Hur analyserar du vinsten?
Den är otroligt viktig. Det är viktigt att få med sig tre poäng från en svår match som denna. Men om vi inte tar tre poäng mot Real Sociedad betyder de tre vi tog idag ingenting. Vi måste ta tisdagens match lika allvarligt som denna.

Du var en av de bästa spelarna i matchen...
När hela laget spelat bra kan man inte välja ut några. Jag tycker att alla i laget har gjort en jättebra match.

Hur ser du på skillnaden mellan den första och den andra halvleken?
Jag tycker att vi började spela bra i slutet av den första halvleken. Vi började jobba och spela på det sätt som vi gjort när vi förberett matchen. Det var svårt för oss i början att komma in i matchen, men när vi gjorde det tog vi över och styrde spelet ganska ofta.

Griezmann sa att det var jobbigt på grund av den korta vila ni haft...
Mina ben är likadana som Griezmanns, benen blir så när man går ut på planen och ger allt. Det kvittar om du vinner eller förlorar, självklart märker man nu att vi inte har vilat. När man kommer från att spela, resa och gå upp tidigt på morgonen är det normalt att det märks..

Påverkade vinden er något på planen?
Ibland, När man var i kamp om en långboll som var i luften kunde den flyga lite mer än vanligt, det märktes dock bara ibland.

Du berättade inför matchen om din dåliga tid i Real Madrid, är det mer speciellt för dig att vinna på grund av det?
Nej, absolut inte. Jag har aldrig sagt att min period i Real Madrid var dålig, bara att det hände konstiga saker utanför planen. Under min tid i Real Madrid var det inte så dåligt, jag lärde mig otroligt mycket. Jag mognade som fotbollsspelare och tog de postiva delarna med mig. Det jag berättade i intervjun var det som hände, jag kan inte säga något annat. Det är inte viktigt för mig, utan mest en rolig sak. Madrid gjorde inget mot mig, det var folket som höll i hemmet där jag bodde eller de som jag bodde tillsammans med. Jag tycker inte att man borde ge det hela så mycket uppmärksamhet som man gjort.

Efter denna vinsten, hur ser du på titelchanserna?
Jag ser de precis likadant som tidigare. Om vi inte vinner nästa match är de tre poäng vi tog idag inte värda någonting.