Första halvlek:

Celta Vigo gjorde sin första bortamatch för säsongen och det blev en svår tillställning mot Córdoba. De himmelsblåa ställde upp såhär:

Sergio Álvarez;
Jonny Castro, Gustavo Cabral, Andreu Fontás, Carles Planas;
Nemanja Radoja, Álex López, Michael Krohn-Delhi;
Nolito, Joaquín Larrivey, Fabián Orellana.

Den sistnämnda startade matchen bra och gjorde en fin första halvlek. Det var chilenaren som redan efter fem minuter hotade framåt och låg bakom anfallet som Larrivey inte kunde avsluta på bästa sätt.

Efter 16 minuter fick Nolito in en boll i nät men det dömdes bort för offside och Celta Vigo kämpade vidare efter ett ledningsmål. De himmelsblåa dominerade spelet men kunde inte utnyttja sitt bollövertag.

Andra halvlek:

Istället kom ledningsmålet i sex minuter in i den andra halvleken efter en fin passning från Nolito till Orellana som satte 0-1. Kvitteringen kom dock omgående genom Fede Cartabia och efter det öppnade matchen upp sig mer.

Båda lagen skapade chanser även om Celta Vigo fortsatte att ha det mesta av bollen. I den 84:e minuten byttes Pablo Hernández in istället för Nolito och debuterade därmed för bortalaget. Det blev dock inga fler mål och matchen slutade 1-1. Ett resultat som de himmelsblåa kan vara lite besvikna med efter dominansen i den första halvleken och de lägen som skapades då.