/spanien/deportivo/forum/83.aspx/spanien/deportivo/forum/83.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga 2 - Deportivo
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo Ekholm
2007-12-09 13:23
Fabian, du är bäst! Helt enkelt.

Juaníto, jag blir härmed den tredje i raden att påpeka vikten av att läsa på (du var den första, om du inte minns).

Ska göra det enklare för dig:
Ingen - INGEN! - får äga mer än 1% av Deportivo. (se länktips för mer info) Lendoiro är president, ingenting annat. Abramovich har heller aldrig direkt varit aktuell att köpa klubben, utan det som det var tal om var ett eventuellt samarbete med GSA, eller som elaka rykten viskade om - en investering av Abramovich i klubben.
Deportivo Fabian N
2007-12-09 12:35
Ämne: Är det något du prec....
LOL! Ok, kanske dags att klippa tråden, men som sagt, att läsa på är inte en helt dum idé.
Barcelona Juaníto
2007-12-09 12:12
Är det något du precis hittat på ur det blå eller skarvar du lite som vanligt? Lendoiro äger Deportivo. Det var även snack om att sälja till Abramski.

Det finns fyra demokratiska klubbar i la liga. Barcelona, RM, Osasuna och Athletic.
Deportivo Fabian N
2007-12-09 11:59
Juaníto//

Hmm, du får gärna visa mig var jag påstod att något av det du skrev inte stämde, och medan du gör det kan du tala om på vilket sätt man inte betalat mycket pengar för att få nuvarande spelartrupp.

När vi ändå är inne på ämnet att läsa på så kan jag meddela att även Depor ägs av dess medlemmar, i ett system inte helt olikt Barcas.

Bebeto//

Haha, att du fortsätter att återkomma varje gång efter att du deklarerat att du lägger av med den här skiten bekräftar ju bara vad vi alltid misstänkt - Fotboll är en drog.

Tack för vänligheten, som alltid. :-)

Druvsocker // Tack, och välkommen!
Barcelona Juaníto
2007-12-09 11:48
"Svindyra" Barcelona? =D

Här har vi läst på. Barcelona startade på bortaplan mot Lyon med 6 spelare ur de egna leden (tre LaMasiaspelare finns även i Depors trupp). Barcelona ägs av medlemmarna. Barcelona har unicef på sina tröjor. Läser vi lite historia så ser vi att Barcelonas utveckling inte har varit det av en normal klubb. (för att använda lite svengelska uttryck a la Fabian), som Lendoiros leksak.

Från början trodde jag faktiskt att införrapporten, rolig som den var ur ett enbart humoristiskt perspektiv var skriven av en sån där person som är helt ny på Spansk fotboll men som råkade gå med på att skriva lite artiklar då och då. Sen såg jag att det var Fabian Bläckberg.

Måste varit en tråkig lördagskväll. =)
druvsocker
2007-12-09 11:15
Underbar inför-rapport!
Deportivo Bebeto
2007-12-09 10:15
Tack Fabian - you made my day! Oberoende av hur det går ikväll har vi i alla fall redan besegrat Barca gällande Svenska Fans Inför-rapport och det på knock out i första ronden!
Barcelona Messi_CE_Iniesta_V.Valdes*
2007-12-09 10:10
Oj, det kändes som många års ilska togs ut där...
Deportivo Krille
2007-12-08 12:18
Ja en riktigt tuff match väntar i Barcelona, men vi vet sen tidigare att vi kan göra stormatcher mot topplagen, dock inte mycket som talar för det i dagsläget.

Gurdado är en klasspelare men det räcker ej i världens bästa liga. Vi behöver en bra striker också av klass. Jag tot att en riktigt bra anfallare skulle lyfta laget rejält. Vi har tycker mig ett hyfsat mittfält och skulle vi få anfallet att fungera så vore det riktigt bra. Försvaret som kanske varit vår bästa lagdel i många år har ju försvagts rejät sen Andrade & Capdevila lämnade men jag trode verligen inte att det skulle bli så stora hål efter dem. Jag trode att Collociini skulle ta mer ansvar men han har faktiskt gjort mig besviken.

Ja, frågan är om Lotina skall sitta kvar? Jag har sett aldeles för lite av depors matcher i år, så jag vet inte alls hur laget har varit i matcherna spelmässigt, men resulaten tyder ju på att något måste hända snarast. Jag tror han får sitta kvar till jul eller liknande.
Villarreal DiegoPuscas
2007-12-08 11:06
Idag väntas Svenska fotbollsförbundet slopa regeln som begränsar klubbars rätt attt använda spelare utanför EES-avtalet.
Hövding Lagrell talar om flera fördelar ("klubbarna slipper fundera på hur reglerna skall tolkas... och det är en anpassning till regler som gäller i övriga delar av samhället".

Vore juste om hövdingen även erkände att klubbfotbollen i Sverige blir bättre, och att många (kanske de flesta om inte alla) av oss åskådare blir jättenöjda i så fall.

Deportivo La daniel
2007-12-06 14:38
Tuff match mot barca nu när Etoo är back again!
Deportivo depo
2007-12-06 13:08
Åker till Barcelona idag för att uppleva Depor live för första gången. Kanske inte bästa matchen och se live pga vår form, men...bollen är rund!
Depor93
2007-12-03 15:51
Surt med ännu en förlust. Spöade när slutsignalen går på Nou Camp?
Deportivo Ekholm
2007-12-03 10:39
Pandiani sa i en intervju innan gårdagens match att Deportivo gjort ett stort misstag som släppt iväg spelare som Capdevila, Scaloni och Duscher - spelare med rutin, kvalitet och vinnarskalle. Dessa spelare vore precis vad vårt unga lag behöver.

Detta är förmodligen det klokaste Pandiani sagt någonsin! Klubben har skött detta otroligt dåligt och bör skämmas. Köpet av Guardado var briljant, men han kan inte göra allt på egen hand, och ett rätt gottgör inte alla idiotiska misstag som begåtts de senaste åren.
Jag vill inte riktigt skylla på Lotina... än! Jag ger honom ett par matcher till innan han bör få gå. Men något måste hända om vi inte vill sluta i Segundan nästa säsong.
Deportivo Bebeto
2007-12-02 20:59
Ridå - Segunda here we come! Om man inte klarar av att ens ta en pinne, HEMMA, mot tippade strecklag som Almeria, Huelva, Santander och nu Osasuna så finns det tyvärr inte mycket hopp kvar...

Jag har följt det här laget i 17 mestadels hyfsade år och aldrig tidigare varit med om nånting ens tillnärmelsevis liknande som årets inledning (även om fjolåret nog gav en och annan vink om vad som kunde tänkas komma). Jovisst, det finns andra som underpresterar, som t.ex. Zaragoza och Sevilla, men det här... det var verkligen botten!

Jag är absolut ingen framgångs-fan, men jag tror nog att jag härefter efter bästa förmåga börjar försöka aktivt förtränga detta gäng och ägna mig åt vettigare saker (som inte förstör min nattsömn i lika hög utsträckning) under helgerna!
Deportivo danne.e
2007-12-02 19:37
Precis som man kunde misstänka från början, Lotina är inte rätt man för Deportivo. Hoppas han tar sitt ansvar och avgår.
Depor93
2007-11-26 16:45
Gött att Taborda lyckades kvittera. Nu får man hoppas på en vinst i nästa match.
Deportivo Pontus_depor
2007-11-25 22:36
Fabril vann seriefinalen mot Fuerteventura med 3-2!!! Helt sjukt att dom fortsätter vinna asså. På deportivolacoruna.coms forum läste jag att Fabril leder med 5 poäng. Vart ska allt sluta? I segundan? Otroligt!
Deportivo Pontus_depor
2007-11-25 22:25
Härligt att det blev en pinne till slut idag. Kan visa sig avgörande att knipa sådana poäng för att hänga kvar.

För att kommentera Hussfelts citat så har han ju hyfsat rätt i det han säger. Vi har inte skrämt slag på nåra lag (förutom Real Madrid på riazor) dom senaste åren.
Valencia Mr.Baraja
2007-11-25 20:38
Undra bara om ni råkade se Racing - Valencia..

Jesper Hussfelt pratade om Duscher och hur han var med i La Selection året 2005. "citerat hussfelt: det var ju då Deportivo var ett lag att respektera"

Någon som råkade höra det ?
Depor93
2007-11-25 13:57
Hoppas verkligen att vi tar minst en poäng i dag!
Deportivo Daniel Svärd
2007-11-19 12:19
Jättefint inlägg Gourmet, men vad gör det här? Nina är med i Zaragoza red och El Vesturaio... Högst otroligt att hon kommer läsa detta.
Barcelona Gourmet
2007-11-17 18:54
Upprop för Nina

För några månader sen var El Vesturaio kanske det typ dödaste forumet på SvenskaFans.com. Sen från nånstans kom Nina ljung Fredman som inte bara är jättesöt flicka utan också kan skriva väldigt bra om saker som många läser och så börjar många bry sig om henne utan att de tänker på det kanske och fast de inte håller med henne jämt så är de glada att hon finns för hon livar upp och är inte likadan som alla andra, som bara säger samma saker som varandra och är livrädda att sticka ut hakan. Sen blir det alltid mycket liv när hon skriver. Jag förstår inte hur Nina lyckats med det hon lyckats med, men det är värt en eloshe. Om jag inte kommer ihåg fel så har Nina inte gjort några uppehåll heller, också skrivit hela sommaren och så för vår skull antar jag.Sen får vi läsa i forumet att alla på Vestuario har åkt till spanien utom hon, och då reagerar man liksom. Varför? Varför väljer de att ta bort just hon? Någon frågade men det fick inget svar på vilket visar att det ligger saker bakom också. Jag vil inte va jävlig eller nått mot någon, men va är problemet? Hur kan man bara låta en va kvar? Hur känner sig den då liksom? Och Nina som ju gjort mest av alla där på länge, hon får inte följa med. Eller har jag fel, är det för att hon inte vill? Varför skrev du inget om fotbollsgalan som du var på Nina? Det hade varit kul att läsa för du skriver alltid så bra. Kanske kommer på söndag eller? Jag tycker i alla fall att alla som håller med om leave no man (or woman) behind ska göra sina röster hörda för det är inte okej att man tjör över folk som jobbar hårt sådär för man kan inte skylla på pengar när alla andra får vara med. Det är inte okej!
Deportivo Pontus_depor
2007-11-13 20:34
ÖSK-killen är säkerligen tänkt för Fabril men förhoppningsvis har han talang för att nå A-laget i framtiden.
Henke,parma
2007-11-13 14:04
Ser att ni är intresserade av Ösk:s talang,kul för honom att klättra lite på karriärstegen.
Deportivo Daniel Svärd
2007-11-11 14:16
Högst otroligt att det skulle vara för A-laget han provtränar, däremot har ju Fabril lite problem med målfabrikationen... Frågan är om han vill spela Segunda B. I och för sig har han ju då såklart chansen att ta steget upp i A-laget om han gör bra ifrån sig. Titta på Xisco och Piscu på senare tid.
Deportivo BuddyLove
2007-11-10 00:16
Ang Mutumba.

Han är inte klar för Depor dock ska han provträna/provspela.

http://www.eurosport.se/fotboll/
la-liga/2007-2008/sport_sto1367004.shtml
Deportivo Daniel Svärd
2007-11-08 17:21
Deportivo är visst intresserade av en Argentinsk mittback med Eu-pass som spelar i Velez Sarsfield. Hernan Pellerano heter han och Lotina har medgett att han var ett alternativ i somras om Colo hade försvunnit.

För övrigt är Hernan 23 år, har spelat hela sin karriär i Velez och blev ordinarie 2005. I somras var han med i "förtruppen" till Copa America för Argentina, men i sista urvalet blev någon annan vald framför honom.

Länken är till nyhetssidan på www.deportivo-la-coruna.com där det står mer (på engelska). Ska också tilläggas att det är AS som är usprunget till denna nyhet.

EDIT: Piscu uttagen till u-21 spanska landslagets match mot Polen! Mer info i min artikel om Piscu.
Deportivo depo
2007-11-07 17:41
Berran min son! Mindre troligt...
Deportivo Daniel Svärd
2007-11-07 17:36
Står inget om det på forumet på www.deportivo-la-coruna.com, så då har det hänt. Antingen var det någon tidning eller person som hittat på det, eller så var det något annat Deportivo (alaves kanske).
Annons: