkade dina spelare?
Absolut inte. Detta är ett ämne som inte tillhör fotbollen utan livet utanför och de som är ämnade för att sköta det får göra det. Benfica gjorde en väldigt bra match, de förtjänade att vinna då de var väldigt effektiva. Vi försökte att kvittera men det gick inte, dock påverkade inte bengalerna oss.

Hur gör man för att laget ska få tillbaka motivationen till derbyt?
Det är normalt att laget just nu inte är speciellt nöjda. Imorgon kommer vi att återgå till träning och fokusera oss på helgens ligamatch som är otroligt viktig för alla. Jag tror inte att laget saknar speciellt mycket motivation för att spela på söndag.

Igår sa du att Gaitán var deras viktigaste spelare, tycker du att han var avgörande i denna matchen för Benficas del?
Jag tycker att bilderna från matchen säger allt väldigt bra.

Efter detta resultatet samt 2-2 mellan Astana och Galatasaray, tror du att ni och Benfica är de som kommer gå vidare från gruppen?
Det är för tidigt att säga. Vi vet att resultaten kan variera väldigt mycket i Champions League. Det oavgjorda resultatet underlättar lite för oss men vi har endast tankarna på söndagens match. Det är fortfarande mycket tid kvar för att avgöra om vi går vidare eller inte.