Senaste uppdateringar i blått.

Bekräftade övergångar IN

Bekräftade övergångar UT

Rykten övergångar IN

Francisco Román Alarcón, mer känd som Isco, mittfältare (Málaga)
8 maj - Barcelona håller ett öga på Isco som vill lämna Malaga. Spelaren vill gärna representera den katalanska klubben, men Manchester City och Monaco är i dagsläget favoriter till att plocka hem 21-åringen skriver Mundo Deportivo.

Asier Illarramendi, mittfältare (Real Sociedad)
8 maj - Barcelona prioriterar inte 23-åringen i dagsläget, men man har hållt ett öga på mittfältaren sedan förra säsongen, skriver Mundo Deportivo.


Rykten övergångar UT

Carles Puyol, försvarare (Milan)
8 maj - Den lokala TV-kanalen i Barcelona rapporterar idag att Carles Puyol är på väg till Milan. Lagkaptenen som endast spelat 22 matcher den här säsongen på grund av skador har tidigare sagt att han älskar Milan och att det är hans andra lag.

8 maj - Puyol skriver på twitter: Rapporterna som publicerades idag är falska. Jag fokuserar endast på min återhämtning för att jag ska kunna bli spelklar inför nästa säsong.

Andreu Fontàs, försvarare
8 maj - Enligt tidningen AS så vill Barcelona sälja mittbacken Andreu Fontàs. 23-åringen har varit utlånad till Mallorca under säsongen.

Alex Song, mittfältare (Tottenham Hotspur)
8 maj - Den spanska tidningen Mundo Deportivo skriver att Tottenham är intresserade av Alex Song. För att transfern ska bli verklighet måste Londonklubben kvalificera sig till nästa upplaga av Champions League.

Martin Montoya, försvarare (Inter)
Enligt Marca så har Barcelona tackat nej till Inters bud på 22-åringen. Klubben vill helst låna ut Martin.