Idag ska det ställas många frågor, stora frågor för säsongen och mindre stora men inte mindre svåra och inte mindre viktiga som handlar om att vinna eller inte vinna en viktig bortamatch.
 
Innan vi börjar med frågorna så kan vi starta med det vi vet om dagens match.
Vi vet att Athletics trupp ser ut enligt det som följer:
 
Iraizoz, Toquero, Amorebieta, San José, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Gabilondo, Raúl, Susaeta, Iraola, Iñigo Pérez, Muniain, Ander Herrera, Ekiza, Javi Martínez och Ibai.
 
Det här betyder att vi i dagens match garanterat kommer att få klara oss utan Jon Aurtunetxe på vänsterbacken som inte är med i truppen då han helt enkelt är för sliten för att komma på tal att spela. Eftersom inte den ständiga avbytaren men aldrig inhopparen Koi inte är nominerad i dagens trupp kommer vi förmodligen se en av de tidigare lösningarna på ytterbacken som vi sett tidigare under säsongen, nämligen Amorebieta som tar ett steg ut eller Oscar De Marcos som tar ett steg ner. Det var dagens första fråga och mitt svar på den är att jag chansar med Amorebieta och drar dessutom till med ett tips på dagens uppställning enligt följande:
I mål Gorka Iraizoz, backar Iraola, Ekiza, San José och Amorebieta. På mitten huserar Toquero, Ibai Gomez, Iturraspe, Iñigo Perez och Muniain. På topp som vanligt när han är frisk sätter jag Llorente.
 
Några skrällar men annat är inte att vänta och jag säger inte att jag får rätt. Om det blir den här uppställningen så svarar den på några frågor kring hur Bielsa tänker inför matchen. Det tyder på att han som vanligt går ut för att vinna matcherna med bästa möjliga lag. Det innebär inte att han alltid spelar med de spelare som har högst kompetens om alla är 110% utvilade men dom idéer som frodas bland journalister och kommenterare på nätet om att Athletic skulle ha struntat i ligan och prioriteterat cupspelet stämmer helt enkelt inte. Bästa laget för dagen spelar alltid. Aurtenetxe är som sagt enligt uppgift så pass sliten att han inte kan göra sig själv rättvisa och är således inte med i truppen. Ander och Iker gjorde ett hästjobb i torsdags och Ander spelar ju skadad som vi vet. En tanke är också att man går med Ibai som visat upp strålande form på slutet och en utvilad Toquero som kommer att jaga tills han får blodsmak i munnen. Om vi kör fast finns sen mycket potential på bänken inför andra halvlek.
 
En annan fråga man kan ställa sig är om Real Zaragoza kommer att orka ställa frågan i matchen eller om dom kommer att vara lite slagna på förhand på det sätt Racing uppträdde när Athletic mötte dom för ett par veckor sedan. Laget har tagit sig från att vara hopplöst avhängda till att faktiskt ha en teoretisk chans på att få hänga kvar. En seger idag håller det hoppet vid liv och jag tror att Zaragoza kommer att orka och vilja ställa en sista fråga om att hålla säsongen vid liv idag på La Romareda. Laget har uppvisat en fantastisk moral under våren.
 
En annan fråga man kan ställa sig är om Athletic kommer att orka spela sitt spel idag. Athletic har under säsongen mer och mer börjat få stämpeln på sig som ett skönt sväng-gäng. Inget kunde vara mer fel, det finns inget lag bland toppligorna i Europa som springer så mycket som Athletic. Det är mycket hårt arbete som ligger bakom framgångarna och det är något som krävs i Bielsas system. Kommer man orka mentalt orka med det arbetet efter torsdagens uraddning om det tar emot lite idag? Svår fråga, fysiken verkar det ju däremot fortfarande vara gott ställt med.
 
Den sista frågan är om Athletic kommer att orka fortsätta slåss om Champions League platserna trots det stora försprånget för Malaga och trots det hårda matchandet. Här är mitt svar att om man tar in på Malaga och Levante idag och samtidigt inte får Atleticó framför säg så är svaret ja, annars är jag mycket tveksam. Klockan åtta ikväll vet vi om Athletic är en, sju eller något mitt emellan ifrån en Champions League plats efter den här helgens omgången.
 
Jag ser fram emot en oerhört spännande eftermiddag och kväll.