Det såg ut som om Atlético var väldigt sömniga ikväll..
"Vi skapade väldigt klara målchanser i första halvlek. Koke sköt i stolpen, Gameiros chans, Griezmann hade ett friläge, Correa hade ett skott som gick över mål..Villarreal hade tur framför mål och jag lämnar den här matchen med en känsla av att vi har kämpat, krigat..att vi letade efter de bästa situationerna för att vinna matchen. Det finns inte så mycket mer att göra än att försöka bli bättre än vad vi är och fortsätta jobba". 

Anser du att saker och ting går emot Atlético för tillfället?
"Det vi kan säga är inte tillräckligt för att förklara slutresultatet. Vi träffade stolpen i samband med att vi skapade vår första målchans och vi hade inte turen på vår sida. När Villarreal sedemera skapar sin första målchans har vi inte särskilt mycket tur. Det var inte lätt i andra halvlek och vi försöker närma oss de resultatmässigt när de gör sitt tredje mål. Det gäller att fortsätta jobba på efter att ha förlorat två matcher på raken. Det är klart att vi måste förbättra oss och att arbeta är det enda sättet att nå dit". 

Känslan är att förlusten i sig inte är det värsta med den här matchen..
"Det sämsta med matchen är Oblaks skada. Vi hoppas verkligen att det inte är så illa som det verkar. Tiago hade känningar i knät och han ansåg att det var bättre att be om ett byte än att fortsätta". 

Fernando Torres såg desperat ut på bänken. Han ville så gärna hjälpa sina medspelare..
"Det är inget konstigt med det. Profe, Germán (Burgos, reds. anmärkning), Gaitán, Giménez..alla ville de göra samma sak. Alla hade de en önskan om att göra något från bänken, men bytena som vi tvingades till gjorde att Torres inte kunde hoppa in". 

Ni fick väldigt dåligt betalt för det ni åstadkom på planen ikväll..
"Slutresultatet berättar inte hela historien om vad som pågått dessförinnan. Vi hade flera viktiga lägen där vi kunde ha gjort mål, men de såg till att ta vara skapa överlägen i samband med ovanliga situationer". 

Atlético har problem med målskyttet..
"Vi skapade fyra viktiga målchanser i första halvlek och i andra halvlek var det mycket svårare eftersom de koncentrerade sig betydligt mer på sitt försvarsspel". 

Hur står det till med hoppet efter det som ni håller på och går igenom för tillfället?
"Det finns hopp, en vilja att arbeta, spelarna springer och så länge det här finns.."

Vilka delar i spelet måste ni förbättra?
"Vi måste vara betydligt mer effektiva framför mål, det måste finnas en bättre precision. Vi jobbar för att det här skall dyka upp".