Viktig vinst...
Vi visste att San Mamés är är en svår arena att spela på och att vi hade fem finaler framför oss. Utan att gå för långt tänker vi endast på Málaga på lördag som är en svår match.

Torres är som på nyttfödd...
Han är i bra form och vi hoppas att han fortsätter så resten av säsongen då han hjälper oss otroligt mycket.

Hur är det med Godín?
Vi har inte pratat med honom än, han sa dock att han kände att något högg till och att han behövde bytas ut. Vi hoppas att det bara ska vara något litet.

Tolv poäng kvar att spela om...
Ja, det är en omgång mindre nu och alla lagen fortsätter att vinna. Vi kommer fortsätta jobba hårt och utmana tills slutet.

Ny möjlighet för dig idag...
Jag är nöjd med de minuter jag får spela och hur jag presterar. Jag hoppas det fortsätter så resten av säsongen.

Kanske spelar EM med Frankrike i sommar....
Nej, det är inte mål mål (skratt). Jag vill endast fortsätta jobba vilket jag även gör. Saker och ting kommer komma av sig själv och det är det jag väntar på. Jag tänker endast på Atlético, det är det enda jag tänker på för tillfället.

Du kan även spela för Spanien...
Vi får ser, det är möjligt. Det är ett svårt beslut men tills jag inte har representerat ett A-landslag kan jag ändra mig. Jag vet att jag fått hela mitt fotbollsuppväxt i Spanien och det är här jag växt upp och studerat. Min familj har anpassat sig väldigt bra och jag är tacksam för det. Att spela med det spanska landslaget är ett personligt beslut, vi får se vad jag gör.