Klara in:

Iago Aspas:

21/6:

Hemvändaren presenterades i fredags inför 2000 fans på Balaídos efter att han skrivit på sitt nya kontrakt. Anfallaren sa att det är en ära att återvända till vad han kallar för sitt hem och att han mognat under de två år som han varit borta. 

18/6:

Under torsdagen klarade anfallaren sin läkarundersökning och kommer att presenteras som ny Celta Vigo-spelare under förmiddagen på fredag. Aspas har skrivit på för fem säsonger och kostar ungefär fem miljoner euro. 

14/6:

Celta Vigos första värvning den här sommaren blir en återvändande anfallare som kommer hem till klubben där han växte upp. Det enda som återstår är en läkarundersökning eftersom klubbarna redan är överens.Daniel Wass:

22/6:

Nu är det officiellt! Daniel Wass är Celta Vigos nya viking! Klubben har presenterat värvningen på sin hemsida och vi välkomnar dansken till Galicien.

21/6:

Fortfarande saknas bekräftelse från Celta Vigo rörande danskens övergång men allting ska vara klart enligt flera medier som även rapporterar om att Michael Krohn-Dehli ska ha rekommenderat spelare till sin gamla klubb. Övergångssumman ska ligga på 2,7-2,9 miljoner euro medan spelaren ska tjäna 750 000 euro om året.

17/6:

Celta Vigos andra värvning den här sommaren är klar och det är Daniel Wass från franska klubblaget Evian. Dansken ska vara väldigt mångsidig och kunna spela till höger på både mittfältet och i försvaret. Han har skrivit på för fem säsonger och ska haft erbjudanden från andra lag i flera länder. "De himmelsblåa" har en ny viking!John Guidetti:

12/7:

Klockan elva presenterades nyförvärvet på Estadio Balaídos inför drygt 500 supportrar. Med från klubben var Primitivo Ferro och sportchefen Miguel Torrecilla. Den sistnämnde beskrevs svensken såhär:
     − Han är en komplett anfallare som kan röra sig både innanför och utanför boxen, han har ett bra samspel med sina lagkamrater och är duktig på att avsluta framför mål.

11/7:

Celta Vigo presenterar Guidetti som sitt tredje nyförvärv den här sommaren! Spelaren har skrivit på för fem säsonger poch på sin hemsida beskriver klubben honom som en unik karaktär med stor potential och arbetsvilja.

8/7:

Rykten börjar florera om att svensken ska vara på väg till Celta Vigo.Klara ut:

Joaquín Larrivey:

22/7:

Den förväntade affären är klar nu och klubben han går till är Baniyas SC i Förenade Arabemiraten. På sin hemsida tackar Celta Vigo spelaren för hans tid i klubben och spelaren själv skrev ett avskedsbrev som finns där. Enligt uppgifter ska "de himmelsblåa" få cirka två miljoner euro för anfallaren.

20/7:

Larriveys förmodade övergång verkar vara på gång även om Celta Vigo och spelaren inte hoppas eller vill säga för mycket med tanke på vad som hände med Norwich-affären för cirka tio dagar sedan. Anfallarens agent ska idag, måndag, flyga till Dubai för att förhandla men vill inte säga vilken klubb det rör sig om. 

18/7:

Larrivey har lämnat Fürth i Tyskland och återvänt till Vigo för att förbereda sin flytt. Det verkar som om anfallaren kommer att hamna i Dubai eller Förenade Arabemiraten. Spelarens agent, Daniel dos Reis, tror att affären kan bli klar på måndag och det verkar som att Celta Vigo får två miljoner euro.

16/7:

Celta Vigo landade i Tyskland för att inleda andra fasen av försäsongen och med på planet fanns Larrivey som fortfarande är osäker på sin framtid. Spelarens agent fanns redan på plats för att försöka lösa en övergång bort från "de himmelsblåa". Erbjudanden ska finnas från Turkiet, England och Dubai. En affär förväntas ske snart och anfallarens framtid verkar inte vara hos Celta Vigo.

12/7:

Allt verkade klart för att anfallaren skulle gå till Norwich men i allra sista stund drog sig den engelska kubben ur affären. Larrivey återvände till Vigo och hans agent kritiserade Norwich och kallade deras agerande för oprofessionellt.Santi Mina:

4/7:

Den unge talangen lämnar Celta Vigo för Valencia som betalar anfallarens utköpspris på tio miljoner euro. Övergången kommer lite oväntat men är inte helt oväntat. Tråkigt för "de himmelsblåa" som hade hoppats få behålla 19-åringen ett tag till. Sedan borde klubben anställa någon som kan förhandla bättre kontrakt åt spelarna så att utköpsklausulerna inte är så låga. Mina har skrivit på för sex för säsonger i Valencia och lämnar därmed klubben där han växte upp och slog igenom.

14/6:

Fick sitt stora genombrott den här säsongen och ryktas ha dragit åt sig intresset från andra klubbar. Anfallaren har en tio miljoner euro utköpsklausul och förväntas förhandla om ett nytt kontrakt snart med sin agent Jorge Mendes.

Michael Krohn-Dehli:

Danskens kontrakt gick ut efter den här säsongen och bestämde sig för att lämna Celta Vigo. Nästa säsong tillbringar mittfältaren i Sevilla men han tackade för sin tid i den galiciska klubben.Borja Oubiña:

14/6:

Mittfältaren har meddelat att han lägger av med karriären och fick sin sista säsong förstörd av skador. Jobbar nu inom klubben tillsammans med sportchefen Miguel Torrecilla.

Charles:

25/6:

Charles går till Málaga efter att klubbarna kommit överens. Anfallaren tillbringade två säsonger i Celta Vigo där han fick mindre speltid under den andra och uppgavs vara missnöjd med det. "De himmelsblåa" tackade spelaren för hans professionalitet och exemplariska uppträdande både på och utanför planen under hans tid i Galicien.

21/6:

Övergången till Málaga ska i princip vara klar enligt Marca och klubbarna ska vara överens. Priset ska ligga på 500 000 euro.

14/6:

I och med Aspas ankomst kan brasilianaren tvingas lämna och det har ryktats om Málaga, Levante och Rayo Vallecano.Álex López:

11/7:

Mittfältaren förlänger sitt kontrakt med Celta Vigo men lånas samtidigt ut till engelska Sheffield Wednesday nästa säsong.

14/6:

Mittfältaren fick lite speltid den gångna säsongen och enligt den spanska tidningen Marca är han osäker på om han ingår i Eduardo Berizzos planer. López har ett kontrakt och trivs bra i Galicien men spela mer. Han väntar på att få prata med tränaren och att Michael Krohn-Dehli lämnat klubben kan hjälpa mittfältarens framtid i Celta Vigo.

Rykten in:

David Lombán:

2/8:

Elche-försvararen har nämnts som ett alternativ för att försärka backlinjen om inte affären med Nantes om Papy Mison Djulobodji går igenom. Elche tvångnedflyttades från högsta divisionen på grund av dålig ekonomi och Lombán ska enligt uppgifter vara intresserad av röra på sig.


Papy Mison Djilobodji:

2/8:

Enligt Faro de Vigo ska Celta Vigo ha börjat kolla på andra alternativ för att förstärka backlinjen eftersom förhandlingarna med Nantes går så trögt. Ett alternativ ska vara David Lombán från Elche men samtidigt är inte "de himmelsblåa" särskilt stressade i sin jakt på en mittback.


24/7:

Förhandlingarna fortsätter att gå trögt men ska enligt den franska sajten Le10Sport ska Celta Vigo ha höjt sitt bud till 2,4 miljoner euro. Det ska dock ändå inte vara tillräckligt för klubbens president Waldemir Kita som har mer attraktiva bud från bland annat Southampton och Celtic. Presidenten ska även fortfarande vara rosenrasande på Djilobodji och på hans sätt att försöka utpressa sig bort från klubben. 

Först hotade Kita med att försvararen skulle stanna i Nantes och inte spela någonting alls under säsongen. Då svarade Djilobodji med att vägra delta i lagets träningsmatcher och tränaren ska inte längre räkna med 27-åringen utan se honom som förlorad.

22/7:

Väntan på Djilobodji fortsätter och situation verkar inte ha förändrats så mycket. Klubbarna arbetar fortfarande på att komma överens och spelaren vill gå till Celta Vigo. Fortsättning följer.

20/7:

Faro de Vigo uppger att förhandlingarna fortsätter att gå trögt mellan Celta Vigo och Nantes. Den franska klubben vill ha mer än 1,6 miljoner euro som "de himmelsblåa" erbjudit och situationen är svår eftersom Djilobodji inte är populär hos presidenten. Försvararen ska inte ha varit i en träningsmatch nyligen och fortsatt vara inställd på att gå till de nordvästra delarna av Spanien.

17/7:

Enligt den galiciska tidningen Faro de Vigo vill Djilobodji gå till Celta Vigo och ska ha kommit överens med klubben. Fortfarande måste lagen komma överens och "de himmelsblåa" ska ha erbjudit 1,6 miljoner euro men Nantes vill ha mer pengar. Samtidigt sa mittbacken att han sårades av sin nuvarande presidents uttalanden om att han ska försöka ta sig ifrån Nantes på ett oschyst sätt. Även Celtic och Marsielle ska nu vara intresserade av sengegalesen enligt franska medier, men spelaren själv ska föredra Celta Vigo.

16/7:

Den franska tidningen L'equipe uppger att Nantes har nobbat ett bud från Celta Vigo och ska vara mer intresserade av engelska klubbar med mer pengar, där bland annat Sunderland verkar ha blandat sig i. Den franska klubbens president har även kritiserat Djilobodji och att han förhandlat med andra lag utan tillåtelse.

15/7:

Enligt Radio Marca Vigo ska Celta Vigo vara nära att komma överens med Papy Mison Djilobodji om ett kontrakt. Problemet är dock att klubbarna inte är överens och att engelska Southampton erbjudet mer pengar än "de himmelsblåa". Samtidigt ska spelaren ha kommit långt i förhandlingarna med Celta Vigo och på detta sätt upprört sin nuvarande klubb.

Djilobodji är 27 år gammal och har spelat i Nantes de senaste fem åren. Försvararen ska vara stark, duktig i luften och har även representerat Senegals landslag.

Lucas Melano:

14/6:

Celta Vigo har länge varit intresserade av den unge anfallaren och Berizzo ska tycka om honom. Förhandlingarna mellan klubbarna ska dock gå långsamt men troligen kommer allt att lösas.

Federico Manuello:

14/6:

Mittfältaren ska följas av flera lag men enligt Marca ska Celta Vigo ligga bra till för att värva spelaren. ”De himmelsblåa” ska vara villiga att betala fyra miljoner euro och klubbarna kan snart vara överens.

Rykten ut:

Nolito:

2/8:

Efter att de flesta ryktena om Nolito tystnat ut startade de igen den gångna veckan och tydligen är det Barcelona som ska vara intresserad om Pedro lämnar den katalanska klubben. Nolito ska då ses som en bra ersättare och Luis Enrique känner väl till yttern efter deras tid tillsammans i Celta Vigo samt Barcelonas B-lag. Ett problem kan dock vara att de regerande spanska mästarna har ett transferförbud från FIFA som säger att de inte får registrera nya spelare förrän i januari.


4/7:

Celta Vigo har köpt till sig de återstående 35 procenten av Nolito som gör att han numera är ägs till fullo av klubben. Men mittfältaren ryktas fortfarande bort och två lag som nämns är fortsatt Atlético Madrid samt Valencia. Sportchefen Miguel Torrecilla har sagt att ingen spelare kommer att lämna "de himmelsblåa" om inte deras utköpsklausul möts och Nolitos ligger på ungefär 18 miljoner euro.

14/6:

Efter en mycket fin säsong är flera klubbar intresserade av Nolito, bland annat Atlético Madrid, Villarreal och Valencia har nämnts.Andreu Fontás:

2/8:

Efter en del förhandlingar har mittbacken förlängt sitt kontrakt med Celta Vigo till 2019. En viktig överenskommelse som betyder mycket för laget och spelaren som gör sin tredje säsong i klubben. Fontás kommenterade det nya kontraktet med att säga: "Det är en speciell och rolig dag. Jag har tillbringat två fina år här och hoppas att de kommande fyra blir lika bra".


4/7:

Mittbacken har dragit åt sig intresse från flera andra klubbar runt om i Europa och förhandlingarna om hans nya kontrakt har strandat. Celta Vigo är måna om att förlänga med spelaren och inte upprepa besvikelsen när Roberto Lago och Michael Krohn-Dehli lämnade efter att deras kontrakt gått ut. Fontás nuvarande avtal går ut 2016 och konflikten ska handla om spelarens lön.

Jonny Castro:

4/7:

Sportchefen Miguel Torrecilla har sagt att ingen spelare kommer att lämna "de himmelsblåa" om inte deras utköpsklausul möts och Castros ligger på ungefär 12 miljoner euro. En ganska låg summa för en lovande spelare som är värdefull för Celta Vigo och som förhoppningsvis blir kvar.

14/6:

Sevilla ryktas vara intresserade av ytterbacken som kan spela på båda kanterna.Augusto Fernández:

21/6:

Valencia ska vara intresserade av mittfältaren och enligt Marca ska spelaren själv kunna tänka sig en flytt. Augusto skrev på ett nytt kontrakt så sent som i slutet av maj och det komplicerar situationen eftersom kontraktet även är komplext. Exakt vad som är skrivet är svårt att säga men argentinaren är väldigt viktigt för Celta Vigo och klubben ser helst att han stannar.