Tottenham, PSV Eindhoven och Inter.
 
Ska vi kalla det för dödens grupp?
 
Ja, jag tror nästan det. Måhända att grupp C (med PSG, Liverpool och Napoli) kan betraktas som jämn-svår – men annars vettetusan om inte Barcelonas grupp B tar hem priset.
 
Ta bara PSV Eindhoven, som exempel. Holländarna får med all rätt anses som underdogen i sammanhanget, men har man vunnit tre av de fyra senaste Eredivisie-titlarna är man knappast något skräpgäng.
 
Detsamma gäller Inter. Mycket har hänt sedan trippelsäsongen 09/10, men efter en sommar präglad av tunga trupp-investeringar är klubben tillbaka i det italienska finrummet, tippade av många som Juventus främsta Scudetto-utmanare.
 
Och så Tottenham Hotspur, såklart. Sedan Mauricio Pochettino tog över laget har London-klubben växt ut till en av Premier Leagues bästa, och tillsammans med Manchester City och Liverpool får ”Spurs” i skrivande stund betraktas som främsta engelska utmanare till den europeiska tronen.
 

För att hålla koll på grupp, resultat och spelschema i årets Champions League klickar ni på länken ”CL” till vänster på startsidan!