Med endast en vinst på fyra matcher tar Athletic sig till Madrid för att ändra på det. 

Egentligen har det inte laget spelat så dåligt i inledningen men ett av de stora problemen man haft är att utnyttja de lägen man får. Athletic gör helt enkelt inte mål på sina chanser och enligt rapporter har de tränat extra på avslut under veckan. 

För oss som följt Athletic under en längre period börjar kan man ju börja fråga sig om vi är ett "varannat år"lag. För så känns det ibland. Men om vi lämnar känslor och går in på matchen istället så ser vi att Athletic har haft förhållandevis lätt för kvällens motståndare. Bortamatchen förra året slutade 0-3 till Athletic och vi vann även hemma. 

Uttagen trupp till kvällens match är:

Iraizoz, Toquero, Laporte, Erik Morán, San José, Beñat, Iturraspe, De Marcos, Iago Herrerín, Susaeta, Iraola, X.Etxeita, Mikel Rico, Gurpegi, Muniain, Aduriz, Viguera, Guillermo y Balenziaga

Personligen både hoppas och tror jag på att Susaeta får starta och skulle gärna även se Viguera från start då jag tycker mig se enorm potential i den killen. Och jag skulle inte räkna med Muniain då han varit allt annat än bra på sistone. 

Förväntningarna är att det vänder nu. Att Athletic fortsätter med att ha bollinnehavet och föra kommandot som ju faktiskt tog oss hela vägen till Champions League. 1-2 till Athletic denna onsdags kväll är mitt tips. 

Aupa!