/spanien/deportivo/forum/140.aspx/spanien/deportivo/forum/140.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Deportivo
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Celta Vigo SUPER-C
2005-12-17 19:44
men hallååååå

var är ni deportivistas ?
pfffffffff

Vamos Celta !
Deportivo Krille
2005-12-17 11:59
Oj, oj det här är roliga tider och ett mycket spännande derby att se framemot.

Mycket som hänt och vad jag tror av rykten så kan det ligga lite sanning i dem men man ska nog ta det med en nypa salt.

Att Colloccini är missnöj med situtaionen är ju helt klart och det ska han vara, tycker det ä'r lite synd att han är utanför laget nu, för han är en riktig klasspelare, han är egentligen bättre än Juanma, men Juanma har faktiskt imponerat på mig, klar över förväntan och hans tuffa spelstil passar med Andrade.

Vad gäller Tristan så är det ju helt klart ett idiotiskt betende från publiken på Riazor men jag kan förstå deras besvikelse över Tristan, den ska dock inte gå utöver spelaren. Men det är ju också så att Tristan inte har spelat bra, han har gjort många av sina mål på straff och det är i princip det enda han gjort under många matcher. Jag kan bara konstatera att det inte är samma gammla diego Tristan som toppade skytteligan som vi längre får se, han har helt enkelt tappat mycket.

Jag håller också med att Luque alltid visat lite divatendenser och därför var det nog bra att han lämnade laget, aldrig bra för laget sånt, men hoppas han får mogna i Newcastel då.

Tillsist om Derbyt. Vart kan man se den finns det nån internetkanal eller så? Tror vi vinner med 3-2. Tristan, Valeron, Sergio målskyttar!

PS! Anmäler mig också till att visa mitt stöd för Tristan, ni kan ju hällsa honom och säga att vi har hans fulla förtroende och att han får kämpa på stenhårt så lossnar allt som på gammal goda dagar!

Deportivo Beat Takeshi
2005-12-17 09:21
Det är inga riktiga fans som beter sig såhär mot en av våra egna spelare, det ser riktigt illa ut. Även om man är missnöjd med spelarens insats måste man stötta dem till 100% hela 90 minuter. Lägg till mitt namn i brevet.

Härligt att se att Cappa förlängde. Han har gjort en helgjuten insats så här långt och jag tror att det kommer fortsätta så. Men att han vill värva Arizmendi förstår jag inte. Känns i så fall bättre att låta våra egna lovande få chansen. En anfallre som jag däremot gärna sett att vi värvat är Dirk Kuyt men jag räknar inte med Lendoiro lägger upp så mycket som behövs för att få honom men jag önskar att vi fick någon som kan ösa in mål för oss som Makaay gjorde.

Depor vinner ikväll med 2-1
Celta Vigo SUPER-C
2005-12-16 22:59
Fabian N ///

Det är klart jag finns här, en sådann stämning som det kommer vara på Balaidos imorgon kan tydligen bara tv4+ orka med att missa. Jag finns här även imorgon (om datorn fungerar som den ska) från ca 19.50

Föresten hur kommer ni Deportivistas följa matchen imorgon ?

Mitt tips: Celta 2 Depor 0
Deportivo kls
2005-12-16 19:46
jag vill stå med i brevet till tristan
Deportivo ninho
2005-12-16 19:38
Hej, vill bara påpeka ett fel angående faktan i både inför-derby artikeln och i införrapporten.
Det är faktiskt så att Deportivo inte alls har vunnit de tre senaste matcherna på Balaídos med 10-0 i målskillnad. Matchen år 2002/03 slutade med en 3-0 seger till Celta...Bara så ni vet

Long time no see! ändrat, förstås.//RED
Deportivo Bebeto
2005-12-16 08:35
Jag bor i Finland och har inte svensk tv4, så då lider jag inte heller av deras skamligt dåliga matchval. Däremot åker jag imorgon till Lanzarote för en vecka och får således då antagligen möjlighet till att på spansk TV se både Celta-Depor på lördag och Depor-Espanyol på onsdag. Får man hoppas på minst 4 poäng, så är vi riktigt på allvar med och krigar om CL-platser...
NUFCaS
2005-12-16 03:45
Fabian N
Nej de senaste rykterna säger O'Neill men hans fru är fortfarande dålig och då blir managerbytet först till somaren. Då väljer man att behålla GS tills dess. Visst är vi en besvikelse men vi ligger trots allt bara 4poäng ifrån säsongens riktigamål som är Europacupspel. Börjar vi få lite pli på skadefronten känns det ändå som chansen finns för oss. Sägs ju att Juaqin är rätt nära. Varför inte ha Luque och Juaqin på kanterna?:)
Deportivo Fabian N
2005-12-16 02:48
NUFCaS//

Du har givetvis rätt. Nu är visserligen Tristans legendstatus mycket mer omtvistad än den gode Alans men ändå. Av någon anledning har det blivit legitimt att gnälla på Diego (vilket jag själv gjort vid ett antal tillfällen), detta har förmodligen misstolkats helt av de som buade. De har av någon anledning fått för sig att det är ok, man får hoppas att de tar sitt förnuft till fånga efter senaste veckans rabalder.

Luque har aldrig varit en sån där kämpande motivationsspelare, han har kunnat se oengagerad ut i 3 matcher i sträck för att sedan panga in en frispark från 30 meter i den fjärde. Har alltid sett lite divatendenser hos honom.Tror dock att det kommer bli bättre med tiden, det är stor skillnad på PL och La Liga coh hans start var ju inte direkt den bästa (kan inte minnas att han någonsin var skadad i mer än en vecka när han spelade med oss).
Däremot tror jag inte att han behöver vänta på Souness förtroende, något säger mig att han kommer att behöva pleasa en helt annan manager inom en snar framtid. ;-)
NUFCaS
2005-12-16 02:10
Inte för att jag har någon koll på era supportrar men mer specifikt vilka har så liten klubbkänsla att man buar ut lagets egna legend? Jag vet att Shearer är nästan för älskad i Newcastle men hellre det! Man får trots allt komma ihåg de för sina bästa år.

Förresten är jag lite besviken hittills på Luque. Det kommer nog ta ett tag för honom att komma in i PL och livet i Newcastle men hittills har han inte imponerat. Har han tålamod att vänta tills han får en rejäl chans av Souness kommer han ta den. Det är vi alla övertygade om. Just nu verkar det som att han vill för mycket.
Deportivo Fabian N
2005-12-16 01:31
Puh, det är bråda tider för en skribent. Massor av grejer som händer och ett derby mitt i allt. Arizmendi vet jag inte så där värst mycket om, kan tycka att det är taskigt mot våra egna kids (när ska vi få se Xisco igen?) men jag får ändå lita på Cappas omdöme den här gången. Är det något han kan så är det att känna igen talang.

Skönt och väntat att Cappa förlängde också, tyckte det verkade lite fishy när en man som är känd för långsiktig utveckling av talanger bara skriver på för ett år. Nu är det klart och jag är övertygad om att han kommer göra ett gott jobb! Saludos!

SUPER C//

Anade att vi skulle få besök av dig, har alltid gillat derbystämningen mellan oss och er då det finns en ömsesidig respekt, inte bara villkorslöst hata-hata-hata... Väl mött! (något lycka till kan du dock inte få ;-).

NUFCaS//

Så gott som alla större klubbar i PL har ryktas vilja ha Diegol. Liverpool och Arsenal sas vara mycket nära en värvning för ett par år sedan. Nu verkar dock Tottenham vara det hetaste, obekräftade uppgifter säger att de försökte köpa honom i Augusti men misslyckades då budet kom samma dag som fönstret stängde. Newcastle har det talats om, dock länge sedan och inte mycket då heller.
Duscher ser ut att bli kvar i Depor, åstminstone säsongen ut. Klubben behöver inte längre paniksälja längre och Duscher är numera en nyckelspelare. Dessutom har jag hört att Newcastle dragit sig ur affären då de inte vill förhandla med Lendoiro en gång till - något man inte kan klandra dem för. ;-)

Red Rickard// Håller med dig helt. Det verkligen skär i hjärtat när sånt här händer - särskilt från våra midre fanatiska supportrar.

Samevik// Har noterat ditt namn.

Danne e// som jag skrev i artikeln tror jag inte han sticker, Lendoiro skulle kräva multum - mer än någon klubb kan tänkas betala.

Jag har noterat ditt namn också, keep em coming!

Magnus//
Kunde inte sagt det bättre själv! :-)
Zaragoza Magnus Zaragoza.Red
2005-12-15 20:36
Tristán och Coloccini är ju gudomliga, tycker att laget helt klart skall behålla dem.
Deportivo danne.e
2005-12-15 18:32
ser gärna också att mitt namn är med på listan tack.

angående collocini tror jag precis som i krönikan att han kommer att stanna, vilket är ett måste för deportivo. pablo amo, cesar är redan på väg bort och antagligen stannar inte andrade länge (blir såld i sommar)inte kan colo också försvinna
Deportivo Samevik
2005-12-15 15:06
Dessa satans idioter ! hur i helvete kan man vara så idiotisk ??? Ja mena Colo vardet inte typ han som räddade oss förra säsongen eller ? Och Tristán han e inte den snabbaste och det vet välldepor ledningen om ? Han behöver en "speedkula" som han skulle ha till hjälp. Måtte iaf Tristán stå emot dessa burop.
Om vi nu ska skicka vårat stöd till Tristán så vill jag att mitt namn ska vara med, eftersom han skall inte få ta sånt skit.// han har mitt fulla stöd ! och det kommer han ha tills han lägger dojerna på hyllan !
Valencia Red. Rickard
2005-12-15 08:54
Hoppas att Tristan kämpar emot. Tycker det vore så jävla tråkigt om den dåliga läktarkulturen skall få vinna. Finns väl dock värre exempel vad det gäller dålig läktarkultur (se Italien) och givetvis har supportrar rätt att kräva saker av sina spelare, men inte på det sättet och inte mot någon som länge och väl tjänat dem. Man brukar fråga var hjärtat är hos spelarna men var är hjärtat hos supportrarna här?
NUFCaS
2005-12-15 03:46
Har några fågor...
Ni skriver att Tristan kan vara på väg till någon PL klubb. I så fall vilka är med i dragkampen? Eller snarare har tidigare varit intresserade?

Duscher då... Snart Januari och jag hoppas på att vi lyckas värva Duscher. Dock med tanke på omständigheterna (Juaqin rykterna, brist på vänster backar och anfallare i vår trupp) kanske han inte längre är aktuell. Hör något om det hela?
Celta Vigo SUPER-C
2005-12-14 19:11
Välkomna till Balaidos.

Jag brukar inte vara inne på Ert forum, och meningen med mitt intrång här och nu är inte att på något sätt blossa upp rivaliteten, men lite derbysnack är det inget fel på. Jag håller mig på Celtasidan, känns ensamt men ganska tryggt ändå som Celtasuporter i sverige.

Detta införmatchen snack mellan lagen är alltid kul, jag kan bara säga det som snackas i Celta, så här kommer en Liten del bara.

Baiano: Har sagt att i matchen mot Depor vill han visa deporklubben att de gjorde fel i som inte trodde på honom. Nämligen som ni också beskriver det, först var det meningen att Baiano skulle gå till Depor, men så blev icke fallet eftersom er klub var tveksam till Biano pg hans då sk "knäskada" Baiano förklarade att han är frisk nu och att knäskadan är historia nu. Jag vill bevisa något extra i detta möte sa Baiano.

Skador Tisdag: Angel är tveksamm för start, även om doktorteamet har gått ut och sagt att han kommer spela 100% på Lördag. Oubinha har problem med ett knä, men det kommer Inte hindra galegosonen till för spel på Lördag.

Celta kommer ställa upp med hela sitt register/artelleri.

TV4plus: De okunniga vet väl inte ens att celta vs depor är ett hett derby, skulle inte bli förvånad i alla fall. Vilken skitkanal alltså.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Deportivo Fabian N
2005-12-14 13:36
Du har helt rätt danne, tycker det är för jävligt att publiken buar ut Tristan. Visst kan man ha sina åsikter om honom men att hålla på så där tjänar ingenting till.
Deportivo danne.e
2005-12-14 00:58
senels citat är riktigt roligt. inte fan kan dom stoppa oss
Deportivo danne.e
2005-12-14 00:14
jag förstår ingenting, blev han utbuad för att han varit för slö? hade det verkligen varit fallet hade han inte fått spela av caparros som värdesätter hårt arbete.

förstår inte hur han kan bli utbuad från första minuten trots allt, han gör ju mål. dessutom känns det som om han trots alla skador kämpat sig tillbaka varje gång vilket visar på stark vilja.
Deportivo Krille
2005-12-13 21:40
Hag har skickat mail till tittarombudsmannen nu för det är ju skandal att inte visa det galiciska derbyt. Fler får gärna också skicka och påverka och visa vårt missnöje över för lite deportivo matcher.

Jag ställde också frågan omm det favoritiserar atletico madrid på någott sätt när det visas varje omgång, samt varför det visas? Enligt mig ej förståeligt då det parkerar i mitten av tabellen!?

Men vi får se vad det här leder till, det här är inte första gången depor ratas, och säkerligen inte den sista heller.
Deportivo Fredrik
2005-12-13 17:30
Jaha, Deportivo mot Celta Vigo på lördag men inte på tv4+.
Deportivo Samevik
2005-12-13 17:06
Min fassa såg på TV 4+ när sporten visade Tristáns mål mot Cadíz. De visade även att han blivit utbuad av Depor klacken för att han var för slö ! Nån annan som såg detta fenomen ??

Deportivo Ekholm
2005-12-12 13:38
Tre sköna poäng! Matchrapport uppe nu, lite sent men ändå.

Nu laddar vi inför Derbyt med stort D!! Blir det en ny triumf u Vigo? Jag har stora förhoppningar.
Deportivo Kaffemannen
2005-12-11 23:37
Gött mos.
Såg inte heller matchen men visst är det härligt att se oss klättra uppåt i tabellen. 5:a just nu efter en hyffsat ojämn sässong kan man inte klaga på. Hoppas vi fortsätter klättra bara....
Deportivo danne.e
2005-12-11 22:07
riktigt skönt med en seger. utan att ha sett matchen känns det som en ganska säker sådan också eller...
Deportivo Bebeto
2005-12-11 18:21
1-0 Tristán, tänk om vi skulle få vinna en måste-match för en gångs skull...
Deportivo Krille
2005-12-11 17:49
Håller med dig danne.e. Munitis har aldrig varit bättre, han har alltid varit bra men han är ju fasntastiskt bra nu, han har inte gjort en dålig match än och håller en jämn och hög nivå som få spelara klarar av. Att han inte tas ut till landslaget är i dagsläget konstigt.

På tala om matchen mot Cadiz vet jag åter igen inte vart jag har laget, vi är så fruktansvärt ojämna, men hoppas givetvis på seger och tror också att vi vinner men det blir tight. Konstigt iaf att tristan startar? Undrar också vart vi har Ruben Castro, han är enligt mig bättre än både Tristan och Taborda idagsläget. Är han för oerfaren, vågar Caparros inte satsa på han? Han har ju iaf lite speed där uppe.
Deportivo danne.e
2005-12-11 16:07
förstår inte alls inför rapporten. skulle munitis ha sett sina bästa dagar, han har för fan aldrig varit bättre någonsin
Deportivo danne.e
2005-12-11 16:03
vad har hänt med dani mallo. var han inte en stor talang som bara väntade på sin stora chans?

tror på en stabil seger mot cadiz. 2-0 är rimligt att tro, tristan och juanma målskyttar
Annons: