För första gången under säsongen fick Sergio Álvarez starta i mål för Celta Vigo och Luis Enrique valde att rotera på en del andra positioner i startelvan som såg ut såhär:

Sergio Álvarez,
Jonny Castro, Inigo López, Andreu Fontás, Jon Aurtenetxe,
Augusto Fernández, Borja Oubina, Michael Krohn-Delhi,
Fabián Orellana, Mario Bermejo, Nolito. 

Den sistnämnda spelaren gjorde en fantastisk första halvlek och stod för två mål, båda framspelade av Orellana. Celta Vigo inledde matchen bra och spelarna såg taggade ut. Man pressade sina motståndare och verkade hungriga. 

I den 20:e minuten tajmade Orellana perfekt en passning till Nolito som sköt in 0-1 bakom Andres Fernández. Osasuna försökte komma igen, men skapade ingen farlig chans. Närmast kom hemmalaget vid skott från Oriol Riera och De Las Cuevas, men det var Celta Vigo som gjorde även nästa mål. 

Nolito avslutade en kontring på bästa sätt och satte 0-2. Ett mycket viktigt mål och resultatet stod sig till halvtid. 

Andra halvlek:

Osasuna jagade en kvittering och tryckte på framåt. Men Celta Vigo försvarade sig väl och höll motståndarna borta från farliga lägen. I den 57:e minuten provade Riera igen, men Álvarez stod för en fin räddning. 

Sedan gjorde Celta Vigo tre byten inom kort tid och det var ung på prägel på dem. In kom först Santi Mina, sedan Levy Madinda och sist David Goldar som gjorde sin debut i Primeran. 

Resten av matchen böljade fram och tillbaka. Båda lagen skapade chanser och Álvarez stod för några fler räddningar. Men Celta Vigo såg bekväma ut och ledningen var aldrig riktigt hotad. Matchen slutade 0-2. 

Om matchen:

En bra seger för Celta Vigo och Nolitos målform håller i sig. Han har gjort flera viktiga mål och klivit fram i de senaste matcherna. Nästa omgång kommer Real Madrid till Balaidos och det blir en svår match.