Rayo Vallecano
Rayos säsong så långt efter 10 spelade matcher i ligan har varit mycket tufft. Rayo ligger för närvarande på en 19:e plats i tabellen med hela 6 inkasserade poäng. Tränaren Miguel Ángel Sánchez har det tufft just nu. Jag är säker på att han kommer att peppa sina spelare till kvällens match genom att ta poäng hemma mot Barca. Spelare som saknas för Rayo är Tito, Gorka Elustondo och Àlvaro Medrán.

Matchtrupp: Ej fastställd.
 
Trolig startelva:
                                     Alberto
Advíncula – Jordi Amat – Abdoulaye – Álex Moreno
                                Santi – Imbula
                       Embarba – Kakuta – Garcia
                               Raúl De Tomás
 
 
 
FC Barcelona
Barcelona har spelat mycket bra utan Messi då man vann mot Real Madrid på Camp Nou med hela 5-1. Sedan vinner man borta mot Cultural Leonesa i Copa del Rey med hela 0-1 då Lenglet gör matchens enda mål i den 91:e matchminuten. Barca vann den matchen utan att ens imponera då man hade bra spelare på planen.

Jag tycker det är mycket tydligt att Valverde och spelarna i Barca prioriterar Champions League denna säsong. Utifrån det som laget visade i cupen kunde man se att om man åker ut i den spanska cupen då är det ingen fara.
 
 
 
Matchtrupp: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Coutinho, Arthur, Luis Suárez, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Sergi Roberto, Vidal, Aleñá och Chumi.
 
Trolig startelva
                            Ter Stegen
Sergi Roberto – Piqué – Lenglet – Jordi Alba
               Vidal – Busquets – Arthur
              Rafinha – Suárez – Coutinho
 
Denna startelva tror jag på för kvällens match då Barca ska möta Inter på tisdag. Roligt att Aleñá och Chumi är med i truppen för denna match. Just dessa två spelare gjorde en mycket bra insats mot Leonesa i cupen och jag hoppas att dessa två får spela matcher längre fram.
 
Fakta inför matchen

Var? Vallecas
Datum och tid: Lördag 3/11 kl. 20:45
Domare: Alejandro Jose Hernandez Hernandez
Kanal för matchen: Strive Sport
 
Nu mot 3 poäng och Visca el Barca!!
 
Källor: Eurosport.com, Sport.es, FCBarcelona.com, livescore och rayovallecano.es.