/spanien/deportivo/forum/91.aspx/spanien/deportivo/forum/91.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga 2 - Deportivo
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo DeporDanne
2007-08-07 11:07
Ämne: Nu funkar Forumet ig....
Äntligen kan mitt liv börja igen! :o
Deportivo Fabian N
2007-08-07 02:23
Ämne: Ni är medvetna om at....
Ändrat nu, alltid trevligt att ta del av dina sarkasmer.
Villarreal Lalat
2007-08-07 01:47
Ni är medvetna om att länken i artikeln tipsar till en sida med virus, va?
Deportivo Fabian N
2007-08-06 22:58
Nu funkar Forumet igen. :-)
Deportivo DeporDanne
2007-08-06 20:10
depo /
Jag har samma problem.

Angående cristian så var inte så extremt imponerad av honom förra säsongen, han var bra i en del matcher men aldrig riktigt outstanding (i dom ca 5 matcher jag såg alltså).

Jag har väldigt svårt att se hur Lotina planerat att ställa upp anfallet. Lite orolig för att våra lovande anfallare Xisco och Adrian inte kommer få så många chanser dom behöver.. Det vore kanske egentligen bättre för Adrian att bli utlånad. Xisco kan inte lånas ut, med 14 mål förra säsongen då han inte spelade alla matcher (en del skador) i segunda... då måste man få chansen om resten av andfallarna är världsstjärnor, vilket ingen kan anklaga riki eller bodipo för.
Deportivo depo
2007-08-06 09:02
Är det det bara jag som inte kommer in i dlc.com/forum??

Cristian var enligt mig en av dem bästa spelarna förra året tillsammans med Aouate och Guzman. Han besitter kvaliter som inte många gör i vårt lag. Han kan spela på många positioner
- Båda kanterna
- Som spelfördelare i ett 4-2-3-1
- Han passar också väldigt bra som anfallare med en större spelare lik Taborda.

Jag tror på cristian och hoppas att Lotina gör desamma. Han kan bli en nyckelspelare även i år.
Deportivo Fabian N
2007-08-05 23:11
Cristian hamnar nog på bänken till en början, men jag är övertygad om att både han, Lafita och Alvaréz får tillräckligt med chanser. Den enda riktigt ordinarie yttern lär ju vara Guardado. Skulle tro att han (Cristian) är med och slåss om platser på båda kanterna, till vänster i kamp med Guardado och Filipe (om bara den där jävla vänsterbacken kunde köpas in snart).

Krille//

Depor spelade nyligen två matcher mot Portugisiskt motstånd. Det blev förlust med 2-1 mot Pacos Ferreira, mål av Riki och debut för Guardado, samt seger med 1-0 mot Maritimo, Taborda gjorde målet.
På tisdag börjar Teresa Herrera, lär bli den första riktiga fingervisningen mot vartåt det barkar.
Deportivo Krille
2007-08-05 21:46
Håller med att Cristian är för bra för att ha på bänken. En stor talang som säkerligen tar ytterligare ett kliv framåt i år.

Hur har depor haft med träningsmatcher nu på sistone?
Deportivo Pontus_depor
2007-08-05 19:40
Fan, Cristian är ju för bra för o ha på bänken egentligen. Var riktigt imponerad av honom stundtals förra säsongen, särskilt Barca hemma var en bra match för honom. Men men, angenäma problem där för Mr Lotina.
Deportivo superdepor
2007-08-04 18:48
verkar som att Pablo Alvarez har varit ett jätte skräll. Lotina har sagt flera gånger att han har blivit förvånad över Alvarez förmågor. Latifa kommer säkerligen få svårt att ha en ordinarie plats på högerkanten. Vad jag själv inte vet riktigt om vi nu kommer använda Christian på vänsterkanten som backup för Guardado eller ifall han är med och krigar om en plats på högerkanten?
Deportivo Micke B
2007-08-01 14:04
Jag måste hålla med de som inte är så förtjusta i Taborda. Han är långsam, klumpig och skadebenägen, visst, han duger att kasta in i slutet om vi måste slå långt, med tanke på hans starka huvudspel, men i dagsläget rankar jag våra forwards såhär:

1. Bodipo (när han kom tillbaks från sin skada visade han sin målfarlighet direkt)
2. Riki (visade långt från vad han kan förra året, hoppas jag...
3. Adrián (jag är svag för unga spelare, deras entusiasm ger dem ofta en fördel mot äldre konkurrenter, att Adrián dessutom visat sig ha en hel del klass gör inte saken sämre)
4. Rúben (jag tycker han gjort bra ifrån sig de gånger han har fått spela, distinkta avslutningar är nåt jag gillar)
5. Taborda (se ovan)

För övrigt tror jag mycket på Guardado, och Aythami kan bli riktigt bra kanske redan nästa år. Lafita, ja, kanske, men jag är tveksam... Manu är riktigt bra sparkapital, denna kille har jag trott på länge och det var riktigt skönt att se Depor lägga rabarber på honom!

För en gångs skull tycker jag faktiskt att det känns som att klubben andas lite morgonluft, vi kan nog inte förvänta oss en bättre placering än förra året, men förhoppningsvis har hissen varit nere på entréplan och är på väg uppåt, sakta men säkert.
Deportivo Pontus_depor
2007-07-30 13:32
Kan vi klara oss kvar den här säsongen ser framtiden väldigt intressant ut. Många av spelarna går en stor framtid till mötes.

Angående Taborda hoppas jag att vi satsar på Xisco och Adrian före honom. Men att slänga in dunderklumpen Taborda i slutet ibland kan vara rätt bra.
Deportivo Deporfan_no32
2007-07-29 08:55
sonny.L/
den regeln avskaffades efter ett möte i juni, pga de stora ekonomiska problemen, och en större investerare väntas i december då allt pappersjobb (fråga mig inte vad) är avklarat.

Lazlo/
jag citerar ett tidigare inlägg av mig:
Adrian lopez har spelat med oss under förra säsongen, han kom från Real Oviedo i segunda B. Förra säsongen blev det mest inhopp för honom, med höjdpunkten i matchen mot barca då han gjorde mål på en iskall lobb, på camp nou. I sommar har han imponerat i u-20 vm med 5 mål och lotina har uttalat sig positivt om honom så det är troligt att han kommer få en del chanser kommande säsong!
Deportivo Ekholm
2007-07-28 13:32
Deporfan_no32/
Jag tror att Taborda skulle kunna göra en del mål om han spelar till sig platsen som striker i år, dock inte blanda sig i tätstriden i skytteligan. Tabordas allra största problem är att han är skadad mest hela tiden. Sällan ngt allvarligt men alltid är det något litet som stör och håller honom borta från diskussionen. Hoppas han kan vara hel i år.

Lazlo/
Adrian har gjort ett gott jobb hittils. Han fick en del chanser i slutet av förra säsongen och tackade med att göra ett (förvisso betydelselöst) klassmål mot Barcelona på bortaplan.

Sonny.L/
Kul att höra. Hoppas vi kommer se mer av dig här. :)
Deportivo Sonny.L
2007-07-28 01:25
Ute och nattsuddar under sista semesterdagen och har helt otippat trillat in på Deportivosidan. Först och främst måste tilläggas att jag inte är någon stor anhängare utav spanskligafotboll.
Sympitiserar med Barca och deras katalaner...kanske mest för att jag ogillar Real Madrid och deras galacticos. Respekterar Athletic Bilbao för att dom fortsätter spela med bara basker i laget.
Och nu efter att ha läst lite historia och krönikor här så tror jag att man kommer ha lite extra koll på Depor i tabellen.
Att ingen är berättigad att äga mer än 1% av klubben gillade jag...och att den följts trots stora ekonomiska bekymmer älskar jag. Nu antyddes det väl att regeln ev. kommer att avskaffas...men ändå, krädd!
Verkar som det är en kaotisk tid som råder i klubben och jag hoppas att det kommer att lösa sig på bästa sätt för er.
Mkt bra och väl skrivna artiklar och krönikor på denna sida!!
Tror också att ni har gjort ett kap med värvningen utav Guardado.
Celta Vigo Lazlo
2007-07-28 00:51
Aythami, klok och bra värvning.

Är mest här för att jag undrade lite om Adrián Lopez, kollade ert arkiv och i februari skrevs en artikel som nämnde hans kontroversiella övergång.

Vad kostade han till slut och hur han fungerat sen dess i Depor?

Celta värvade igår Real Oviedos kapten Michu och jag har hört att Michu och Adrián Lopez var en gång i tiden Oviedos stjärnor. Ska bli kul att följa bådas utveckling.
Deportivo Deporfan_no32
2007-07-28 00:15
Fin artikel om nyförvärven! Orkade ni inte lägga till info om Jairo Gutierrez också eller? :P Kan tänka mig att det blev en del skrivande!

För att få igång lite diskussion, vad säger ni om Tabordas (som gjort 2 mål i båda de senaste träningsmatcherna denna försäsongen) situation i klubben? Tycker ni han ska stanna eller bli såld? Personligen måste jag säga att han inte verkar ha fått så mycket till chanser under sin tid i depor. Men tror nog ändå att han är något överflödig i en trupp med Riki, Bodipo, Adrian och Xisco. Fast ändå kan va bra att ha med och slänga in i 75 minuten för att få lite tyngd i anfallet när guardado kommer runt på kanterna och slår inlägg! Dock har ju alla hans skador varit ett stort problem, svårt att ta med honom i truppen när han hela tiden är skadad liksom..

Har lite svårt att bestämma mig om vad jag tycker om honom. Men vad säger ni?
Deportivo torci79
2007-07-23 19:40
ok,gör ont att höra att han blir borta tills efter jul för han hade behövts mer än någonsin just i år...som du säger så känns varje match han spelar i fortsättningen som bonus
Deportivo Fabian N
2007-07-23 19:15
torci79//

Välkommen till gemenskapen!
JCV's rehabilitering går över förväntan, om allt går bra är han tillbaka strax efter juluppehållet, men vi ska nog inte ha alltför stora förväntningar. Själv blir jag överlycklig om han ens får på sig ett par fotbollsskor igen..
Deportivo torci79
2007-07-23 16:37
undrar om någon vet hur är läget med Valeron,tränar eller fortfarande skadad?
Deportivo Samevik
2007-07-23 01:59
kanske inte nån som bryr sig men vår gamla Bråkstake Trist'an är klar för Livorno...
Deportivo Deporfan_no32
2007-07-21 13:26
Krille //

Adrian lopez har spelat med oss under förra säsongen, han kom från Real Oviedo i segunda B. Förra säsongen blev det mest inhopp för honom, med höjdpunkten i matchen mot barca då han gjorde mål på en iskall lobb, på camp nou. I sommar har han imponerat i u-20 vm med 5 mål och lotina har uttalat sig positivt om honom så det är troligt att han kommer få en del chanser kommande säsong!
Deportivo Pontus_depor
2007-07-21 13:13
Härligt!!! Klubben verkar vara på rätt spår nu! Kanske blir Depor ett lag det verkligen svänger om igen denna säsongen. Helt rätt att ta in unga talangfulla spelare, Guardado kan bli en verklig hit.
Deportivo Krille
2007-07-21 00:30
Dessa värvningar kommer lite som en chok för mig. Det känns som mycket intressanta spelare, och man börjar känna att en viss vändpunkt nu äntligen kommit för depor. Kan vi börja sikta uppåt igen?

Guardado har jag inte sett men som det låter så är det en klasspelare. Länge sen vi värvade en sån. Återigen har Lendoiro chokat oss. Kunde aldrig tro att han slänger iväg så pass många miljoner, men som sagt med lendoiro vet man aldrig.

Kafita har jag sett en del och tycker det är en riktig bra spelare. Ingen världsstjärna men en bra spelare.

Aythami har jag också hört myckt gott om. Starkt av lendoiro att knyta till sig honom, då så många klubbar var ute efter han. Kanske var det Lendoiros starka kontakter med las palmas som avgjorde. Har för mig att las palmas fortfarande har en liten skuld till klubben. Rätta mig om jag har fel.

Adrian Lopez vet jag inte mycket om?
Deportivo torci79
2007-07-19 18:22
härligt med nya splare till depor men tror att den viktigaste förstärkning i år blir Riki,visst han kom förra året redan men förväntar mig mycket mer av honom
Deportivo Deporfan_no32
2007-07-19 10:48
Skönt att affären med Lafita äntligen fått ett lyckligt slut. Hoppas att han kan utvecklas under säsongen och får en hälsosam konkurenssituation med Pablo Alvarez!
Deportivo Fabian N
2007-07-18 19:51
Ämne: Lafita kommer att lå....
Jepp, lån på ett år med köpoption på två millar. Äntligen får man säga, det har varit på gång hela sommaren och Lafita själc har gång efter annan sagt att han knappt kan vänta på att flytta. Blev smått förbannad på Zara då de helt plötsligt skulle använda honom som en jetong i spelet för att få köpa Colo för kaffepengar. Taskigt mot Depor, och hutlöst mot Latifa.

Guardado sen, kan nappt tro att vi har värvat honom. Det har satt igång en massa rykten om en pengarik typ som smygit sig in i bakgrunden, i vilket fall är det den största värvningen vi gjort på ett jävla tag. Känns sjukt roligt.

JB | Deportivo//

Men välkommen! Alltid kul med nya ansikten. Pernía skulle vara en perfekt värvning, men det krävs nog att han själv nästan kräver att få flytta om Atlético ska släppa honom för de pengarna vi kan erbjuda. Aythami är en klockren värvning, en av Segundans bästa mittbackar, 21 år och kommer för växelpengar.

danne.e// Ledsen att göra dig besviken, men Crazy Frog har större chans att bli citerad än den där nasala, överseriösa gaphalsen. Har aldrig förstått grejen, och då bor jag ändå i en stad som firar hans födelsedag varje år.
Zaragoza Nina (Red.)
2007-07-18 17:31
Lafita kommer att lånas ut till Depor under ett år.
Deportivo JB | Deportivo
2007-07-18 13:58
Trevligt med Guardado. Nu verkar Pernia på väg in och det är en kanon värvning isåfall. Han behöver byta klubb för att komma upp i sin gamla standard och vi behöver en vänsterback nu när Capdevila har lämnat. Aythami tror jag mycket på, en stor talang.
Atlético zoran
2007-07-17 01:56
Depor kommer att ha nytta av Guardado, det förvånar mig att laget lyckades knipa honom för en så låg summa pengar.

Han har varit riktigt bra när jag har sett honom spela i Mexikanska ligan, men även i Gold Cup och nu senast i Copa där han också var bra.

Otroligt bra köp av Deportivos ledning.
Annons: