Erik Bolldén från Bayer Leverkusen-redaktionen svarar på frågorna.

Hur ser du på gruppen och motståndarna?

– Att det är en hyfsat jämn grupp. Åtminstonde om man tänker på kampen om andra platsen. En av de mer intressantare grupperna helt klart.

Vilken match ser du fram emot mest och varför?

– Givetvis ser jag fram emot mötena med Barca. Men de mötena jag mest fram emot är mötena med Roma. Just av den anledningen att lagen ligger på i stort samma nivå i frågan om kvalitet. Kampen om den andra platsen till slutspelet kan bli otroligt het mellan lagen.

Vilka är Bayer Leverkusens styrkor och vilken spelare kan ställa till störst skada för motståndarna?

– Offensiven, helt klart. Är Chicarito, Bellarabi och Calhanoglu i form så är det faktiskt väldigt få lag som kan stoppa dem. Nyckeln blir att med hjälp av Bellarabis speed och finess öppna ytor för bl.a Chicarito att få till sina avslut. Och sedan bidrar ju Calhanoglu med sin otroliga högerfot fantastiska frisparkar och passningar. Det som dock oroar är defensiven som på senare år har varit väldigt slarvig. Där kan många lag få en del mål. Så möjligheten om målfester mot Werkself är stora. Dock är årets Leverkusen ett mycket bättre lag än det som ställdes upp på Camp Nou för 3 år sedan. En match som jag helst inte vill komma ihåg, hehe...

Hur ser du på Bayer Leverkusens chanser att ta sig vidare och hur slutar gruppen?

– Chanserna att gå vidare ser jag som goda. Men det kan bli svårt så jag är givetvis nöjd om man tar andra platsen. Barcelona tror jag kommer att ta första platsen utan något större problem. Sedan har jag för dålig koll på BATE Borisov men redan i första mötet mot Leverkusen visade det sig att de kommer få otroligt svårt att ta poäng i denna grupp. Möjligen att de kanske kan ta några ynka poäng hemma i Vitryssland men sista platsen blir nog deras.

1. Barcelona
2. Bayer Leverkusen
3. Roma
4. BATE Borisov

Vad tror du om Barcelonas chanser i CL den här säsongen?

– Barcelonas chanser i CL är som alltid väldigt stora. Och som regerande mästare är man givetvis en stor favorit till att ta hem titeln igen. Jag tippade innan CL började att det kommer att stå mellan Bayern München och Barcelona i finalen så jag håller fortfarande fast vid det. Men det krävs ju givetvis att den fantastiska trion Suarez, Messi och Neymar håller sig friska och i form.Stort tack till Erik som tog sig tid att svara på frågorna. Väl mött på tisdag!