Hur många gånger har Bielsa gått igenom Europa leauge finalen med er?
-Vi ar sett matchen några gånger, hela matchen alltså och det är jobbigt och jag hoppas att jag inte behöver se den igen. Men Coach har alltid rätt och det går alltid att bli bättre.

Har fansens stöd hjäpt er att komma över förlusten?
-Folkets stöd har hjälpt oss att bearbeta förlusten och vi vill verkligen vinna den här titeln för betala tillbaka supportrarna för allt stöd!

Kommer en seger i Cupfinalen hjälpa till att komma över EL förlusten.
- Ja att vinna den här finalen kommer att hjälpa en att komma över mågna saker som matchen i Bukarest tex, men minnena kommer alltid att finnas där...
Men det här är en ny final och vi kommer att ge allting, det är säsongens sista match och vem vet när vi kommer spela en ny final. Vi är mer enade än någonsin och vi går för seger!

Vad säger du om att en del jämför dig med Messi?
- Bahh... det är en galen jämförelse, jag är vem jag är och jag jobbar hårt för att hela tiden blir bättre.

Guardiola har alltid visat sin beundran för Athletic, skulle du vilja sen honom coacha Athletic?
- Det vore ett trevligt alternativ för Athletic. Guardiola har alltid gott att säga om Athletic och vi önskar honom all lycka för han är en förebild för alla. Både som person och som coach. Men nu är vi med Bielsa och vi hoppas att kan kommer att hjälpa oss att nå stora framgångar!

Vad drömmer du om inför cupfinalen och hur tror du matchen kommer att se ut?
- En lång dröm med många detaljer... jag skulle kunna berätta men jag väntar nog till efter matchen. Om vi vinner matchen kommer allt att fara fantastiskt och underbart men du måste vara förberedd på både det bra och det dåliga , när det kommer...

Fortsätt meningen, om vi förlorar finalen...
-kommer vi att fortsätta jobba för en ny final nästa säsong!

Källa: Deia, Marca, As