Club Atlético de Madrid
För Atlético är nu (på pappret) alla de svåra matcherna över i ligaspelet och alla kvarvarande motståndare ligger just nu utanför top 10, förutom Celta Vigo som de möter i sista omgången. 
Dock så möter de ändå lag som har alldeles för mycket att spela för; sin existens, så krävande matcher lär det ju finnas.

Om vi ska se till Atléticos senaste omgångar så var det ju inte jättelänge sedan laget gick lite halvknackligt, framför allt sett till utdelningen de hade offensivt. Men de senaste tre matcher har de spelat på ett väldigt övertygande sätt och även om Valencia och Diego Alves hjälpte till en hel del så gjordes återigen tre nya mål framåt. 
Individuellt har alla spelare också sett mycket bra ut, och comebackande Carrasco såg spelsugen ut senast.

Här finner ni vad Diego Simeone har att säga inför matchen.

Form
Valencia 1-3 Atlético
Atlético 3-0 Sociedad
Real 0-1 Atlético
PSV 0-0 Atlético
Atlético 0-0 Villarreal

Truppen
Oblak, Moyá, Godín, Filipe Luis, Jesús Gámez, Lucas, Juanfran, Giménez, Koke, Óliver, Augusto, Gabi, Saúl, Carrasco, Thomas, Griezmann, Correa och Vietto. 

Även om Carrasco kom tillbaka i spel mot Valencia fick en annan spelare problem efter den matchen, nämligen Fernando Torres som stod för ett mål och sin 300e match. Så Torres, Tiago och Savic är de spelare som saknas. Ingen avstängningar finns just nu.
På tal om Tiago och hans skada så finns det här en intressant video där de följer en dag i hans återhämtning, för de som ej sett den ännu.

Poteniell startelva
Oblak
Juanfran - Giménez - Godín - Filipe
Koke - Gabi - Saúl - Carrasco
Griezmann - Vietto

Deportivo de la Coruña
Galicierna inledde årets säsong på ett väldigt positivt sätt och de låg länge på den övre halvan av tabellen, Atlético fick blanda annat bara 1-1 på Riazor i den tionde omgången. 
Depor har dock dalat sedan dess och har sju poäng tillgodo ner till 18:e platsen. Samtidigt är det ju som vanligt oerhört jämnt i tabellen och upp till en åttonde plats skiljer endast tre poäng. 
Att Depor ska spela oavgjort i sina matcher har inte så höga odds längre, över hälften av deras matcher har slutat med lika reslutat, totalt 15 stycken mer exakt. Deras hemma- och bortaspel är även det väldigt jämnt fördelat, likaså deras målskillnad som är -2.

Form
Deportivo 3-3 Málaga
Athletic 4-1 Deportivo
Deportivo 0-1 Granada
Espanyol 1-0 Deportivo 
Deportivo 2-2 Betis

Truppen
Lux, Manu, Manuel Pablo, Laure, Arribas, Lopo, Navarro, Jonás, Luisinho, Bergantinos, Mosquera, Borges, Fajr, Cani, Riera, Cartabia, Jonathan och Luis Alberto.

För Deportivos del så är skyttekungen Lucas Perez borta vilket såklart är ett tungt tapp för de. Den vindsnabbe, numera forwarden, har stått för 15 fullträffar den här säsongen. Juanfran missar också matchen medans Luisinho är tveksam. Den sistnämnde är just nu med i truppen men en spelare ska bort ur den så det beskedet kommer antagligen innan matchstart.

Poteniell startelva
Lux
Laure - Arribas - Lopo - Navarro
Bergantinos - Mosquera - Borges
Cartabia - Jonathan - Luis Alberto

Matchfakta
Datum: Lördagen den 12/3
Tid: Klockan 20:30
Plats: Vicente Calderón, Madrid
Tv: Matchen sänds på viasat Sport med start från 20:25. Samma tid gäller på Viaplay.