Knappast. Därför har vi ställt de legendariska bröderna Hussein och Hassan Alavi mot varandra i en storslagen duell inför matchernas match – el Clásico.
 
 
1. Vilket är ditt bästa el Clásico-minne och varför?
 
Hussein (Barcelona)
– Jag tror att många håller på Guardiolas första el Clásico på Santiago Bernabeu (2-6) men jag kommer alltid, oavsett vad som händer i fortsättningen, att hålla Ronaldinhos show på Bernabeu 2005 som odiskutabel etta. Två mästerliga mål av en sann mästare som fick supportrarna att ställa sig upp och applådera åt en av de bästa som någonsin har burit på en FCB-tröja. Värmer hjärtat varje gång jag tänker på hans show. Siempre con mi corazon. 
 
Hassan (Real Madrid)
– Jag har egentligen två favoritminnen när det kommer till el Clásico. Den första är förstås el Pasillo. Det vore tjänstefel av mig som Madridsupporter att inte nämna den (precis som min bror lär minnas en match på Bernabéu som jag helst av allt vill glömma…) matchen. Själva matchen i sig är för mig inte det minnesvärda även om Real Madrid vann komfortabelt, det var såklart el Pasillo som var höjdpunkten. Att komma in och mötas av applåder från den värsta rivalen på hemmaplan inför hemmafansen, det var stort att uppleva.
 
Det andra minnet utspelade sig på Camp Nou dagen före julafton 2007. Jag befann mig på vår lokala O ‘Learys pub och jag hamnade med nästan enbart Barca-supportrar. Att vinna den matchen, skrika under 90 minuter och även hålla nollan på Camp Nou – det var en härlig känsla som supporter.
 
 
2. Barcelona startade säsongen bäst genom att vinna Supercupen och ta ledningen i ligan tidigt medan Madrid var på jakt efter sin spelstil med sin nya tränare. Sakta men säkert har det vänt då Barça under 2014 har tappat många poäng medan Madrid ångat på. Nu kanske katalanerna är på väg tillbaka, hur ser du på båda lagens säsong och form för närvarande?
 
Hussein
– Det vänder ganska fort. Kollar man på höstsäsongen, och samtidigt räknar in el Clásico från i höstas, så var Barcelona bäst klubbarna emellan. Allting flöt på för Barcelona. För Real Madrids del så valde Ancelotti, efter höstens el Clásico, att grovsatsa på di Maria, Bale, Ronaldo och Benzema framåt. I nuläget känns det svårt att säga emot att dessa fyra står för världens vassaste offensiv för tillfället. Real Madrids senaste förlust kom just mot Barcelona i höstas. Efter det har man radat upp segrar och plockat in poäng efter poäng. Är Real Madrid i form? Nja.. Okej då. 
 
Om allting rullade på för Barcelona under hösten så är det precis tvärtom nu. Allt från skandaler kring Neymars kontrakt, Sandro Rosells avgång, Leos skador, Neymars form, backlinjen, ja listan är hur lång som helst. Barça kan åka till Etihad och vinna med 0-2 men samtidigt förlora relativt enkelt borta mot Valladolid. Ena veckan hyllas dom till skyarna i den katalanska pressen för att sedan grillas i nästa. Spelarna blandar och ger och det känns inte bra med tanke på att vi går in i slutspurten nu. Med facit i hand så är Real Madrid tveklöst i starkast form. 
 
Hassan
– Just nu har båda lagen fått upp ångan igen. Jag ser dock Real Madrid som det starkare laget just nu rent formmässigt där Cristiano Ronaldo, Benzema och Bale börjar hitta varandra mer och mer ju längre in på säsongen vi kommer. I Barcelona är det mycket som hänt på sistone både på plan (Messis illamående under matcherna) och utanför plan (Puyols avsked samt tragedin som drabbat Iniesta), men 7-0 mot Osasuna och 2-1 mot Manchester City visar att de kommer med en hygglig form till Madrid.
 
 
3. Vilket lag kommer i bäst form inför el Clásico och kommer formen spela någon roll när domaren blåser igång matchen på söndag klockan 21.00?
 
Hussein
– Det finns bara en klubb som kan matcha sig med Real Madrid när det kommer till form och det är Bayern München. Med det sagt är det ingen tvekan om att Real Madrid kommer till matchen med bästa möjliga form samtidigt som Barcelona blandar och ger i sina matcher. Martinos gubbar kommer förvisso med två raka segrar i bagaget (2-1 Man City, 7-0 Osasuna) men som så många gånger förr den här säsongen så vet man inte vart man har Barcelona. Spelarna kan i match 1 gå ut och visa att hungern fortfarande finns där för att sedan i nästa match gå ut och spela som om de inte bryr sig om vad som händer.

Man brukar alltid säga att form inte spelar någon roll när det vankas stormatcher och jag lutar mig mot det. El Clásico är mer än bara en match. Det är så mycket mer än bara tre poäng som står på spel. Form kommer inte att spela någon roll på söndag. Hjärta och vilja kommer göra det. 
 
Hassan
– För min del har form egentligen aldrig haft någon större betydelse när det kommer till el Clásico. Det handlar om vem som har mest kyla under 90 minuter. Det spelar ingen roll om Real Madrid eller Barcelona är exempelvis nio pinnar före rivalen, allt kan hända i ett el Clásico. Favoritskap däremot, det är en annan fråga och där tror jag som sagt att Real Madrid har fördelen med hemmaplan samt serieledning.
 
 
4. Som läget ser ut i ligan just nu måste Barcelona vinna i Madrid för att hänga med i toppstriden. Är det kört för Barça ifall man inte vinner och är det positivt eller negativt för marängerna att Barça kommer till Bernabéu piskade att vinna?
 
Hussein
– Ja, jag är beredd att ta bort Barça från guldstriden om de förlorar. En poäng och hoppet lever, men en förlust är för mycket. Om man räknar in en vinst för Madrid så är det 7p som skiljer klubbarna åt. Med tanke på hur sällan Real Madrid går miste om poäng så känns det osannolikt att någonting "overkligt" kommer hända i fortsättningen. Men det är om Madrid vinner på söndag.
Jag tror inte att Real Madrid tänker på att Barcelona är piskade att vinna. Det vore idioti att gå ut med inställningen att all vikt ligger på Barcelona. Den inställningen kan innebära underskattning och det vore självmord för Real Madrid.

Den här matchen kan mycket väl avgöra hela säsongen för båda klubbarna. Vad händer om Real Madrid, som i stort sett har kört över allt och alla den här säsongen, "helt plötsligt" förlorar mot Barcelona för andra gången den här säsongen? Vad händer i Madrid då? 
 
Hassan
– Jag skulle nog påstå att ett kryss eller vinst är vad båda lagen hoppas i detta nu. Barcelona har inte råd att förlora fler matcher i ligan och Real Madrid vill såklart ligga i topp med så många poäng som möjligt inför slutspurten. Om det är kört ifall Barcelona inte vinner? Det är aldrig kört, tänk bara på Reals otroliga upphämtning våren 2007. Däremot blir det tufft för katalanerna att komma tillbaka. Jag tror inte Real Madrid bryr sig speciellt mycket om Barcelonas situation, i en klassiker handlar det bara om att slå rivalen. För oss fans är det däremot positivt ur ett dramaturgiskt perspektiv med tanke på vad denna match betyder för ligatiteln.
 
 
5. Både Barcelona och Real Madrid bytte tränare i somras. Vad är nytt i Barcelona respektive Madrid från förra säsongen?
 
Hussein
– Tata Martino försöker att få spelarna att spela en mer rakare fotboll. Snabbare omställningar och fler långbollar. Förutom det så är det fortfarande samma gamla Barcelona. Ibland ser det riktigt bra ut och ibland ser det för jävligt ut. För mycket bolltapp, motståndarna kommer till fler farliga målchanser med mera. Jag får känslan av att Tata inte vågar förändra allt för mycket. Alla som coachar Barcelona kommer att jämföras med Pep Guardiola och det känns som att den jämförelsen är för jobbig för Tata som väljer att satsa på ett säkrare kort (spelidé) än något nytt. 

I Real Madrid ser jag en skarpare offensiv med di Maria, Bale, Ronaldo och Benzema framåt. Ancelotti har fått mittfältet att klicka ordentligt med Luca Modric som ny mittfältsgeneral tillsammans med Xabi Alonso. Just nu har Real Madrid fått ut mest av sina nya tränare men man ska inte glömma bort att det är Martinos första år i Europa och om klubben verkligen trodde på honom i somras så gäller det att ha tålamod och ge honom tid. För en som följer sydamerikansk fotboll så vet jag vad Tata kan få ut av sina spelare. Det gäller att ha tålamod med argentinaren. Han kan sin grej.
 
Hassan
– Tata Martino kom till Katalonien med löftet om att Barcelona skulle spela en mer aggressiv försvarsfotboll vid bolltapp, press högt uppe i plan. Med andra ord gå tillbaka till det Pep Guardiola gjorde så jäkla bra, det vill säga motivera sina lirare att sätta den höga pressen och vinna tillbaka bollen snabbt.
 
Hur det gått? Jag tycker att det är lite si och så med den saken. Själva försvaret är inte lika bra längre utan Puyol i storform. Hans otroliga ledarskap saknas och den där pressen som Tata snackade om den kan jag se när Barcelona möter på storklubbar. Däremot anser jag att den pressen inte riktigt finns i dem här mindre matcherna.
 
Carlo Ancelotti har behållit lite av José Mourinhos framgångsrecept gällande kontringarna, men han har även fått Real Madrid att känna sig mer bekväma med att just vara det bollförande laget under matcherna. Med en Modric som verkligen visat framfötterna denna säsong känns det mer stabilt offensivt. Dessutom har försvaret blivit mycket bättre och Real Madrid släpper inte in lika många mål på fasta situationer som tidigare.
 
 
6. Inför säsongen handlade mycket om Barcelonas värvning av Neymar och Real Madrids värvning av Gareth Bale. Vem av de båda nyförvärven tycker du har gjort det bäst hittills och är du nöjd med ditt lags värvning?
 
Hussein
– Gareth Bale har kommit in i den spanska fotbollen bättre än vad Neymar har gjort. Jag tror inte att någon kan säga emot det. Vad det gäller Neymar så känns det inte bra när man jämför hans prestationer i landslaget med prestationerna i Barcelona. Vi köpte inte honom för att vara en spelare som tar emot bollen och passar i sidled. Vi köpte honom för att vara en spelare som öppnar ytor för Iniesta och Messi, en spelare som själv kan skapa ytor och målchanser för sig själv, en spelare som blir den där nya "Ronaldinho" i blaugrana, även fast någon aldrig kommer bli som Ronaldinho men ändå, i alla fall något åt det hållet.
Är jag nöjd med värvningen?
Jag är nöjd med att vi har fått in någon som Neymar, men jag är inte nöjd med vad jag har fått se hittills. Jag är inte besviken på honom, jag är snarare besviken på Tata som inte ger honom mer ansvar i spelet. Argentinas förbundskapten Alejandro Sabella ringde en gång i tiden upp Pep Guardiola för att fråga hur han kunde lösa Messis "problem" i landslaget. Det gick ju utmärkt. Kanske ska Martino göra något liknande och ringa Scolari? Någonting måste göras. Vi sitter på ett ess. Kom igen nu!
 
Hassan
– Jag tycker att båda har haft det tufft under säsongen och inte kommit upp i den magiska kapacitet som vi vet att de kan nå. Dessutom kan jag tycka att båda hämmas i sitt spel av lagens taktiska formationer. Med Messi och Ronaldo innebär det att man inte kan ha allt för många som har fria roller, något som Neymar och Bale haft i sina tidigare klubbar. I Spanien har man nu även röstat för att Pedro ska starta istället för Neymar på söndag.
 
Gareth Bale har gjort det bra under sin debutsäsong, men han är inte i närheten av den dominans som han hade i Tottenham. Man ska även komma ihåg att walesaren inte haft en ordentlig försäsong och varit skadad under säsongens gång. 
 
 
7. Vad talar för respektive emot en vinst för Real Madrid på söndag?
 
Hussein
– Det som talar för Real Madrid är att Ancelotti har hittat en vinnarkoncept i sin taktik. Spelarna går in i varje match som om de ligger under med 0-2 och spottar in mål efter mål. Defensiven ser väldigt bra ut med Carvajal, Pepe, Sergio Ramos och Marcelo. Det är svårt att hitta nackdelar i dagens Real Madrid. Jag hoppas inte att Barcelona har det lika svårt som jag har. 
Det som talar emot är huruvida Real Madrid kan hålla huvudet kallt när Barcelona kör sitt bollrullande. Vi har sett flera gånger hur Ronaldo har spårat ur över att ingen hjälper honom där framme när det kommer till att jaga boll. Om Barcelona kan få spelare som Ronaldo att tappa fokus vore det perfekt. 
 
Hassan
– Att spela på hemmaplan och som serieledare med en Cristiano Ronaldo som gjort hela 13 mål i Champions League talar nog för Real Madrid. Ett problem för Carlo Ancelotti är hur mittförsvaret ska ackompanjeras. Pepe har varit riktigt bra denna säsong, samtidigt som jag tycker att Ramos och Varane kompletterar varandra bättre. 
 
 
8. Vad talar för respektive emot en vinst för Barcelona på söndag?
 
Hussein
– Barcelona kommer till matchen med två skarpa segrar mot Manchester City (2-1) och mot Osasuna (7-0). Formen ser hyfsad ut men allra viktigast verkar det som att Leo har hittat spelglädjen och formen igen och det måste kännas riktigt bra för Tata att äntligen ha tillbaka en harmonisk och spelsugen Leo efter ett helvete med skador. 

Vad talar emot då? Jag vill inte ens tänka på Real Madrids omställningar mot vår ofokuserade backlinje. Om Ancelotti väljer att parkera bussen och satsa på omställningar kommer varje bollinnehav för Real Madrid på offensiv planhalva vara en farlig målchans. Även fasta situationer kommer vara en ypperlig chans för Madrid. Barcelona har sjukt svårt att försvara målet när det kommer till fasta situationer. Det vet ni redan...
 
Hassan
– Det som kan tala för Barcelona är deras fina statistik på Santiago Bernabéu när det kommer till ligaspel. På dem senaste fem ligamötena i Madrid har Barcelona enbart en förlust med en målskillnad på 13-6. Den enda förlusten kom förra säsongen då Real vann med 2-1 på hemmaplan.
 
 
9. Om du bara får välja en spelare, vem ser du som nyckelspelare i Barcelona respektive Real Madrid inför söndagens match och varför?
 
Hussein
– Real Madrid kommer ha många omställningar och förmodligen ett par sjuka bollbanor från Ronaldo och Bale så jag går på att Victor Valdes kommer bli en viktig faktor i den här matchen. Hans högstanivå är otroligt bra och när det vankas el Clásico brukar han oftast vara grymt bra. Vi får hoppas på att det fortsätter så. Hans sista el Clásico? (Pinto står i CDR-finalen)
För Real Madrid säger jag Cristiano Ronaldo. Det gäller för Gerard Pique att vara på honom så mycket som möjligt. Ger man Ronaldo för stora ytor så kan Pique drömma om att stoppa honom. Om inte Pique kan stoppa honom ja, då...
 
Hassan
– Det handlar förstås om två spelare och alla vet vilka jag syftar på – Leo Messi och Cristiano Ronaldo. Båda triggas av matcher som denna och båda triggas framförallt av att försöka slå varandra.
 
 
10. Till sist. Hur slutar matchen?
 
Hussein
– Jag tror på oavgjort faktiskt. 2-2 tippar jag.
 
Hassan
– Bra fråga, men jag slår till med att det blir ett kryss där matchen slutar 1-1.
 

 
Vi på Barcelonaredaktionen vill rikta ett stort tack till Hussein och Hassan som tog sig tid att besvara våra frågor. Moltes gràcies!
 
 
Visca Barça!