Hur känns det efter att ha gjort mål igen?
Jag är glad. Speciellt då jag lyckades göra mål och hjälpa laget, det är då man känner sig nöjd. Jag är glad över målen, över vinsten och för de tre poängen. Nu har vi en väldig match på tisdag som vi ser fram emot.

Hur ser du på laget inför tisdagens match?
Det ser bra ut. Vi visste att dagens match var väldigt viktig och att ta tre poäng var viktigt samtidigt som vi får hoppas på att våra motståndare förlorar sina matcher. Nu kan vi koncentrera oss på tisdagens match och vi siktar på att göra en match lik de sista 45 minuterna i det första mötet. Med tanke på att vi resultatmässigt ligger under gäller det att riskera för att kunna åka till Camp Nou och vinna med mer än ett mål.

I matchen mot Barcelona gjorde du det väldigt bra och idag blev det två mål, stärker detta dig?
Självklart. Jag har alltid kännt mig uppbackad av alla oavsett vad som hänt. För mig kan varje match denna säsong vara den sista jag spelar och det är så jag ser på det hela, det ger mig motivation. Jag vet inte när min sista match är i denna klubb och därför försöker jag spela varje match som om den var den sista. Idag spelade vi en bra match mot Leganés, laget som jag debuterade mot för drygt 16 år sen och efter att jag gjort mål och vi vunnit är allt bara positivt.

Det har pratats mycket om de två "olika versionerna" av Atlético, vad behövs för att laget ska spela som man gjorde i den andra halvleken mot Barcelona?
Vinster ger dig alltid självförtroende, ett självförtoende som ibland är välbehövligt för att spela matcher som den mot Barcelona. Vi måste även ha i åtanke att Barcelona är ett väldigt bra lag och vi försökte göra två halvlekar lika bra men Barcelona spelade väldigt bra. När de spelar som de gjorde är det väldigt svårt att pressa och man vet inte riktigt hur man ska presa. Det är inte lätt men det gäller att fortsätta jobba som vi alltid gjort samtidigt som vi offrar oss för våra lagkamrater och sammarbeta. Det är det som gjort under de senaste åren och det är det vi måste tro på.

Tror du att ni i dagens match hade den regularitet som ni fattades i onsdags?
Idag hade vi flera perioder där vi spelade som fansen vill se och det sättet som vi vill spela. Resultatet gjorde att vi kunnat spela matchen på ett litet annorlunda sätt, precis så som vi vill spela, och kunna ha bollinnehavet... Något som nästan aldrig är möjligt mot Barcelona. Laget gjorde idag en solid insats och kontrollerade matcher, något vi borde vara nöjda med.

Barcelona har alltid varit ett speciellt lag för dig att möta, det har alltid betytt något speciellt...
Detta är matcher som alla vill spela. Matcherna mot de största lagen från Spanien och Europa är de bästa matcherna man kan spela och framförallt efter vinteruppehållet då allt avgörs. Att få spela semifinaler eller finaler varje år mot lag som Barcelona, Real Madrid och Bayern München är sånt som triggar oss extra. Tisdagens match är ett sätt att gå ut och visa att Atlético är ett av de bästa lagen.