Xavi och Iniesta är väldigt optimistiska inför returmötet mot AC Milan.

- Jag är optimistisk trots att vi förlorade första mötet med 2-0 avslöjar Xavi när han pratar om Barcelonas eventuella avancemang till en kvartsfinal.

- Vi har fortfarande 90 minuter på oss, kanske 120. Mycket kan hända under en match. De kan göra mål närsomhelst, eftersom de har många talangfulla spelare. Milan är väldigt duktiga i luftrummet, så de kommer ta vara på våra misstag noterar vicekaptenen Xavi.

- Vi spelar vårt spel på olika sätt. När vi låg under mot Spartak för några månader sedan så spelade vi med tre backar. Tito Vilanova har säkert något liknande i tankarna inför returmötet mot Milan. Jag vet inte, men vi måste anfalla och göra ett tidigt mål, avslutar Xavi.

Iniesta leker med elden.

- Jag skulle lägga min hand i elden så många gånger som det krävs för mitt lag. Jag är säker på att vi tar oss vidare, säger Iniesta.

- Det kommer vara svårt, men inte omöjligt. Vi måste spela matchen som om det vore en final, avslutar Iniesta.

Dani Alves och laget har sett fram emot matchen mot Milan.

- Laget har sett fram emot matchen och imorgon är det dags. Vi har ingenting att förlora, men frågar du Milan så får du ett annorlunda svar. Vi ska vidare, svårare än så är det inte, säger brassen.

Galliani hoppas på att Messi har en dålig dag på jobbet.

- Messi är ett monster. Det känns som om han gör mål när han vill. Hoppas han tar ledigt imorgon, säger 68-åringen.

Ambrosini ser fram emot mötet med världens bästa lag.

- Vi gjorde en bra match senast mot Barcelona, men vi måste göra samma sak i ytterligare 90 minuter. Barcelona är fortfarande världens bästa lag och ett lag som förtjänar vår respekt.

- Jag ser fram emot matchen och hoppas att kan störa Barcelona ännu en gång, säger Milan-kaptenen.