Club Atlético de Madrid
De rödvita är inne i en spännande fas på säsongen. För tillfället leder man ligan med en poäng ned till Barcelona och tre till Real Madrid. Samtidigt så håller kvartsfinalspelet på i Champions League där man i veckan spelade till sig ett 1-1 resultat borta mot sina spanska konkurrenter, FC Barcelona.

Varje år har Atlético Madrid ett event som kallas "El Día del Niño". Det är en barnens dag där det finns olika aktiviteter runt arenan innan match och även gå in gratis på matchen.
Nytt för i år är att elva barn kommer att sitta i presidentsviten istället för Atletis och Villarreals presidenter. Dessa elva är de som har varit medlemmer längst av alla barn i klubben.

Vad kommer till anfallspelet så har Simeone tränat lite extra med Diego för att få han att spela mer med ett tillslag och få ett snabbare spel.

Truppen
Courtois, Aranzubía, Juanfran, Godín, Miranda, Alderweireld, Filipe, Insua, Mario, Tiago, Koke, Cebolla, Sosa, Diego, Samu Sáinz, Adrían, Raúl García och David Villa.

Saknas gör Diego Costa som man försöker få till matchform inför returmötet mot Barcelona i Champions League på onsdag. Även Arda Turan är borta på grund av ljumskproblem.
Manquillo är sedan tidigare borta.
Maskinen på mittfältet, lagkaptenen Gabi, saknas även han för en avstängning.

Poteniell startelva
Courtois
Juanfran – Miranda – Godín – Filipe
Diego – Mario – Koke – Cebolla
García – Villa

Villarreal
Uppflyttning ifrån Segundan har gått bra för de gula ubåtarna och de har gjort en stark säsong. De har legat uppe bland Europa platserna hela tiden och just nu ligger man sjua med endast en poängt tiill La Real och Sevilla, femman och sexan.

Villarreal spelare nästan alltid ett 4-4-2 system där man normalt sett spelar ett stabilt försvarspel men med stora mängder skador har man tappat mycket. Endast en vinst på sex matcher. Offensivt finns det gott om fart och bra kontringsspelare.
Viktig för deras spel är Bruno Soriano på det centrala mittfältet. Han sköter mycket i Villarreal, en bra passsnigsfot som kan vinna boll.

Truppen
Carlos, Asenjo, Mario, Blázquez, Jokic, Pantic, Gabriel, Jiménez, Bruno, Trigueros, Pina, Cani, Gómez, Román, Aquino, Pereira, Perbet och Nahuel.

Som nämnts så har Villarreal stora skadebekymmer där sex spelare går skadade. Det rör sig om Musacchio, Dorado, iñiguez, Dos Santos, Uche och Jaume Costa. Lägg därtill att Óliver Torres inte deltar, han är ju på lån ifrån los rojiblancos och Villarreal vill inte betala de pengar som de måste för att spela med honom.

Poteniell startelva
Asenjo
Mario – Pantic – Gabriel – Jokic
Cani - Pina – Bruno -  Moi Gómez
Pereira - Perbet

Matchen
När: Lördagen den femte april, klockan 16:00
Var: Vicente Calderón, Madrid
TV: Matchen sänds på Cmore Live. För er som saknar denna kanal så finns det som alltid stream möjligheter. Kolla in www.rojadirecta.me eller www.wiziwig.tv. Kika annars in på forumet så finns det nog någonting där.