6 matcher på 15 dagar blev helt enkelt för mycket för Athletic som hittils kammat noll i ligan både poäng och målmässigt.

0-2 förlusten mot Eibar senast bevisade att spelare inte klarar hur mycket som helst trots att det är tidigt på säsongen.

Nu har man haft lite extra vila och dessutom för ovanlighetens skull kunnat addera ett riktigt bra nyförvärv till truppen. Osasuna bördige Raul Garcia (senast i Atletico) kommer troligtvis kliva rakt in i startelvan och kommer förhoppningsvis avlasta Aduriz när det gäller målskyttet.

Läs mer om Raul Garcia i Athletic här:
http://www.svenskafans.com/spanien/bilbao/hata-ar-ett-starkt-ord-537871.aspx

Garcia kommer tillföra väldigt mycket både rent inställningsmässigt som det taktiska och spelmässiga, kan också gissa på att motsåndarna blir nervösa vid fasta situationer när Aduriz, Garcia, San Jose oc co ställer upp!

Några spelare har kommit tillbaka från skador och troligtvis får vi se följande startelva i eftermiddag.Nycklar för 3 poäng
+ Mål, 0 mål hittils talar sitt tydliga språk men med Raul Garcia och Aduriz på plan kommer nollan spräckas!
+ Yttermittfältarna har inte levererat, i Williams och Muniains frånvaro har inte Ibai eller Susaeta kommit upp i tillräckligt hög nivå. Kanske är Sabin Merino lösningen?
+ Formen? Har spelarna kunnat vila ordentligt eller hänger den tuffa inledningen kvar i benen?
+ Fasta situationer, med Spelare som Raul Garcia, Aduriz och San Jose så mönstrar man nog ligans starkaste lag på fasta situationer. Utnyttja det!

Se upp med
+ Pedro Leon, han kanske inte är som fornstora dag men en bra dag kan han avgöra en sån här match på egen hand!
+ Kontringar, som vanligt blir det stort hemmatryck och Athletic har haft en dålig vana att vara sårbar mot snabba kontringar.

Tips

3-0 med Raul Garcia och Aduriz som målskyttar.

Införfakta

Var: San Mames
Hur: Aftonbladet Stream
När: Söndag 16:00
Domare: Pedro Perez