Barcelona
Barcelonas säsong så långt har varit upp och ned. Just nu ligger Barcelona på en 4:e plats med två poäng bakom ligaettan Atlético Madrid. Laget har vunnit och förlorat några matcher på grund av individuella prestationer och Luis Enriques rotationer har inte varit så populära. Samtidigt har säsongsinledningen inte varit så lätt med tanke på mycket landslagsuppehåll och Barca brukar oftast drabbas av FIFA viruset då många av deras spelare blir skadade eller kommer ur form efter mycket spel i landslaget. De spelare som är skadade i Barca är: Leo Messi, Samuel Umtiti, Jasper Cillessen, Sergi Roberto och Jordi Alba. Messi och Umtiti är på väg tillbaka från sina skador vilket är glädjande besked för alla fans som älskar världens bästa klubblag.

Glädjande nyheter är att Messi, Umtiti och Rakitic är tillbaka i truppen. Aleix Vidal lämnas utanför truppen och detta är ett tecken på att han kommer med stor sannolikhet att lämna Barca i januari. 

Matchtrupp: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Umtiti och Mathieu.

Med tanke på att Barcelona ska spela Champions League på Onsdag mot Manchester City på Camp Nou då tror jag att Luis Enrique försöker att vila några spelare.

Trolig startelva:
                           Ter Stegen
Umtiti       Piqué         Mascherano        Digne

         Denis Suárez   Busquets    Iniesta

      Suárez      Paco Alcácer     Neymar Jr
Deportivo
Deportivos säsongsinledning har inte varit den bästa. Laget ligger på en 13:e plats och har totalt 8 poäng. De har haft två vinster, två oavgjorda och tre förluster. Imorgon kan Deportivo störa Barca på Camp Nou då inget är omöjligt. De ser sina chanser att kunna störa Barcelona och chocka hemmalaget om de får bra chanser att kontra framåt.
 
Matchtrupp: Poroto Lux, Navarro, Álex, Mosquera, Albentosa, Emre Colak, Marlos, Andone, Sidnei, Tyton, Arribas, Laure, Luisinho, Borja Valle, Guilherme, Bruno Gama, Borges och Babel.


Trolig startelva:
                                    Lux
Luisinho        Albentosa       Sidnei          Navarro
 
Borges                                                   Mosquera
 
Bruno Gama            Colak                          Babel
 
                                Andone
 
Matchfakta:
Var: Barcelona, Camp Nou
När: Lördag 15/10 kl. 16:15
Domare: José María Sánchez Martínez
 
Visca el Barca!!!!