Hur tycker du att det såg ut på planen?
"Vi ställdes mot ett väl förberett Málaga, men jag tycker att laget löste ännu en match som presenterade svårigheter morgonen innan den skulle gå av stapeln. Vi hade endast 13 spelare från seniorlaget tillgängliga. Två av våra mittförsvarare återfanns på bänken samtidigt som två grabbar från B-laget gjorde oss sällskap som potentiella ersättare. Det är i den här typen av situationer som ett lag verkligen visar sitt rätta ansikte och det här laget lyckas alltid få ut det bästa ur matcher som den här som presenterar svårigheter". 

Laget gick ut hårt och med en positiv attityd under de första 20 minuterna där Koke dessutom gjorde mål. Det verkar som om Atlético gick ut med en väldigt tydlig spelidé..
"Ja, det tycker jag också. Jag väljer att upprepa mig själv: det var en tuff match med gott om intensitet där jag tycker att vi visade prov på effektivitet när vi väl skapade våra målchanser. Därefter tillhörde bollinnehavet Málaga, men jag tycker att laget stängde till i defensiven och därefter letade vi lägen att försöka döda matchen via en kontring". 

Nu väntar Real Sociedad i den kommande ligaomgången..
"Det gäller att behålla lugnet. Det är uppenbart att vi har lyckats rycka ytterligare i jämförelse med de som ligger bakom oss, men det gäller också att vara på sin vakt eftersom vi vet hur saker och ting fungerar inom fotbollen. I nuläget är det bara matchen mot Real Sociedad som betyder något". 

Laget såg väldigt bekvämt ut matchen igenom..
"Om ni skulle ta en titt på min kostym skulle ni se att den är dyngsur. Det var ingen lätt match. Vi anföll på ett bättre sätt i inledningen av matchen och de riktade in sig på kontringar. Därefter förändrades saker och ting efter ledningsmålet. De höll bollen inom laget utan att skapa några målchanser. Faran vilade i händerna på potentiella individuella misstag. Jag kände något annat trots att slutresultatet såg bekvämt ut".