FC Barcelona

Barcelona fick en tuff match borta mot Chelsea på Stamford Bridge även om resultatet blev 1-1. Ett resultat som Valverde och spelarna var nöjda med. Messis bortamål kommer att bli hur viktig som helst inför returen på Camp Nou om några veckor mot Chelsea.

Nu till La Liga. Barcas tre senaste matcher i ligan har inte varit det bästa då man har spelat 2 kryss och en vinst. Jag tänker om Barca befinner sig just nuu i en liten formsvacka eller om det bara är februari månad som är en intensiv månad som det brukar vara.

Det positiva är att med den intensiva månaden är Barca ligaetta med 14 poäng före tabelltrean Real Madrid, laget tog sig till final i den spanska cupen och spelade 1-1 borta mot Chelsea i Champions League i en svår bortamatch. Vi alla vet att Barca har haft stora bekymmer mot just Chelsea i Champions League.

Hur MR Ernesto Valverde väljer att starta imorgon är intressant. Jag tänker om Valverde kommer att ge Messi och Suárez lite vila och starta med dessa två stora herrar på bänken. Mina tankar är att Ousmane Dembélé startar.

Förväntad startelva med 4-2-1-3
                         
                          Ter Stegen

    Semedo – Piqué – Yerry Mina – Digne
                   
                     Paulinho – Iniesta
                           
                            Coutinho
            
                 Dembélé - Messi - Suárez
 
Matchtrupp: Meddelas senare
 
Girona FC
Det katalanska laget Girona har spelat bra i la liga så långt. Laget ligger just nu på en 8:e plats i tabellen vilket är imponerande. Gironas bästa målskytt är Cristhian Stuani med hela 13 mål på 20 spelade matcher. Han ligger just nu på en 4:e plats i skytteligan. Annars har laget från Katalonien besegrat lag i ligan som Espanyol, Bilbao och inte minst Real Madrid.

Girona kommer göra allt på Camp Nou imorgon för att visa att man kan när man verkligen vill.

Förväntad startelva med 5-4-1
                                
                                     Bono

    Maffeo – Juanpe – Espinosa – Muniesa – Aday

        Portu – Pere Pons – Granell – Borja García
                              
                                     Stuani
 
Matchtrupp: Meddelas senare
 
Matchfakta
Var: Camp Nou, Barcelona
Tid: Lördag 24:e februari kl. 20:45
Domare: Javier Alberola