Atlético de Madrid
Atlétis har skärpt till sig och formen pekar spikrakt uppåt. Efter viktiga 2–0 hemma mot Roma i Champions League så blev det en ketchupeffekt mot Levante senast i ligan. Mycket klagomål har riktats mot lagets anfallspel och förmågan att göra mål. Men matchen mot levante slutade hela 0–5 för Atléti. 

När Atléti besökte Elche så befann sig de rödvita i en liten mindre formsvacka. De hade bara en vinst på de fem senaste matcherna innan mötet mot Elche. Men Atléti har repat sig och börjat hitta tillbaka igen. 

I dagens match så har Atléti med sig en betydligt starkare trupp jämfört med senaste mötet. Vrsaljko befinner sig åter i truppen, efter ryktena om att han ska vara missnöjd med sin speltid. Juanfran och Gameiro missar matchen på grund av skador. 

Elche
För Elches del så måste klubben göra mål. Eftersom Atléti kan förlita sig på sitt bortamål. Elche visade förra matchen att de har stor potential att kunna hota framåt och det gäller för Atléti att de är på tårna. 

Elche kommer från ett kryss hemma mot Valencia B och Elche har faktiskt bara två vinster sen de mötte Atlético. Men laget befinner sig fortfarande på en tredjeplats i en väldigt jämn tabell. 


Truppen
Målvakter: Moya, Werner
Försvarare: Vrsaljko, Savic, Lucas, Giménez
Mittfältare: Thomas, Koke, Saúl, Carrasco, Augusto, Gaitán
Anfallare: Griezmann, Torres, Correa, Vietto

Potentiella startelvor

Atlético de Madrid (4-4-2):
Moyá; Thomas, Giménez, Savic, Lucas; Gaitán, Koke, Augusto, Carrasco; Torres, Vietto

Elche (4-4-2):
Vallejo; Tekkio, Golobart, Verdú, Peris; I. Sanchez, Benito, Provencio, Javi Flores; Nino, Sory

Matchinfo
När: Onsdagen den 29 november
Tid: 21.30
Var: Estadio Wanda Metropolitano
Hur: Viasat sport eller Viaplay