Hur känns det efter matchen?
Jag är väldigt nöjd. Både för att vi tagit tre poäng som är viktiga i tabellen men allra mest för att det betyder väldigt mycket för klubbens fans.

Ni har nu tagit tre raka ligasegrar på Bernabéu, något inget annat lag åstadkommit, vad säger det om detta Atlético?
Att vi har en positiv mentalitet i gruppen och alla är hungriga och vill vinna. Det visar även att vi fortsätter att växa och bli allt bättre på de punkter som gör att vi kan vinna matcher. Idag var vi väldigt bra taktiskt sätt och samtliga gjorde ett otrolig jobb. Griezmann fick göra mål och efter det lyckades vi behålla den soliditet som vi haft i försvaret mer eller mindre hela säsongen.

Vad har du sagt till Griezmann som är en bra vän till dig?
Jag gratulerar honom, precis som vi gör med alla andra i laget då målet är ett bevis på att samtliga lagdelar jobbar bra och är sammansvetsade. Han är viktig för oss, både när det kommer till målskyttet och det defensiva jobbet över hela planen.

Har stämningen och attityden i omklädningsrummet ändrats om man kollar på innan denna sviten började fram tills nu?
Sen Cholo kom hit har mentaliteten förändrats helt, inte bara hos spelarna, utan hos alla i klubben. Han har fått oss att tro på vad vi gör, det gör att vi kan vara lugna och säkra på planen. Tillslut kommer de positiva resultaten som förstärker oss.

Vad tänkte du när du hörde om Gutis uttalande*?
Sedan barnsben har jag alltid blivit lärd att visa respekt och vara ödmjuk, framför allt att inte vara arrogant. Han får säga vad han vill men jag skulle vilja att alla respekterar alla, precis som vi i Atlético respekterar Guti, spelarna i Real Madrid eller vilka fotbollsspelare som helst.


*Guti sa ett par dagar innan matchen att ingen spelare i Atlético Madrid skulle platsa i detta Real Madrid.