Savic...
Han behandlas av läkaren då allt inte är helt okej. Han kommer inte att vara uttagen till morgondagens match.

Fernando Torres...
När han spelat han gjort det väldigt bra, både som inhoppare och som startspelare. Mot Betis behöver vi det nästa av alla våra spelare, inte bara de som startar. Vi räknar med alla 18 spelare även om vissa börjar på bänken och andra från start.

Diego Costa...
Vi tänker endast på de spelarna som finns i truppen idag.

Kommer du se El Clásico?
Ja, klockan halv nio kan vi titta på det i lugn och rum, det är en bra tid. Angående resultatet vill vi vinna över Betis, vi kan inte påverka El Clásico utan det är bara att sätta sig ner och titta. Om vi vinner mot Betis är vilket resultat som helst bra för oss.

Zidane jagar andraplatsen...
Jag respekterar alla tränares tankar, vi tänker endast vi vad vi kan göra, inte vad de andra håller på med.

Godín...
Han är inte helt frisk, men han kommer att vara i full träning på söndag. Han blir bättre för varje dag som går och jag är säker på att han kan vara med på tisdag. Mot Betis kommer vi istället att ta med Nacho (Monsalve) som är ung, samt Saúl som kan spela överallt.

Ángel Correa...
I förra ligamatchen var han med från start mot Gijón. Det är en spelare som måste fortsätta utvecklas då han har väldigt bra förutsättningar. Det bästa med honom är att han vill växa, det är en kille med en väldigt stark vilja och kan uppnå allt som han vill.