Astana
Tyvärr sitter jag inte på jättemycket information om kazakstanerna, men för en fin genomgång av klubben rekommenderar jag starkt att ni går in och läser Zoran Zorics fina införartikel till den förra matchen. Det gör ni här.

I den förra matchen mot Atleti hade inte Astana så mycket att säga till om i offensiven men det som väl skedde framåt kom främst genom Foxy som utgick ifrån en vänsterposition och som emellanåt ställde till det med sin fart och fina tekniska förmåga och Juanfran hade problem någon gång med honom.

Annars kan vi väl vänta oss att Astana ställer upp väldigt defensivt och försöker utnyttja att deras motståndare har flugit i sju timmar, och satsa på snabba omställningar.
I Astanas ända hemmamatch i Champions League gruppspelet, än så länge, fick de med sig 2-2 mot Galatsaray.
Och det är klart Astana är medvetna om resan och skillnade på väder. Där har snön fallit och tränaren Stoilov pratade på presskonferansen om att öppna taket för att göra det så tufft som möjligt för Atlético.

Förra omgången mot Atlético vilades flertalet spelare inför ligaspelet vilket verkade ge resultat då de nu har ledningen i slutspurten.

Truppen

Poteniell startelva
Eric
Ilic - Postnikov - Anicic - Shomko
Shchetkin - Zhukov - Cañas - Maksimovic - Foxy
Kabananga

Club Atlético de Madrid
Atlético kommer från ett blandat resultat i helgen, där de gjorde en stark första halvlek och en sämre andra med passivt spel, likt som de gjorde helgen innan det mot Valencia. Reslutatet blev 1-1 men matchen borde varit punkterad i första halvlek.
Och det är väl det som varit de rödvitas största svaghet den här säsongen, att verkligen hålla ett kvalitivt spel i 90 minuter, någonting som de var så bra på guldsäsongen för ett par säsonger sedan.
Och den här matchen hade Atleti verkligen chansen att haka på Real och Barcelona och lägga sig på samma poäng som sina konkurrenter.
Atlético har börjat få igång sitt offensiva spel lite bättre de senaste matcherna men detta beror mycket också på den fina form som belgaren Carrasco visat upp, samt att Koke och Filipe börjat hitta mer rätt.
Det gäller bara att få offensiven att fungera mer än under första halvlek.

I Champions League har de tagit täten i gruppen på sex poäng med Benfica på lika många poäng. Motståndarna från Kazakstan har bara skrapat ihop ett poäng än, och det är väl det väntade.

Truppen
Moyá, Oblak, Godín, Filipe Luis, Siqueira, Savic, Jesús Gámez, Lucas, Juanfran, Giménez, Tiago, Koke, Óliver, Gabi, Saúl, Carrasco, Thomas, Griezmann, Fernando Torres och Jackson Martínez.

Det är en 20 man stor trupp som Smeone tagit med så ett par namn ska bort, gissningsvis går Thomas och Lucas bort.

Poteniell startelva
Oblak
Juanfran – Giménez – Godín – Filipe
Saúl – Gabi – Tiago – Carrasco
Torres - Griezmann

Matchfakta
När: Kl 16.00, den tredje november.
Var: Astana Arena, med en kapacitet för 30.000 supportrar.
Tv: Ja matchen sänds på Viasat fotboll och sändningen börjar 15.45. Den finns även på viaplay.
Streams bör ni annars hitta på rojadirecta.me.