/spanien/deportivo/forum/59.aspx/spanien/deportivo/forum/59.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga 2 - Deportivo
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo OvePeken
2009-09-27 23:01
Väldigt sköna 3 poäng, och fantastisk andra halvlek av Aranzubia, några riktigt fina räddningar första tio minuterna.

Annars är väl samarbetet mellan Filipe och Guardado det klart bästa i vårt spel för tillfället, inte mycket som skapas framåt som inte går genom dem. Synd att inte Guardado kan få trycka in en bara, det hade han nog behövt för att få fart på målskyttet också.
Deportivo Jakobsson
2009-09-27 22:57
Härlig seger, men den satt väldigt långt inne. Inte ens Real Madrid pressade oss på det viset i premiären som Villareal gjorde nu i den andra halvleken. Aja, tre poäng och det är bara att tacka och ta emot.
Deportivo Jakobsson
2009-09-27 21:54
Jag tycker vi gör en bra första halvlek och vilken kanon Juca drar på! Synd att han fick lov att gå ut pågrund av skada, men Antonio Tomás har inte gjort bort sig hittills. Annars tycker jag att firman Guardado - Filipe är ett ständigt hot. Lassad måste dock höja sig en nivå i sina avslut. Bara att köra på nu och stänga matchen.
Barcelona Michael Scofield (Prison Break)
2009-09-27 21:49
Bra match ni gör.Älskar Filipe.
Deportivo Pontus_depor
2009-09-27 14:06
Riktigt viktig match idag. Valencia, Atletico, Villarreal går kräftgång vilket betyder att det öppnar upp sig bakom Barca, Real, Sevilla. Om Depor ska hänga med någonstans där bakom krävs det seger i sådana matcher som idag. 2-1 kanske?
Deportivo Jakobsson
2009-09-26 18:11
Senaste nytt från dlc.com är att Juca kanske missar matchen imorgon och det är troligen Juan Rodríguez eller Antonio Tomás som går in och ersätter honom.
Deportivo MWH72
2009-09-24 11:13
Härligt o samtidigt går A Madrid och Villareal inte så bra o Valencia vet man inte riktigt vart man har. 3 nya i helgen??
Deportivo Jakobsson
2009-09-23 22:23
Ja, vad ska man säga... Vi vinner med 0-3 utan att egentligen imponera och det är starkt tycker jag. Lassad gjorde tyvärr inget större väsen utav sig medan Juca gjorde en riktigt bra match.
Deportivo Jakobsson
2009-09-23 20:53
ZzzZzzzzzZZzz... bara jag som höll på att somna under den första halvleken? Aja, skönt att vi leder med 0-1 iaf och kul för Juca att göra sitt första officiella mål (han gjorde ju ett på försäsongen också).
Deportivo Jakobsson
2009-09-23 16:49
Nu har jag fixat och donat lite så det blir lättare att se nästa match och resultaten från tidigare matcher. Som ni kan se i högerspalten finns det en länk som heter "Spelschema och resultat", går ni in där så ser ni nu vilka matcher vi har spelat och resultaten i dessa samt så ligger även införrapporten, spelarbetygen och Lotinas röst efter matchen där under respektive omgång. Så ta er en titt där lite då och då för att "blicka tillbaka" eller blicka framåt.
Deportivo Jakobsson
2009-09-23 16:06
Känns som en seger idag va? Varken Aythami eller Alex får vara med i deras lag heller.

EDIT: För er som inte vet så visas matchen på bet365.com och som jag sagt tidigare så är det en jätte bra sida och du behöver inte spela eller göra en insättning, det räcker att du är medlem. Skärmstorleken har en del klagat på, men för mig som skriver om matchen samtidigt så är det perfekt!
Deportivo Fabian N
2009-09-22 20:35
Nu när du säger det, har för mig att i England så kan man låna ut spelare till lägre divisioner utanför transferfönstret, tänkte inte på det.

Den stora anledningen till att jag vill ha Iago istället för Giovani är att med den sistnämnda, med den lön han vant sig vid och med den obestridiga talang han besitter, inte finns mycket chans för mer än ett års lån i Depor. Iago däremot kan, med lite flyt här och där, bli en legendar i Depor.

JR har jag haft problem med sen han kom, hans bristande passningsförmåga och hans tafatta närkampspel har länge gjort att jag verkligen inte kan förstå vad som meriterar honom en synbart självklar plats i startelvan. Har alltid antagit att det som Lotina ser i honom är det jag inte ser, hans defensiva rörelsemönster och positionspel som framgår dåligt för en lekman framför en TV men som är uppenbart för en mångårig topptränare på plats, varför jag blev än mer konfunderat när jag fick höra att Lotina inte ser honom som en defensiv mittfältare.

Hehe, ser att adminfunktionen fungerar lika dåligt som på min tid. ;-)
Deportivo Jakobsson
2009-09-22 19:17
Kan inte minnas vartifrån jag läste det här med lånesäsong men jag har för mig det var på någon engelsk sida som diskuterade om en Liverpool spelare som eventuellt skulle lånas ut till en klubb i dom undre divisionerna. Minns inte riktigt och det kanske bara är så i England, vad vet jag.

Visst tror jag att Falqué vore bra för oss, men jag skulle må väldigt bra om det är Giovani som kommer istället. Vet inte varför, men det känns som att Giovani vill revanschera sig och jag tror att med en het Dos Santos så kan vi rycka upp oss en aning. Men som du säger, det behöver ju inte vara en ytterspelare vi måste köpa... även om jag skulle föredra det. Jag har själv ingenting emot JR då jag gillar han när han har sina bästa stunder, men som han såg ut senast mot Espanyol så blir jag nästan mörkrädd. Aja, match imorgon!

P.s. lite dåligt av SvenskaFans att inte ha med våran match under "matcher" i admin sektionen bara för att Xeréz inte har en SvenskaFans sida.
Deportivo Fabian N
2009-09-22 18:10
Vi har fått en månad på oss, något lånfönster har jag dock aldrig hört talas om, men det stämmer att om Gio skulle anlända kommer det att vara på lån.

Tror absolut att han skulle göra nytta hos oss, han har all potential i världen och ett ömsint A Coruna har alltid varit ett bra ställe för spelare att hitta tillbaka till glädjen.

Med det sagt hoppas jag fortfarande, om än futilt, på Iago Falqué. Dels då Gio aldrig kommer att stanna i mer än en säsong, dels för att Iago är perfekt för oss. Nu skulle vi dock inte kunna mer än att låna in honom också, men att ge en jävulskt talangfull spelare som dessutom är självproklamerad Deportivista en fot inne i klubben är precis vad som behövs.

Frågan är dock om man inte borde använda det här tillfället till att ta in en hygglig central mittfältare som en gång för alla kan förpassa JR till bänken, tycker fortfarande att det är där våra största problem finns. Vet dock inte om man måste köpa en spelare som spelar på samma plats som Lafita, det vore ju det logiska men å andra sidan är det ju knappast något som LFP är i stånd att avgöra bättre än Lotina.
Deportivo Jakobsson
2009-09-22 17:44
Eftersom Lafita försvann efter att transferfönstret stängde så har Deportivo fått en månad på sig att hitta en ersättare.

Men jag tror att Dos Santos skulle få komma till oss endå om det är ett lån som det handlar om med tanke på att "lån fönstret" öppnade när "transfer fönstret" stängde? Rätta mig om jag har fel.
Deportivo MWH72
2009-09-22 17:16
Kan man köpa spelare nu?
Eller e artikeln om Dos santos utav det äldre slaget?.
Deportivo Bebeto
2009-09-20 11:07
Positivt också att både Adrián och Lassad fått göra mål så tidigt på säsongen (trots få minuter) och passningen från Valerón var fenomenal! Lassad från start borta mot det andra Deportivo (Xerez)!
Deportivo Bebeto
2009-09-20 11:04
Jag följde 20-75 minuter av matchen på stream (sen började den strejka), men efter vad jag såg var det inte så mycket anfallarnas ineffektivitet denna gång som fällde oss, utan försvarets osäkerhet. Fyra schabbel - tre mål. Lite fult av publiken att vissla/bua åt Verdú, men efter vad jag såg var det han som startade det hela med att fira sitt mål - ett mål som dessutom blev segermålet! Näe, det är bara att ta nya tag, vi kommer inte att vara de enda som förlorar hemma mot ett så taggat Espanyol, som trots att de saknade tre nyckelspelare och hade självförtroendet i botten aldrig framstod som riktigt pressade av Depor.
Deportivo Jakobsson
2009-09-19 22:31
Tycker det är synd att vi spelar så pass dåligt som vi gjorde... Vi hade något fint på gång efter dom två första matcherna så detta var ju en komplett missräkning i mina ögon. Aja, nu är det bara att ta nya tag.
Espanyol Sebbz
2009-09-19 19:35
haha vilket mål :) ! kriga nu det sista !
Espanyol Sebbz
2009-09-19 19:33
usch det ser tungt ut .. :/
Espanyol Andreas Lundborg
2009-09-19 19:13
Joan Verdú Fernández :D
Valencia Bat
2009-09-19 12:04
Haha vilka tider eller vad säger ni?
(Länktips)

Det var ju ni som hittade Rivaldo från början.
Deportivo Jakobsson
2009-09-19 02:12
Tror och hoppas på en seger även jag. 1-0 låter troligt och det är Guardado som hittar nätet tidigt i den andra halvleken.

Match rapporten till Espanyol matchen kommer troligen att komma upp på söndag och inte direkt efter matchen då jag själv försvinner direkt efter matchens slut och kommer inte att hinna skriva den direkt.
Deportivo MWH72
2009-09-17 11:17
Match mot ett lag som har det tungt o vi alla vet varför, så en ny trea känns rimligt.
Cádiz Forza Cadiz
2009-09-14 03:24
Min nystartade oddsblogg med dagliga tips.
Deportivo Fabian N
2009-09-14 00:08
Målet i länktipset för er som inte sett det.

Vi gjorde väl inte vår bästa match, var framför allt besviken på Riki, när ska han lära sig att stå upp och inse vilken bra spelare han egentligen är.

Matchens stora positivitet - förutom målet och de tre poängen - var återigen Juca, klart bäst på mittfältet, kan inte nog understryka hur viktigt det är att han fungerar.
Deportivo Jakobsson
2009-09-13 19:09
Vilket mål han gör Filipe! Underbart. 1-0, rättvist.
Deportivo Jakobsson
2009-09-13 14:10
För er som undrar så visas matchen på bet65.com på deras livestreaming funktion. Det enda som ni behöver göra är att registrera er och sedan är det klart. Ingen insättning behövs göra och det är inget måste att spela några spel.
Deportivo Samevik
2009-09-12 19:26
Ämne: Vad sägs nu inför ma....
2-1, Lopo på hörna, Luque kvitterar sen sätter Mista 2-1 i den 86e match minuten
Annons: