PSV Eindhoven
PSV toppar den holländska ligan med 59 poäng, en förre konkurrenterna Ajax. Endast en förlust i seriespelet hittills och den kom borta mot Heracles. 62 gjorda mål och 24 insläppta mål på 24 matcher är deras facit, vilket ger en blick över att de är starka framåt och inte riktigt så bra bakåt som kanske ett ledande lag brukar vara.
Det har antagligen en del med åldern att göra då tränaren Cocu besitter en ung trupp med extremt många 90-talister. Undantagen är spanskbekantingen Guardado, Simon Poulsern, Schaars och Héctor Moreno. 
Jag har dålig koll på PSVs spel men jag vet att det finns väldigt mycket fart och kreativitet i deras fötter.

PSV tog sig vidare i Champions League som grupp-tvåa i en jämn grupp, både lagmässigt och tillslut även poängmässigt. De tog sig vidare på tio poäng efter att vunnit alla hemmamatcher och spelat oavgjort på Old Trafford. +1 blev målskillnaden efter att de gjort åtta mål och släppt in sju. 

Form 
PSV 2-0 Heracles
NEJ 0-3 PSV
Utrecht 0-2 PSV
PSV 1-3 Utrecht
PSV 4 -2 De Graafs

Poteniell startelva
Zoet
Arias - Bruma - Moreno - Willems 
Van Ginkel - Pröpper - Hendrix - Guardado 
Lestienne/Pereiro - Narsingh/Locadia

Club Atlético de Madrid
Januari månad började i dur men slutade i moll med bland annat sorti ur spanska cupen. Dessa dagar när Champions League drar igång igen kan det nog dock vara ganska skönt med den viloperioden (om vi dock hellre vinner så mycket som möjligt). Men den kommande veckan blir väldigt tufft med många matcher på alldeles för få dagar, närmare bestämt fyra matcher på åtta dagar med Villarreal matchen som var i söndags. Simeone har självklart inte varit nöjd med den korta återhämtningsperiod som är mellan matcherna då det endast är två dagar mellan samtliga.
Noll i gehör har klubben fått från ligan om att flytta lite i schemat. 

Glädjande nyheter är att Augusto har återhämtat sig från sin skada och finns nu tillgänglig för Simeone igen. Argentinaren finns med redan till PSV och här finner ni en intervju med honom ombord planet mot Holland.


Augusto i träning inför PSV

Form
Atlético 0-0 Villarreal
Getafe 0-1 Atlético
Atlético 3-1 Eibar
Barcelona 2-1 Atlético
Atlético 2-3 Celta

Truppen
Oblak, Moyá, Godín, Filipe Luis, Savic, Jesús Gámez, Lucas, Giménez, Juanfran, Koke, Kranevitter, Óliver, Gabi, Saúl, Augusto, Griezmann, Torres, Correa och Vietto.

Poteniell startelva
Oblak
Juanfran - Giménez - Godín - Filipe
Griezmann - Gabi - Kranevitter - Koke
Torres - Vietto

Matchfakta
Datum: Onsdag, 24/3.
Tid: 20:45
Var: Philips Stadion, Eindhoven
TV: Ja matchen sänds på TV3, och den finns även tillgänglig på Viaplay.