/spanien/deportivo/forum/143.aspx/spanien/deportivo/forum/143.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga 2 - Deportivo
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo Kaffemannen
2005-11-09 20:00
Ämne: kaffemannen

jag h....
Skickades det med UPS? Vad händer om man inte är hemma när lev. kommer? Jag har testat att beställa en ågng tidigare men då kom aldrig ngt... snyft. Den som väntar på ngt gott...
Deportivo André.
2005-11-09 16:32
Jag gillar Duscher och hoppas att han stannar i Depor. Duscher är en 'köttare' och en kämpe, vilket behövs i Depor. Trots att hans spelstil passar utmärkt i premier league tror jag att han kommer att lämna ett hål efter sig om han lämnar.

Vem har förresten glömt när Duscher bröt gullegull Beckhams fot och fick en hel nation emot sig?
Deportivo danne.e
2005-11-09 01:42
kaffemannen

jag har tidigare beställt två deportivo tröjor och allting fungerade perfekt. minns inte exakt hur lång tid det tog, men det gick relativt snabbt
Deportivo Fabian N
2005-11-09 01:02
Kaffemannen//

Har aldig själv beställt där, däremot har jag aldrig hört någon tala illa om det -och massor som har talat gott om det. Annars vet jag att det finns ett antal här som beställt.

NUFCaS//

Summan 12 mille ska man ta med en nypa salr (detsamma gäller förresten hela historien) men det finns inte en chans att han släpps för 3 miljoner pund - vi är panka men inte desperata. Hans kontrakt går ut 2007 men jag skulle tippa på att han antingen försvinner i Januari eller förlänger...

I vilket fall låter det som en ypperlig idé att du börjar stödja oss! ;-)
NUFCaS
2005-11-09 00:54
12miljoner Euro lär vi aldrig punga upp för honom. Jag skulle tippa på max 3£m. Om jag inte har helt fel går hans kontrakt ut snart(till sommaren)?
Deportivo Kaffemannen
2005-11-08 23:55
Har beställt en Deportröja från Ekipos i dagarna.
Är det någon annan som gjort det? Fungerade det som det skulle med leverans och så?
Deportivo Fabian N
2005-11-08 22:52
Duscher-ryktena kan tyvärr ha en ganska hög sanningshalt, det var AS om först släppte nyheten (inte för att det betyder så mycket). Men han verkar inte vara helt ointresserad av att röra på sig och både ManU och Newcastle verkar seriöst intresserade. Lendoiro har tidigare sagt att bud under 12 miljoner Euro inte är att tänka på... Vi får vänta och se.

Chalar//
Tyvärr bor jag i Umeå, annars skulle jag hemskt gärna se en match med dig! Är i exakt samma situation själv, med skillnaden att min omgivning bara intresserar sig för fotboll varannan sommar.

Krille//
Du har PM.
chalar
2005-11-08 22:40
Det mest glädjande av allt jag läser här är att Valeron har hittat formen. Kan han behålla den kan det sluta lyckligt i år. Tittar man på tabellen ser det inte dumt ut alls just nu. Börjar nästan känna som man gjorde förr inför matcherna - allt annat än tre poäng är en besvikelse. Fortfarande är jag dock nöjd om vi kniper en intertotoplats i slutändan även om jag hoppas på mer! Är det föresten någon av er här som bor i Borås (jag bor naturligtvis där) eller i alla fall i närheten - kanske kunde man se en match ihop någon gång. Själv är jag helt ensam deportivosupporter omgiven av tokiga milan, liverpool, valencia och aikfans... suck...
Deportivo Krille
2005-11-08 18:15
NUFCaS/ Det där med att Duscher söker en ny klubb tror jag inte riktigt på. Det är mediapåhitt. Han är en viktig kugge på det deffensiva mittfältet för oss. Det var dock spekulationer om att han skulle gå här tidigare på säsongen men tror inte depor släpper han i år iaf, då det ej finns en bra ersättare för han idagsläget.

Depor har i dagsläget en dålig ekonomi med mycket skulder. Detta beroende på president Lendoiros värvningar under de senaste 10 åren. Kan ju bara nämna klasspelare som Bebeto, Rivaldo, Djalminha, Mauro Silva, Valeron, Tristan, Andrade, Makaay, Luque mm. Såna spelare har nog kostat för mycket även om preisdenten alltid tjänat en slant på dessa spelare då han sålt dem, men iaf. Så visst är ekonomin den största anledningen till att vi sålde Luque till er men, sen var han väll inte längre fansens favorit heller och många ansåg att han var en svikare efter att han gjort den otroliga missen av öppet mål mot barca i ligan förra året tror jag det var eller så var det året innan.
NUFCaS
2005-11-08 15:55
Tänkte fråga er två saker.
1. Är det så att Duscher söker en ny klubb? Eller är det brittisk medias påhitt? Om han nu lämnar tror ni Newcastle eller Manure ligger bäst till?

2. Varför säljer eran klubb två klasspelare som Luque och Duscher? Är det pga. Ekonomin?

Tack återigen för Luque. Han har ju dock inte hunnit bevisa något ännu då han går skadad men av det lilla han spelat är jag övertygad om att han blir nyttig för oss. Duscher vore inte helt fel heller!

Kanske ska börja ha er som favorit i La Liga eftersom ni bidrar med så fina klasspelare till Newcastle:)
Deportivo Fabian N
2005-11-07 17:23
Jepp, precis som Munitis har han en gång varit en prospekt av hög standard, efter bänknötande har han nu fått en nytändning - precis som Munitis.

Vad jag tycker om Real är i sammanhanget alldeles förskräckligt ointresseant men att många spelare som en gång ansågs hålla världsklass blev - av en sejour i R.M - helt eller delvis anonyma är ett rent faktum.
Real Madrid Nicholas (red)
2005-11-07 15:19
Fabian//

De La Penas karriär har väl varit upp och ner.

Angående Real Madrid; bara en reflektion över ditt "misshandlade karriärer i Real Madrid".
Deportivo Fabian N
2005-11-07 13:53
Nicholas//

ööhh, va? Vad har Buddha eller Real Madrid med saken att göra (for the record, jag gillar den ena - ogillar den andre).

Real Madrid Nicholas (red)
2005-11-07 13:36
Fabian//
He, he - Buddha är skum…

Du gillar inte Real Madrid va?
Deportivo Fabian N
2005-11-07 00:01
En pinne ikväll, fattar inte varför laget startar dåligt. Men men, spelet stämde iaf halva matchen och med lite tur hade vi vunnit. Så typiskt att vi får en stolpe-stolpe-ut och de minuten efter gör mål... Kul ändå att Carril visar framfötterna - han kan bli riktigt bra!

Krille//

Tror att Sergio kommer spela från start nästa match, dels för att han var en av de bättre ikväll men också för att Duscher är avstängd. Caparros ville ha in Scaloni i startelvan, förmodligen för att få in lite stuns i laget och då han av ngn anledning inte ser Scaloni som högerback fick det bli till förmån för Sergio som inte gjort ett par dåliga matcher. Jag håller dock med dig att han egentligen hör hemma i startelvan.

Taborda är för närvarande skadad vilket han varit sedan Barcamatchen. Han har som du säger inte fått visa upp så mycket så det är lite för tidigt att döma honom än. Fram till Barcelona trodde jag också att han skulle bli en flopp men hans sista 10 minuter där visade prov på vilja och styrka - nåt som kan vara bra att ha när det blåser snålt. Han är ju trots allt en spelartyp vi inte har någon av vilket är bra då det alltid behövs fler dimensioner...

Nicholas//

Munitis är bara en av de spelare som fått sina karriärer misshandlade i Real Madrid, han var som du säger lysande i Em 2000. Han har i 2 säsonger vari våran bästa spelare och har en lägstanivå som är utom denna värld. Jämför det med Joaquin eller Reyes som kan vara rent vansinnigt dåliga emmelanåt (även om deras maxkapacitet kan vara högre än Pedros) eller Luis Garcia (kommentar överflödig) och iaf jag inser att en Pedro vore perfekt för Spanien. Angående hans ålder kan jag bara vidarebefodra vad Depors läkare sa i en intervju för en tid sedan, att Munitis är i sin fysiska pik och har en kropp som en 26-åring. Ungefär som Henke Larsson eller Agassi. Annars kan jag bara säga: Ivan De La Pena... ;-)
Real Madrid Nicholas (red)
2005-11-06 22:21
superdepor//

Munitis respresenterade Spanien EM – 2000 om jag inte minns fel, när han fick chansen gjorde han det mycket bra (Spanien-Frankrike, Pedro hade lekstuga och Thuram har förmodligen aldrig varit så uppsnurrad som under den matchen).

I Santander var han stjärna – i Real Madrid inte mycket mer än en komplementspelare – förmodligen förlorade han ett par goda år där. Men landslaget – killen är trots allt trettio år!?
Deportivo Krille
2005-11-05 17:23
Mycket märkligt att Sergio är petad. Han är en av våra absolut bästa spelare men han har ju inte varit sig lik det senaste tiden. Det är ändå bra att Caparros markerar och petar dem som inte presterar optimalt.

Man börjar bli lite skeptiskt till köpet av Taborda. Vi har inte fått se mycket av han än och det kan vi tolka som att Caparros inte har förtroendet för killen och det innebär nog att han kanske inte riktigt håller måttet. En dålig panikvärvning av Lendoiro, eller vad tror ni. Visst man måste ge tid men med så lite speltillfällen hittils så är det svårt att tro på Taborda men vi får se.

Nu blir det en svår bortamatch mot Malaga. Ett mycket konstigt lag som kan spela bra nån gång men för det mesta som jag sett dem så har det spelat dåligt. Men vi får se, en poäng är absolut minimum men jag är inte nöjd om vi inte kniper tre, vad tror ni?
Deportivo Bebeto
2005-11-02 22:52
Kul att Betis och Villareal tycks klara av att representera Spanien bättre än vad vi gjorde ifjol...

Hur som helst - efter våra två senaste utskåpningar av diverse Madrid-lag på Riazor tror jag (nästan) att vi får en ny chans att representera Spanien redan i nästa års CL...

Força Depor!
Deportivo superdepor
2005-11-02 15:33
Munitis och Juanma med i svenskafans månadenslag!!!!
ärligt det börjar bli daxs för munitis att få sitta på spaniens bänk!!!! vafan så jävla överdrivet bra lag har inte spanien, man är inte äns klar för VM i nuläget vilket sverige och iran är :D
Barcelona Thiago
2005-11-02 12:32
tjena..ngn som har bild på tristans nya frisyr elle ?...den där han har snaggat in nr 9 vid sidan ?...vore tacksam om ngn har de =)
Deportivo superdepor
2005-11-01 11:57
veckans lag engligt Marca (spaniens största sporttidning) hittar vi Duscher Capdevila samt Diego Tristan!!!!! härligt härligt
Deportivo André.
2005-11-01 11:57
Optimistiskt värre!

* Spelet har stämt mot Real Madrid och Getafe, det är vi som för spelet, precis som på fornstora dagar.

* Många spelare börjar visa formen; Munitis(som vanligt), De Guzman, Duscher, Juanma, Tristán och Valerón.

* Truppen är relativt stor, bortsett från i anfallet.

* Självförtroendet verkar vara på topp.

Força Depor(hoppas inte bara att de går och stortorskar nu pga detta ;-))
chalar
2005-10-31 18:14
Malaga? Vad är Malaga? Jag vet ingenting om Malaga! Hjälp! Tänkte jag skulle fråga någon på deras forum om hur dom spelar men det verkar vara ett inaktivt forum. Milt uttryckt.

Berätta för mig om vad det är för ett lag vi möter. Vad ska jag vara rädd för? Ska jag överhuvudtaget vara rädd?

Ljuvligt med ny skalp. Hela övre halvan inom fem poäng. Vinner vi igen kan vi klättra åtminstone tre steg till i serien om resultaten går vår väg. Vinner vi sedan igen och Ronaldhino gör självmål och blir utvisad kan vi nog ligga topp tre. Sedan slutar el classico 3-3, vi tar en övertygande trepoängare till och vi ligger på delad förstaplats. RACKANS - förlust efter lång segersvit. Trea i serien. Ytterligare fyra raka segrar och vägen mot guldet är lika rak som collocinis hår är krulligt.

Everything is proceding as I have forseen, soon Deportivo will play in the champions league...
Deportivo Fabian N
2005-10-30 22:07
Underbar seger! Härligt att Diegol får göra mål igen, kanske kände han flåset i nacken från Juanma om den interna skytteligasegern?

Samevik//

Här finns målet, Riazor.org lägger upp alla depors mål...

Chalar// Åh fan, hade jag totalt missat.Kanske borde skrivit det i införrapporten... ;-)

Tack för berömmet, det uppskattas

Ekholm// Välkommen tillbaka!

coloccini& co_depor//

Pröva officiella sidan (canaldeportivo.com), de har både telefonservice och onlinebokning.
Atlético Andreas E
2005-10-30 21:26
Skönt att ni vann!
Deportivo Samevik
2005-10-30 19:59
Kan någon skriva ner än länk så man kan se depors mål ?? (det är ju liksom inte ofta man får göra det på TV så...)
Deportivo Ekholm
2005-10-30 19:53
Fantastiskt! Här reser man bort över slutet av veckan och kan läsa sig till vinster över alla möjliga Madridlag, inte minst de självgoda marängerna. Nu är det bara att ladda inför repriser av två sköna segermatcher samt matchrapporter på svenskafans. :)
Deportivo André.
2005-10-30 18:54
Seger med 1-0 över Getafe, starkt!

Tristán målar i den 23:e minuten assisterad av Capdevila.

Força Depor!
chalar
2005-10-30 14:31
//Fabian Bläckberg
Underbar införmatchtext! Och du, vi spöade marängerna nåt så in i helvete, i den händelse det gått dig förbi.

Vi är på väg upp, Getafe är på väg ner, Celta tappade mot jumbon, vinner vi är vi med och krigar där vi ska vara - serien är jämn. Det finns hopp.
Atlético Andreas E
2005-10-30 09:56
Lycka till mot Getafe!
Annons: