Ett skott på mål.
 
Så löd facit efter nittio minuters spel, när FC Barcelona under onsdagskvällen gästade Cultural Leonesa i den inledande sextondelsfinalen av Copa del Rey.
 
Och nej – det var inte B-laget som ställdes på plan. Dembélé, Malcom, Denis, Vidal, Munir, Semedo – samtliga fanns med från start, medan exempelvis supertalangerna Riqui Puig och Carles Aleñá återfanns på bänken.
 
Ett sånär på ödesdigert val, med facit i hand. För som katalanerna sov sig igenom den här matchen. Hemmalaget visade prov på gott gry, absolut – men nog sjutton ska världsspelare som Dembélé, Munir och Malcom lyckas vaska fram åtminstone ETT PAR målchanser mot ett gäng som till vardags lirar i den spanska tredjedivisionen.
 
Men icke. Inte ens några tendenser till målchanser, egentligen. Och vore det inte för ett par fina ingripanden av Jasper Cillessen, kunde ”La Culta” mycket väl ha vunnit den här matchen.
 
Nu löste det sig tillslut. Tack vare inbytte Clément Lenglet. Men välförtjänt var det inte, och när dessutom den fördömde sonen, Sergi Samper, förtvivlad tvingades utgå skadad efter en knapp halvtimme – ja, då vet man att kvällen fullständigt sög.
 
 
Matchfakta:
 
Cultural Leonesa - FC Barcelona 0-1
Lenglet (91’) 

Bollinnehav: 32 – 68
Skott: 10-12
Skott på mål: 4-2
Gula kort: 8-1
Röda kort: 1-0