Kanske är det för tidigt att börja tala om "måstematcher". Det finns bara för mycket potential i Athletic för att ligga på nedflyttningsplats, för att tala om "måstematcher" redan men kanske gäller tränare Valverdes ord från en presskonferens i veckan: "Det finns alltid en måstematch av en eller annan anledning. Vi är i en svår situation och vi måste hantera det. Matchen mot Celta kommer att bli tuff men vi är redo."

Även spelare har varit ute i media i veckan och försökt lugna en oförstående Bilbao befolkning och samtliga hävdar att det är god stämning i omklädningsrummet. Mikael Rico talade i förra veckan om trötthet efter 7 matcher på 21 dagar men han tror inte att det är problemet heller. Laget har en bra form, enligt Rico.

Det leder oss till en del spekulationer, vad är då problemet? Kan det vara så att Valverde inte är den tränaren vi hoppats på? Att förra året var en succé som vi egentligen borde tacka Bielsas grundtaktik för? Som sagt, spekulationer.

Och mitt i denna förvirring tänker jag inte ens försöka gissa en startelva. Jag vet inte ens vad jag vill se. Ett Athletic som återgår till långbollar och tråkigt spel men som vinner/kryssar? Eller ett Athletic som mer ser ut som en parodi på Barcelona i sina mest mediokra stunder? Jag vet inte. 

 Hur som helst skulle jag säga att det är 50/50 på att vi antingen får se ett sprudlande Athletic som vinner med något måls marginal eller en låst 0-0match. Undertecknad hoppas på det första alternativet...

Vi får hoppas att landslagsuppehållet gjort sitt och att det vänder nu! Aupa, alla Athleticsympatisörer och fans!