/spanien/deportivo/forum/106.aspx/spanien/deportivo/forum/106.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga 2 - Deportivo
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Celta Vigo Lazlo
2006-12-24 01:30
Har Depor och Celta samma scouter eller? Zarate och Cavenaghi är också intressanta namn för Celta Vigo. Ni har väl tidigare också varit intresserade i Baiano och Placente?

Anyway, god jul :)
Barcelona KaraKartal
2006-12-23 16:04
Gå gärna in på http://www.youtube.com/watch?v=T4Cv2bpIjWg eller http://www.metacafe.com/watch/351748/svenskafans_movie/ och titta på min film. Det är mitt bidrag till SvenskaFans tävlingen. Sprid om ni vill också länken till kompisar och dyl. Tack för hjälpen :)
Deportivo Krille
2006-12-21 19:58
Ja detta är verkligen krisläge nu!!!

Jag håller med om att sparka Caparros är ett allternativ och det är också det mest logiska egentligen pga. uteblivna resultat. Offtast är det tränaren som då får gå, för man kan ju knappast börja rensa i truppen allt för mycket mitt under säsongen, det skapar bara mer panik.

Men jag måste nog ändå vidhålla att Caparros inte ska sparkas i detta läge., eftersom jag vet han är en bra tränare. Det stora felet är att depors trupp tyvärr inte räcker till.

Jag lägger denna skuld på Lendoiro och klubbledningen och delvis Caparros. Ja menar det är ju lite tokigt att börja rensa en hel trupp med rutinerade spelare och köpa in en massa spelare fån 3:e divisonen, kan detta hålla?
I nu läget verkar det inte som så, la liga är för bra för det flesta av våra unga killar. Visst har många gjort det bra vissa matcher men det är ändå jämnheten som gäller över en hel lång säsong.

Så man kan sammanfatta detta i att depors stora högriskprojekt verkligen blivit ett högriskprjokt. Jag kan ej förstå att Lendoiro plötsligt värvar en massa orutinerade unga spelare och rensar totalt i laget. Jag vet att detta var Caparros störstaz önsakan att få en ung hungrig trupp, men nu ser vi reultatet. Caparros har nog överskattat sin förmåga att bygga ihop ett nytt lag, han tog en för stor risk......

Ne, nu orkar jag inte resonera mer..... depor är för dåliga just nu....
Deportivo andrade
2006-12-21 18:15
DET HÄR JÄVLIGT PINSAMT:
Liga Sevilla-Deportivo 4-0
Liga Deportivo-Athletic 0-2
Liga Valencia-Deportivo 4-0
Liga Deportivo-Racing 0-0
Liga Osasuna-Deportivo 4-1

förresten läste jag nyss på spanska Marca att Irureta har lämnat real betis:

Javier Irureta has left Real Betis after only six months in charge.

Betis' club president Jose Leon confirmed Irureta's exit, but declined to specify whether he had resigned or was sacked.

Leon was due to hold a meeting with Irureta and other club officials before making an official announcement.

A press conference is expected to officially announce the news, but Leon confirmed the decision to journalists.

"All I can tell you is that he is leaving," he said.

Deportivo Bebeto
2006-12-21 16:42
Kolla Betis-sidan: Irureta kanske blir tillgänglig!
Celta Vigo Diego Placente
2006-12-21 15:24
Andre//
Molina är förståss en bättre ålvakt, jag har alltid gillat honom men han är lite väl till åren och jag anser att Dudu Aouate blev en lysande esättare.

Jag trodde inte du menade att ALLA köpen var fel, jag formulerade mig lite fel, det är ju lite svårt att betona ord när man skriver, jag menar snarare att köpen inte var så pjåkiga ändå.
Deportivo André.
2006-12-21 15:10
Diego Placente//

Jag har inte påstått att ALLA köpen var fel. Det jag framhäver i inlägget är att det var fel att göra sig av med vissa spelare.

Om man jämför Molinas förra säsong med Aouates såhär långt vinner den gode Molina med hästlängder. Aouate har på senare tid stått för en hel del tveksamma ingripanen. Múnua borde enligt mig peta Aouate i nuläget.
Celta Vigo Diego Placente
2006-12-21 14:47
André//
Visst visst, Munitis och Scaloni var totalt fel att sälja. DÄremot var alla köpen inte fel, men man kunde behållt spelare också!

Har Fran slutat spela?

Molina kanske inte gjorde så mycket eftersom Dudu Aouate är väldigt bra. De spelarna Deportivo saknar mest är Mauro Silva eller Donato. Coloccini är enligt mej bäst som back men sämst som def mittf. Sergio är kanske ganska bra, men för mig är han offensiv mittf. De guzman är inte alls tillräckligt bra. Då har man bara Dusher där, och det behövs två stycken på den positionen !!
Ni hade ju också kunnat testa ett nytt spelsystem som är minde läst och lite spektakulärt.
Fast egentligen saknar de ju Irrureta mest;)
Valencia J.T-Ayala
2006-12-21 13:39
Tycker att det är synd över att det ska gå så pissigt dåligt nu för Deportivo...
Jag hoppas att det greppar tag i sig nu snart för detta är dåligt....
Andrade gjorde comeback igår om jag inte har läst fel...
Vad tror ni vad han kan införa nu när han är tillbaks..
Om jag har fel om att han inte är tillbaks så säg det på direkten...
God Jul Deportivo..
Deportivo André.
2006-12-21 13:35
Att sparka Caparrós är ett alternativ. Dock gör man det väldigt enkelt för sig då det absolut inte bara är hans fel. Jag anser att klubbledningen med Lendoiro i spetsen har lika stor skuld. Nu med facit i hand kan man säga att sommarens shopping spree var något överdriven. Visst, att föryngra laget var ett måste, men jag förstår fortfarande inte varför man gjorde sig av med rutinerade spelare som Molina, Scaloni och Munitis. Scaloni och Munitis var kanske de enda som tillförde laget lite jävlaranama, någon som inte hänger med huvudet i underläge, någon som manar på spelarna. Det är något som Depor skriker efter i nuläget. En bättre balans av unga och rutinerande spelare krävs helt enkelt.

Så innan vi hänger ut Capa ska vi titta lite närmare på klubbledningens agerande också.
Celta Vigo Diego Placente
2006-12-21 12:55
Deportivo klarar sig undan nedflyttning. Capparoz blir sprkad och någon tränare som jag gillar tar över Depor och räddar dem.
Om några år däremot är Deportivo tillbaka i toppen, men ständiga derbyförluster kommer få Deportivo att bli frustrerade.

Inget oviedo här inte(tyvär)... På tal om Oviedo, Rafalen Ponzo, målvakten vore inte han en bra förstärkning att ha under Aouate?
Förutsatt att Munúa säljs och drar in lite pengar åt ekonomin... han kan ju itne vara så dyr heller,då han trots allt spelar i div 2b(alldelles för lågt för en målvakt av hans kaliber)
Dessutom kan ni inte bli några Oviedo, då Oviedo hade Oli dom dundrade in mål och kom i toppen v skytteligan, ni har ingen sådan, utan ni gör inga mål. Deportvio kommer dock vända denna trenden och visa upp samma stil som mot Villareal (åtminstone NÅGON gång)
16 plats kanske?
Deportivo Bebeto
2006-12-21 07:57
Ja, aldrig har väl ett juluppehåll kommit mera lägligt..., 1 poäng på de senaste sex matcherna (dessutom mot nio-manna Santander hemma), målkvot förkrossande 1-15. Men inte ser det i stort sett bättre ut i januari heller: Real Madrid (h, tyvärr vår 15 matchers hemmasvit mot RM spricker där), Huelva (b), Espanyol (h), Zaragoza (b). Hur många poäng skrapar vi ihop på dessa matcher? Minst 6 st skulle vara ett måste för att hålla lite distans till strecket, men kan vi ens, med dagens totalt demoraliserade, detroniserade Baby-Depor kryssa i någon av de matcherna?

Eg. förvånar det inte, jag var minst lika förvånad över tabellen efter Atletico-matchen (senaste segern) då vi var framme och nosade på CL-plats (och då tänkte jag att så här högt upp kommer vi inte igen under säsongen). Och redan under de två senaste säsongerna, då vi gnällde över uteblivet Europa-spel, redan då var jag tacksam över att vi i alla fall inte var med och slogs mot nedflyttning, såsom Betis och Atletic Bilbao gjorde redan ifjol...

Det värsta är att ifall vi gör en Celta i år, d.v.s. åker ner till segundan, så är jag rädd att det inte ens blir någon Celta, utan snarare en Oviedo (minns någon dem?), d.v.s vi försvinner ur seriesystemet p.g.a. vår eländiga ekonomi. Att inte spela i Europa i nästa år är en ekonomisk katastrof. Att spela i segundan kan vara slutet (för en lång tid framåt)...

Å andra sidan, om vi då får behålla flera av våra i år värvade Segunda B - spelare och fortsätter falla neråt så är ju snart de spelarna i sitt rätta element så kanske, kanske... (obs ironi!)

Sen om Caparros ska gå eller inte - jag vill ännu att han stannar, för om nån ska kunna inlita nytt självförtroende i våra ungdomar är det väl han? Men hur är det med Lendoiro?

Fran for president!
Deportivo Micke B
2006-12-21 02:49
Nedflyttning, någon?
Deportivo andrade
2006-12-20 23:24
OJ OJ OJ...NU SER DET ABSOLUT I.N.T.E. BRA UT...SPARKA CAPA OMEDELBART!!
Deportivo Ekholm
2006-12-20 22:59
Förlust med 0-4 igen. Krisläge är en underdrift.
Deportivo Olis
2006-12-18 19:44
Vad har hänt med laget ? En sliten klyscha är att en tabell aldrig ljuger, men såhär dåliga är vi väl ändå inte ?? Nu krävs det fan i mig att grabbarna börjar tugga ståltråd för att slippa bli indragna i nerflyttningsstriden.. Kan vi bara ge Sevilla rejält på nöten kanske vinden vänder, annars är väl risken att man hänger djupare och djupare med huvudena..
Deportivo danne.e
2006-12-17 20:15
Det värsta vi kan göra nu är att sparka Cappa. Visst resultaten är urusla just nu men saker och ting kan snabbt ändras, Rom byggdes inte på en dag.

Tror truppen behöver lite lugn och ro, inte mer osäkerhet.
Deportivo Ralle_axel
2006-12-17 12:31
Sparka honom eller låt honom avgå! detta leder inte vidare till något bättre !
Athletic Kuba
2006-12-17 00:45
Fin inför, men det var en sak jag tänkte på. Det var Recre och inte Nastic som Athletic slog med 4-2 senast. Nastic vann vi mot tidigare med 3-2. :)

Fortsatt lycka till i ligan, förresten!
Deportivo Pontus_depor
2006-12-16 23:43
Stämmer in hos övriga bödlar. AVGÅ!
Deportivo Fredrik
2006-12-16 22:53
Stämmer det att Depor inte vunnit en enda ligamatch sedan 21 oktober?! Oj, oj, oj...
Deportivo andrade
2006-12-16 21:50
2-0 NU ASSÅ FY HELVETE, DET HÄR E PINSAMT...NU FÅR DET VA NOG...SPARKA CAPA
Deportivo andrade
2006-12-16 21:45
SPARKA CAPA MED OMEDELBAR VERKAN!!! VA FAN HAR HÄNT EGENTLIGEN? JAG BÖRJAR BLI TRÖTT PÅ DET HÄR, CAPA ÄR NOG INTE SÅ BRA SOM ALLA TRODDE. HÄMTA NÅN BRA TRÄNARE NU FÖR I HELVETE, INNAN DET BÖRJAR LUKTA SEGUNDA DIVISION...!!
Deportivo Bebeto
2006-12-16 21:27
20 minuter kvar och 0-1 i baken
K R I S
Deportivo André.
2006-12-16 15:37
De Guzmán och Riki på mittfältet mot Bilbao. Verkar som Capa äntligen har loggat in här på SF och läst våra önskemål.

Forza Depor!
Deportivo Ralle_axel
2006-12-14 15:30
Nu är det dags att prova nått nytt! Byt ut hela startelvan om inget annat funkar. Kommer snart inte ihåg senaste vinsten! Det kan bara bli bättre! :D
Deportivo Samevik
2006-12-14 15:20
Några som inte kanske saknats mest av alla men jag tror fan mer på dom än vda nuvarande gäng visat
Deportivo Pontus_depor
2006-12-13 22:04
Det är inte resultaten som gör mig mest orolig. Spelarna verkar nu på slutet ha blivit helt håglösa och rädda. Kan bero på dåligt självförtroende men Capa måste lyckas med att ingjuta mer mod i grabbarna. Fast problemet kanske ligger hos honom själv. Förstår inte varför han fortsätter med 4-2-3-1. Att han inte ändrar tyder nästan på håglöshet hos honom också.
Men men, nya tag mot bilbao nu!
Barcelona Al_atay
2006-12-13 21:32
Här är sanningen om eran Nourddine Naybet.. han är född 1963 inte 1970. det finns många bevis på det.
Deportivo McLaren
2006-12-13 01:40
Ja nu är det inte mycket som stämmer
jag förstår att vi inte gör så många mål
med vår extremt deffensiva uppställning,men att vi släpper in så många bakåt är mint sagt bedrövligt.

Det här känns inte alls bra med ett läckande försvar och brist på kreaktivitet i anfallet.
men det är långt kvar på säsongen och jag hoppas verkligen att det vänder nu!
Annons: