Ja torsdagen bjuder på en match Athletic bara skall vinna men den blir lurigare än vad många tror.

Fram till förra året var det nog inte många som hade hört talas om Madrid Laget Alcorcon och frågan är om superstjärnorna i Real hade det heller.

En sak är dock säker,  herrarna Dudek, Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe, Diarra, Van der Vaart, Guti H,Gago , Granero,Marcelo, Benzema, Raul ,Van Nistelrooy lär nog aldrig glömma det igen.

Efter att Alcorcon vunnit med hela 4-0 hemma och iofs förlorat med 1-0 hade man slagit ut mäktiga Real Madrid och stått för den absolut största skrällen i Copa Del Reys historia och jag tror att det var fler än jag som mös lite extra...

Vi får väl hoppas att det var en engångsföretelse och Caparros är noggrann att påpeka att samma sak inte skall hända Athletic och att underskattning inte finns på kartan.

Vi litar på bossen och han har tagit ut en stark trupp inför cupmötet.

Iraizoz, Toquero, Ustaritz, San Jose, David López, Llorente, Marcos, Gabilondo, Raul, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Gurpegui, Ion Velez Castillo, Javier Martínez, and Aurtenetxe Muniain.

Petade:Iturraspe, Iñigo Pérez, Koikili, Igor Martínez, Balenziaga.


Vi noterar att Aurtenetxe är tillbaka efter sitt äventyr med U-19 landslaget och även att Amorebieta fortfarande är skadad.

Vi noterar också att petningarna från truppen är helt obegripliga, både Iturraspe och Perez borde fått chansen men får inte ens plats i truppen.

Behandlingen av Inigo Perez är så sjuk, han fick hoppa in sista kvarten för några veckor sen och han med ett eget mål samt 3 framspelningar till frilägen på den korta tiden han var inne.
Hur reagerade Caparros? Jo med att inte ta ut honom i en enda trupp efter det... obegripligt...och väldigt dålig psykologi.

Det brukar vara svårt att sia om Caparros startelvor och när det gäller cupen har jag egentligen ingen aning men gissar att det blir:

Iraizoz
Iraola - San Jose - Ustartiz - Aurtenetxe
susaeta - Orbaiz -Gurpegi - Gabilondo
Toquero - Llorente

Aupa Athletic!Var:Santo Domingo (Madrid)
När: 20:00
Hur : Stream skulle jag tro.
Tips: 0-2  Muniain & Toquero