Hur står det till med Fernando Torres?
"Enligt den första informationen som vi nåtts av handlar det om en smäll mot huvudet. Vi kommer säkerligen få mer och bättre information av läkarna. Jag föredrar att inte prata om något som jag inte vet något om med säkerhet. Vi är förstås oroliga och rädda. Den här typen av situationer uppstår under matcherna". 

Hur är det med hans lagkamrater?
"De är oroliga och känner att det är tungt att Fernando drabbats av en sådan smäll. De väntar också på nyheter från läkarstaben". 

Vad tycker du att Atlético saknade för att vinna den här matchen?
"Vi inledde bra tills det att de tog ledningen. Vi var bra, höll igång spelet på ett bra sätt och det gjorde att vi kunde hitta Correa och Griezmann. Därefter gör de mål och växer in i matchen..och så var saker och ting i första halvlek. Laget försökte hela tiden att vinna matchen. Sedan får vi till en kvittering, men vi kunde lika gärna ha vunnit..och förlorat. Det är en av de där klassiska matcherna när den andra delen av säsongen sätter igång. Det gäller att ta vara på samtliga och hade i åtanke. Poängen gör åtminstone att vi behåller fjärdeplatsen". 

Vad kände du när du såg det som hände Fernando Torres?
"Jag hörde ett oljud på bänken, men jag vet inte om det var halsen eller något annat. Det var ingen bra rörelse, men det är känslor man får i samband med matchen. Vi hoppas förstås på det bästa för Fernando".