Caparros har tagit ut en trupp med hela 23 namn då både Susaeta och Toquero är lite frågetecken efter skador i veckan.

Truppen består av:

Iraizoz, Raúl.
 
Koikili, Ustaritz, San José, Iraola, Balenziaga, Castillo.
David López, Iturraspe, Gabilondo, Orbaiz, Iñigo Pérez, Gurpegi, Javi Martínez, Susaeta.
Llorente, Ion Vélez, Igor Martínez, De Marcos, Muniain, Toquero.

Mittbackarna Amorebieta och Ocio är fortfarande skadade och som jag nämde ovan är också Susaeta och Toquero något tveksamma till spel.
Aurtenetxe är avstängd efter den mycket märkliga utvisningen senast mot Villarreal men för övrigt kan Caparros mönstra ett startkt lag och vi tror att han formerar trupperna enligt följande:I försvaret går Koi in och tar avstängde Aurtenetxes plats vilket är ett litet avbräck då den lille vänsterbacken inte här hälften så bra i det offensiva spelet som sin yngre kollega. Däremot är han trygg och följdsam i defensiven.

Mittbacksparet San Jose/ustartiz har inte haft ett lyckat partnerskap och de flesta av oss vill nog gärna ha tillbaka Amorebieta Ustartiz bekostnad. Faktum är att sedan Amorebieta blvivit skadad har Athletic varit det laget som släppt in flest mål vilket ju knappast kan ses som ett godkänt betyg.

Nu hänger ju inte allt på dessa två herrar men i sanningens namn har de ofta sett ut som yra höns när motsåndarna fått utrymme att slå djupledsbollar. bara att hålla tummarna för att Javi Martinez och Gurpegi rensar framför backlinjen innan dessa passningar kan slås.

Gurpegis gula kort från förra helgen ströks(extremt märkligt att man strök det och lät Aurtenetxes står kvar) förblir mittfältsparet Gurpegi/Javi Martinez trogna, dock fick Javi Martinez vila i veckans cupmatch och då gick Orbaiz in och gjorde en bra insats.

På ytterkanterna har Caparros på senare tid äntligen låtit virvelvindarna Susaeta och Muniain spela samtidigt och fortsätter troligtvis med det, möjligtvis kan David Lopez komma in instället för Susaeta om han inte riktigt återhämtat sig från sin skada. Lopez gjorde en bra insats i veckans cupmatch och stod bla för assisten till Athletics 1-0 mål.
På topp blir det som vanligt Llorente och Toquero om nu den tunnhårige slitvargen repat sig från sträckningen han ådrog sig i veckan. Om han inte kan spela gissar vi på att Igor Martinez tar hans plats.


Athletic parkerar för närvarande på 10 plats medans Almeria på en 16e. Till Athleticsförsvar kan väl nämnas att man haft ett riktigt jobbigt spelschema med möten mot Atletico, Barcelona, Villarreal, Sevilla och Valencia. Efter nästa helgs drabbning mot Real Madridhar mött alla "storlag" och får sen ett betydligt enklare schema och kan väl förhoppningsvis också börja klättringen mot Europa platserna.

Till 
Almerias försvar kan väl bara nämnas att dem spelar en ganska trevlig fotboll för en 16e plats när man i princip endast mött "bottenlag" måste vara en stor missräkning, dock ska det nämnas att mman gjorde en rikgti bra insats mot Atletico för några veckor sedan och att man faktiskt spelat bättre borta än hemma.


Almeria kommer med en trupp bestånde av:

Målvakter: Diego Alves och Stephen.

Försvarare: Michel, Juan Ortiz, Acasiete, Carlos Garcia, Marcelo Silva och Jakobsen.

Mittfältare: Bernardello, M'Bami, Fabian Vargas, Corona, Valeri och Cruse.

Forwards: Kalu Uche, Ulloa, Goitom och Piatti.

Ja visst är han med vårt Svenska inslag i Almeria Henok Goitom  och om jahg intye misstar mig gjorde han väl också mål i veckans cupmatch?

Den jag är mest rädd för är dock den lille 
Argentinaren Piatti som jag tycker var grymt bra mot Atletico, värt att nämnas är väl även Uche som har haft en ful ovana  att göra ål mot justAthletic.

Normalt sett ska 
Athletic vinna och ser man till hur dessa typer av matcher brukar se ut hemma på San Mames så gör Athletic 1-0 och 2-0 ganska tidigt av matchen för att sen spela av andra halvlek.

Förhoppningsvis håller båda lagen upp intenciteten i 90 minuter denna gång. 

3-1 till Athletic med Llorente som 2-måls skytt och sen tror jag att Muniain gör sitt första för säsongen. Piatti gör givetvis gästernas mål.


Mer information om matchen kommer under eftermiddagen!

Aupa Athletic!