Club Atlético de Madrid
Just nu svävar de flesta rödvita garanterat på moln efter den så härliga segern när man taktiskt spelade ut Real Madrid. För Champions League spelet var det en viktig vinst då man nu har fyra poäng ner till Real men har bättre målskillnad i de inbördes mötena, vilket kräver att Real ska ha fem poäng för att sig förbi. 
Serietiteln kan man väl nog dock säga hej då till, Atlético behöver plocka in nio poäng på Barcelona på tolv matcher.

Hotet för avstängningar finns för många spelare i Atlético; Gabi, Filipe, Godín och Griezmann hotas alla att missa nästa match mot Valencia om de drar på sig en varning. Detsamma gäller för Carrasco men han är fortfarande skadad.

De senaste tre matcherna mot Real Sociedad har Atlético vunnit, och hållit nollan i samtliga.

I nyhetsväg för klubben så planerar man att bygga en fotbollsakamedi i Alcorcón och de har skickat in en ansökan till staden. Inget definitvt besked finns men det var positiva svar än så länge.

Form
Real Madrid 0-1 Atlético
PSV 0-0 Atlético
Atlético  0-0 Villarreal
Getafe 0-1 Atlético
Atlético 3-1 Eibar

Poteniell startelva
Oblak
Juanfran - Giménez - Godín - Filipe
Koke - Gabi - Saúl
Griezmann  - Torres - Correa

Real Sociedad
Sociedad har rullat på bra och har på de tio senaste matcherna bara förlorat två stycken, mot Real Madrid och Sporting Gijon. Under dessa matcher har de hållt ett målsnitt framåt på 1.90 och bakåt 1.40. Åtta av de insläppta kom dock i förlustmatcherna.
Sedan Eusebio tillträdde som tränare har utvecklingen för baskerna stadigt gått framåt och just nu ligger de på en nionde placering och har ganska goda möjligheter att kunna nå en Europa-plats.

Eusebio saknar till tisdagens match några viktiga pjäser. Markel Bergara, David Zurutuza och Imanol Agirretxe är alla borträknade. Det tyngsta tappet blir väl Agirretxe som gjort en tredjedel utav målen, 13 stycken närmare bestämt.

Form
Sociedad 1-1 Malaga
Bilbao 0-1 Sociedad
Sociedad 3-0 Granada
Espanyol 0-5 Sociedad
Sociedad 2-1 Betis

Poteniell startelva
Rulli
Zaldúa - Martínez - González - Yuri 
Prieto - Reyes - Pardo
Bruma - Vela - Oyarzabal

Matchen
När: Tisdagen den förste mars, klockan 21:00
Var: Vicente Calderón, Madrid
Tv: Nej ingen tv-kanal den här gången heller. Men matchen finns ju tillgänglig på Viaplay.